Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie    

PG 82 min

8.4
IMDB: 8.4/10 9 voturi

Genul: AcţiuneAnimaţieAventuri

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Tinerele țestoase și redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănțuie haosul absolut.

No links available
No downloads available

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • GOD DAMN IT! 9/10 (10/10 este doar serialul din 2003) - Animatie excelenta - Emotie - Caracterele nu au fost luate la misto precum uneori in serialul 2020/21 - Casie in sfarsit a fost facut bine - Krang sunt insfarsit o amenintare reala (si caracterizati culmea mai bine decat in 2003 (nu-mi vine sa cred ca zic asta) - Mikey precum in tot deauna este aratat in viitor ca unul din cei mai BAD ASS of them - Au scapat temporar de McGuiverul superputeri - Sper cu ocazia asta sa continue seria dinaintea (in acelasi stil) filmului asta!
    • Asa se intampla cand esti bou. In caz ca nu ai observat toti sunt schimbati si parodiati. Dar asa se intampla cand esti vita... (PS ce faci deja nu se mai numeste anti woke ci... you get where i am going with this;)
  • Ce tristete, si-au batut joc complet de seria originala. Rafael are un dinte scos si mansament,  Donatello are coarne si toti sunt colturosi ca mumiile. Au facut-o pe April neagra ca nu era suficient de woke :)
    • ... care din ele? remarca ta e cam vaga fiindca au fost atat de multe adaptari dupa banda desenata desigur, incat le perzi sirul.Mie imi place fiindca e ceva diferit si recent, pe cand ce-a mai veche serie e naspa acum si seaca, fara caracturizare corecta si lipsa unei povesti bune (un lucru e de apreciat e ca a facut posibila adaptarea si comercializarea unei benzi violente, si au facut-o accesibila copiilor, si a facut posibila si adaptarea asta recenta), nu as vrea un film despre seria veche tocmai deasta sunt din alte vremuri, pe cand filmul asta e despre seria cea mai noua, care nu mai urmeza nicio regula pe care le urmau cele vechi, care are personaje bune, poante misto, animatia e super, plin cu forme placute, si lipsita de limitele ecranullui cateodata, si are si un suflet si o poveste demna de urmat, de ce sa mananci ceva mucegait cand poti manca ceva proaspat, logic nu?(retorica)
      •    E o diferenta intre mancarea sintetica si cea naturala. Si-au batut joc cu siguranta de cele originale, fiindca au simplificat caracterele. Si alea erau accesibile copiilor si nu s-a plans nimeni de violente si alte prostii, tocmai asta e ideea daca dai atentie la ce spunea Splinter-ul vechi. 

Filme Asemanatoare