Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL Proximity

Proximity

Proximity    

PG-13 119 min DramăSF

4.4
IMDB: 4.4/10 817 voturi

, , ,

USA

Subtitrare:

A young NASA JPL scientist is abducted by extraterrestrials but when no one believes his story he becomes obsessed with finding proof which leads him on a journey of discovery.

No links available
No downloads available

11 comentarii

 • Salutare, guest
 • 15:05 personajul principal care filma nonsalant vrabiute in padure, da peste cardian, despre care nu se stie ce executa ascuns in tufisurile alea, probabil isi facea autocritica ca a incercat sa posteze tampenii :)))
  • Admin
   A fost aprobat comentariul dumnevoastra , dar au fost eliminate jignirile din el. Puteti sa lasati un comentariu si fara sa jigniti alti utilizatori.
 • Acest Film este o capodopera SF , pentru ca e bazat 90% pe realitate , si reuseste sa expuna faptele , asa cum s-au intamplat in anii 1970 , conform dosarelor CIA , desecretizate , realitatea universului pluridimensional demonstrat ! .....Repet : filmul este o capodopera SF , fara lasere , ghilotine , raza mortii, ok ?....Filmul e simplu , dar INTENS , bazat pe fapte reale !!!!
  • Da, exact. De  asemenea, dupa cum urmeaza:Ăăă, deocamdată pot să spun că nu este un post ocazional, pentru că divulgaritatea umanistică a unui om s-ar putea retușa pe un blastom al nonșalanței nonconformistice întru Jean Calvin. Numai că această republistică interumană s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. Aș vrea ca totul, în această zi a unui prohod pe care divinitatea interumană se putea codifica o împărtășanie pură, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca să confirm, sînt într-o urbanistică, într-o cazuistică medicală a unui univers transvers și am luat această împărtășanie într-un situs inversus, într-un nonșalant nonconformism sub Jean Calvin. Și nu știu dacă dumneavoastră aveți pledoaria ca să îmi oferiți această continență parasinusoidală pe care niciodată acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.etc.
   • :))  ca sa intelegi comentariul tau trebuie sa ai bacul luat cu nota peste 9 :))))
  • Suuper, bazat pe fapte reale, si confirmat de electrodinamica cuantică, scuze pentru ca-cu din frază. Din păcate procentul de 90% realitate trebuie exprimat ca şi o funcţie integrală din procentul de realitate demonstrat matematic, ceea ce este de fapt o derivată a integralei E=mvv de unde deducem variabila v care diverge din funcţia  m/v.2./ c = 90+10/2 cpp.Q.E.D. please do not post things that are beyond your knowledge,,, 
 • Lung ,low buget,dar cu o tematica interesanta.Bunicel asa ca o ploitza de vara merge dac esti intro stare de ,,hai sal vad si pe acesta,,Multumim Adm

Filme Asemanatoare