Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Mogambo

Mogambo

Mogambo    

PG-13 116 min

6.7
IMDB: 6.7/10 7,285 voturi

Genul: AventuriDragosteDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Victor Marswell trăiește în Africa și capturează animale pentru grădini zoologice, circuri și dresori. Când are timp, primește vizitatori pe care îi ia în expediții de vânătoare. Într-o zi, în tabără apare Honey Bear Kelly, o tânără atrăgătoare din America. Curând cei doi devin atrași unul de altul, dar idila nu dureza mult. La puțin timp, un antropolog și soția lui, Linda, ajung în tabără, iar Marswell se îndrăgostește imediat de frumoasa Linda. Cei patru pleacă într-o expediție, dar tensiunea în cadrul grupului crește, pentru că ambele femei îl vor pe Marswell.

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • filmul e de o penibilitate sinistra. iar marii actori de la hollywood sunt superficiali si nenaturali. ca in toate filmele vechi, de altfel.
  • de la 1.31.00 imaginile cu gorilele sunt din alta parte, imaginile sunt mai sterse, au alta lumina, iar iarba alta culoare... imaginile cu oameni se vede ca sunt filmate in alta parte, cu alte camere, cu alta lumina, cu alt decor,
  • 33.02 traducerea e o mizerie, mai bine o dezactivati. what on earth are those horrible sounds? traducere: sunt pamantene sunetele astea groaznice? :)))))
  • am citit ca ava gardner a fost nominalizata la oscar pentru acest film... pe bune??? pentru ce merite? e al doilea film pe care il vad cu ava gardner si tot nu inteleg de ce e considerata asa o mare actrita din epoca de aur a hollywood-ului...
  • Un film clasic extraordinar, care trebuie privit in contextul anilor '50, perioada de glorie a Hollywoodului. Doi actori de mare valoare Ava Gardner si Clark Gable. Multumim pentru upload si - daca este posibil - asteptam mai multe filme din aceeasi categorie cu actori din The Golden Years of Hollywood (am vazut ca pe site se mai gasesc alte doua productii cu Ava, pe care le-am vazut si apreciat).

Filme Asemanatoare