Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Proximity

Proximity

Proximity    

PG-13 119 min

4.4
IMDB: 4.4/10 817 voturi

Genul: DramăSF

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

A young NASA JPL scientist is abducted by extraterrestrials but when no one believes his story he becomes obsessed with finding proof which leads him on a journey of discovery.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

18 comentarii

 • Salutare, guest
 • Început interesant...asa e aveam așteptări mai mari.Dar  si cei de deasupra comentariului meu si cei de josnu aveti nici o treabă cu aprecierea unui film..Sincer cred ca  sunteți foarte limitați in privința asta. Filmul e destul de bun.Mersi admin
 • e o varza dpdv narativ, incep mai multe fire narative si nu dezvolta nici unul prea mult, personajele sunt la fel, n-au pic de substanta..si nici la capitolul creativitate nu stam prea bine..totul e o salata de clisee..
 • 15:05 personajul principal care filma nonsalant vrabiute in padure, da peste cardian, despre care nu se stie ce executa ascuns in tufisurile alea, probabil isi facea autocritica ca a incercat sa posteze tampenii :)))
 • Imi place sa vad ca juriul de la Cannes s-a reunit in sectiunea comentarii, si ca nu si-or iesit din mana in ciuda pandemiei. 
 • un comment de genul : "Auuuu, draguut intro :P " , e mai ok , inafara de faptul ca e neinteligibil ?....Astfel de pareri va plac ?....Serios ?
  • Admin
   A fost aprobat comentariul dumnevoastra , dar au fost eliminate jignirile din el. Puteti sa lasati un comentariu si fara sa jigniti alti utilizatori.
 • Acest Film este o capodopera SF , pentru ca e bazat 90% pe realitate , si reuseste sa expuna faptele , asa cum s-au intamplat in anii 1970 , conform dosarelor CIA , desecretizate , realitatea universului pluridimensional demonstrat ! .....Repet : filmul este o capodopera SF , fara lasere , ghilotine , raza mortii, ok ?....Filmul e simplu , dar INTENS , bazat pe fapte reale !!!!
  • Da, exact. De  asemenea, dupa cum urmeaza:Ăăă, deocamdată pot să spun că nu este un post ocazional, pentru că divulgaritatea umanistică a unui om s-ar putea retușa pe un blastom al nonșalanței nonconformistice întru Jean Calvin. Numai că această republistică interumană s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. Aș vrea ca totul, în această zi a unui prohod pe care divinitatea interumană se putea codifica o împărtășanie pură, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca să confirm, sînt într-o urbanistică, într-o cazuistică medicală a unui univers transvers și am luat această împărtășanie într-un situs inversus, într-un nonșalant nonconformism sub Jean Calvin. Și nu știu dacă dumneavoastră aveți pledoaria ca să îmi oferiți această continență parasinusoidală pe care niciodată acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.etc.
   • :))  ca sa intelegi comentariul tau trebuie sa ai bacul luat cu nota peste 9 :))))
   • wow....puralistica convergenta a discursului monoplural ma depaseste in multiversulgandurilor ortodimesnioanle a conceptului planoexistential din care se trage si regaseste multitudinea conversionala si total opusa a descrierii nonexistentiale dar psoibil veridice gandirii aplicate in acest context,jst wow...
   • wow....puralistica convergenta a discursului monoplural ma depaseste in multiversul gandurilor ortodimesnioanle a conceptului planoexistential din care se trage si regaseste multitudinea conversionala si total opusa a descrierii nonexistentiale dar posiibil veridice gandirii aplicate in acest context,jst wow...
  • Suuper, bazat pe fapte reale, si confirmat de electrodinamica cuantică, scuze pentru ca-cu din frază. Din păcate procentul de 90% realitate trebuie exprimat ca şi o funcţie integrală din procentul de realitate demonstrat matematic, ceea ce este de fapt o derivată a integralei E=mvv de unde deducem variabila v care diverge din funcţia  m/v.2./ c = 90+10/2 cpp.Q.E.D. please do not post things that are beyond your knowledge,,, 
  • Raspuns corect la intrebarea "ai tinut post?" Parerea mea.                                                     
 • Lung ,low buget,dar cu o tematica interesanta.Bunicel asa ca o ploitza de vara merge dac esti intro stare de ,,hai sal vad si pe acesta,,Multumim Adm

Filme Asemanatoare