Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Operation Finale

Operation Finale

Operation Finale    

PG-13 122 min

6.6
IMDB: 6.6/10 3,564 voturi

Genul: BiograficDramăIstoric

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

În 1960, spioni israelieni execută o misiune curajoasă de capturare a criminalului de război nazist Adolf Eichmann ca să-l aducă în fața justiției. Bazat pe fapte reale.

No links available
No downloads available

14 comentarii

 • Salutare, guest
 • Nu e buna de nimic subtitrarea. Sunt zeci de replici netraduse si nu este sincronizata corect. Uneori apare propozitia o secunda si dispare, alteori nu apare nimic timp de cateva replici bune.
  • Admin
   Nu exista asa ceva. Subtitrarea este retail si sursa tot de la netflix. Nu au cum sa greseasca in asemenea hal. Ce sursa video ati folosit si unde dispare subtitrarea sau este desincronizata ? Intre ce minute ?
   • Am folosit rapid video ca sursa, nu stiu exact intre ce minute. Cand am spus ca subtitrarea nu este sincronizata corect am vrut sa spun ca de exemplu unul dintre actori zice o replica, sa spunem ca spune "We'll talk tommorow" si subtitrarea traduce "Vorbim maine". Daca alt actor raspunde la replica nu ii mai traduce si lui replica si sare si traduce abia a treia replica de la "We'll talk tommorow". Ma rog, am folosit aia ca exemplu, probabil nici nu folosesc replica aia in film. Nu am putut sa vad decat vreo 30 de minute ca deja ma luase cu dureri de cap de la subtitrarea aia.
   • Admin
    Va trebui sa ne dati un exemplu concret. Exact minutele unde se intampla acest lucru pentru ca este singurul comentariu si are destule vizionari.
   • Bună caut acele filme cu taxi-ul ala alb peugeot 407 dar nu il gasesc 

Filme Asemanatoare