Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Robin Williams: Come Inside My Mind

Robin Williams: Come Inside My Mind

Robin Williams: Come Inside My Mind    

TV-MA 116 min

8.0
IMDB: 8.0/10 4,193 voturi

Genul: BiograficComedieDocumentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Documentarul este un portret intim, amuzant și emoționant al unuia dintre cei mai iubiți și inventivi comedianți. Spus mai ales prin cuvintele lui Robin Williams, filmul sărbătorește contribuția adusă de el comediei și culturii și îl prezintă de la zilele nebunești de la finalul anilor 1970 din L.A. până la moartea lui din 2014.

No links available
No downloads available

11 comentarii

 • Salutare, guest
 • am renuntat pe la minutul 26 cand explica aia legaturile de rudenie intre 3 frati cu mame diferite si acelasi tata sau invers... pe bune ca nu am reusit sa schitez nici un zambet la acest documentar...
 • eu inteleg diferentele culturale, backgroundul diferit, educatia diferita, dar totusi nu am reusit sa rad la aproape nimic din glumele vazute pana acum... inteleg ca omul e considerat un geniu al comediei, dar sincer, eu nu prea gasesc nimic umoristic aici. imi aduc aminte de mrs doubtfire, un film pentru copii cu umor pe masura, de peter pan, care iarasi nu m-a impresionat foarte tare, de flubber, de care din respect pentru un om mort nu o sa spun nimic.. de ce e considerat un asa mare actor, nu inteleg.
  • ... nu esti vreun rege sange albastru sa te amuze clovnii. Poti sa urmaresti din respect documentarul si daca tot ai inteligenta peste medie dupa cum reiese din ce scrii, sa intelegi momentul in care a aparut el ( istoric, cultural, etc. )
 • Ma bucur ca a murit. Nenorocitul asta a avut lumea la picioare L-am considerat un erou si dobitocul s-a sinucis din cauza ca a suferit de depresie? De unde depresia asta? De la prea mult bine. Narcisist ipocrit ce este.
  • Oameni! Cand te gandesti ca pana si o vrabiuta se zbate ptr o surata cu aripa rupta. Iar noi ne scuipam mortii...Dar slava Domnului ca suntem specia superioara! Nu ne incurcam cu compasiunea. 
  • Ce pot spune. Pseudonimul sub care scri spune totul despre tine!!! Jalnic. Mai jalnic este ca orice ar spune restul omenilor - mai sunt milioane care gandesc ca tine ( fac umbra Pamantului degeaba ) - nu va pot schimba modul ingust de a gandi. Sfatul meu, char daca e clar ca il dau degeaba, dar tot il dau, este sa citesti, sa te cultivi, si abia apoi sa dai cu piatra intr-un OM. Stiu, poate ti-e si ciuda ca a ales acea cale de a muri, dar a fost strict problema lui, nu a ta.
  • Pai in acest caz nu pot decat sa-ti doresc sa te lamuresti pe propria piele cu devine cazul cu depresia. Ca sa poti sa ne povestesti si noua
 • Multumim ca ati pus acest film aici. Cred ca au fost cele mai calme si frumoase 1:53 min din viata mea. Multumesc 

Filme Asemanatoare