Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Pelé

Pelé

Pelé    

PG-13 108 min

7.7
IMDB: 7.7/10 22 voturi

Genul: BiograficDocumentarSport

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pelé, dorința lui de a atinge perfecțiunea și statutul legendar care i-a fost atribuit de-a lungul timpului.

Actori

Distributie

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Aparte de faptul ca Pele a fost unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile, poate chiar cel mai bun, insa mie mi se pare ca acest film a venit in anul 2021 si nu mai devreme, mai mult ca un raspuns(al brazilienilor) la evenimentele de dupa decesul lui Maradona si omagiile aduse argentinianului prin diferite filme, ca nu cumva sa-l ridice lumea sa-l ridice in mintea lor, pe un podium mai sus decat Pele.Totusi, este doar o parere si nu inseamna ca este neaparat chiar asa.
    • In spatele fiecarui documentar/film stau in spate luni bune de productie,editare, adunare de informatii etc etc. Maradona a murit acum 3 luni...nu poti scoate un documentar asa repede doar daca iti bati joc de el.
    • Eu cred ca Pele a vrut sa faca acest film urgent,sa lase ceva in urma..sa nu'l regrete lumea ca pe Maradona care a murit subit.  Probabil simte ca nu mai poate nici el,totusi este destul de batran. Si'a trait viata. Si mai mult cu siguranta,vrea sa clarifica anumite secvente din viata lui. 

Filme Asemanatoare