Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Race

Race

Race    

PG-13 134 min BiograficDramăSport

7.1
IMDB: 7.1/10 4,841 voturi

, , ,

Canada, Germany

Subtitrare:

Jesse Owens, un atlet afro-american, a făcut istorie în 1936, când a participat la Jocurile Olimpice găzduite în Germania. Owens a făcut un record, cu patru medalii de aur câștigate, dar dincolo de asta, a fost atletul de culoare care a înfrânt competititori albi la Berlin, în plină perioadă de ascensiune nazistă și de propagandă a superiorității arienilor.

No links available
No downloads available
Sursa Jetload a fost inlocuita de sursa Evoload la tot ce publicam nou pe site sau la serialele unde este nevoie de o alta sursa de vizionare. Astazi 5 iunie s-a mai facut o schimbare la player si aveti cateva functii noi (aceleasi ca la serverul Netu.tv).

Trecerea de la Jetload la Evoload a fost facuta pentru viteze de streaming mai bune si un player compatibil cu toate device-urile.

Asteptam un feedback din partea voastra , daca va place sau nu aceasta schimbare.

P.S : Sursa Jetload este inca functionala si nu o sa fie inlocuita curand la serialele si filmele pubicate in ultimele luni sau de cand s-a inceput adaugarea acestei surse. Daca aveti un model smartv si nu va functioneaza sursa Evoload, va rugam sa ne spuneti ce model este acela.

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Un film bun! Cel puțin pentru amatorii genului. Calitatea imaginii și a sunetului, chiar dacă se pierde puțin prin serverele spațiului virtual sau prin hostingul invadat de reclame, este mai mult decât bună. Prestația actoricească nu se ridică la cele mai înalte cote iar dialogurile nu sunt cele mai incitante însă abordarea regizorală, impunerea prim-planurilor in privirea spectatorului și subiectul abordat fac această peliculă de neuitat. Din punct de vedere al temei alese și mai ales al spectrului biografic impus, filmul ”Race” este net superior biograficului ”The Jesse Owens story” din 1984. Există evoluție pe un segment limitat al perioadei de timp dar tocmai acest segment scoate în evidență exact ce necesită reliefare: atitudinea sportivului Jesse Owens, dârzenia combativă, verticalitatea socială și spiritul camaraderesc, acceptarea cu demnitate a situațiilor impuse de vremurile trăite. Fac referire la anii sumbri ai dictaturii naziste, la opresiunile regimului hitlerist fără să uit în același timp că și SUA, sub masca democrației grobiene, impunea aceleași vicisitudini rasiste.Un biografic bun, captivant, iar notele acordate de IMDb (7,1) și cinemagia (7,9) reflectă justa apreciere a filmului încadrându-l pe o paletă comună a clasificărilor producțiilor cinematografice.Recomand spre vizionare mulțumind în același timp paginii fsonline pentru oportunitate.

Filme Asemanatoare