Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Resisting Roots

Resisting Roots

Resisting Roots    

PG-13 91 min

5.9
IMDB: 5.9/10 78 voturi

Genul: DragosteDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Genevieve Harper makes the most out of raising her two siblings after their parents’ tragic accident. At just 24, Viv has devoted herself to providing her family with the best life possible, sacrificing her own dreams along the way. When Trent Fox, a known player on and off the baseball field, shows up at Viv’s job, the Lotus House Yoga Center to recuperate, the attraction between the two of them is instant. But Viv does not have time to devote to a man, let alone a man who will only break her heart. Can love grow between a woman who’s rooted in her life and a man who resists any notion of setting roots down?

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Buna ziua!Ar fi posibil ca in categoria de "sub gen" la filme/seriale sa apara si PassionFlix si Netflix?Ar fi foarte usor daca am putea avea acesta varianta de cautare. Multumesc mult!
    • Admin
      Este o idee, dar la seriale deja se gasesc serialele care sunt pe Netflix, la categoria Televiziune. La filme trebuie sa facem un subgen "filme originale netflix" de genul, dar nu prea are sens pentru subgen.
  • Am avut rabdare si l-am vazut. Imi plac comedii usoare,romantice,bla bla bla,dar pe asta nu recomand..SPOILER Se vrea a fi un film usor,romantic... da de fapt e un film erotic categorie D,grabit,. Si-o trag ca iepurii . Prost film, trama lasa de dorit, dialog de clasa a 4-a. de obicei nu las comentarii da asta ma forțat. Fac sex si... vai de mine ce ma fac daca raman gravida...!! Pastila de a doua zi fai dobitoaco!! In fine, nu recomand. 
    • Unele " dobitoace" care ajung in situația dată, nu au această opțiune din motive de sănătate. Sau și mai bine... nu are efectul promis.Orice medic ginecolog va spune că pastila de a doua zi este de fapt "o doza de cal" de hormoni menită să nu permită atașarea embrionului fecundat, cu o serie de efecte secundare... imprevizibile și de lungă durată, dacă nu și cu consecințe fatale în cazuri mai rare.Așa că data viitoare, când comentezi cu sfaturi legate de metode contraceptive, informează-te. Mai sunt aici și adolescenți care mai cred în romantismul filmelor astea și le consumă ca atare. Aici s-a vrut o lecție: Vezi că o poți păți și tu.Există cursuri despre igiena reproducerii umane sau centre de planificare, unde se explică detaliat despre pro & contra fiecărui contraceptiv în parte. Acestea chiar se aleg individual.Acum și fetele/femeile, care se autorespectă, poartă un prezervativ în gentuță. Cel puțin e recomandat pentru cazul -Oops, nu am unul, dar am chef și ocazie-În orice sarcină nedorită, cu excepția violului, e vina ambilor parteneri cum n-ai da. Pace și Dragoste.

Filme Asemanatoare