Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
American Crime
3 Sezoane 29 Episoade

American Crime

7.7
TMDb: 7.7/10 5,777 Voturi
Anul
Genul Dramă
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

O dramă care prezintă efectele nocive ale rasismului prin prisma victimelor, acuzatorilor şi a familiilor acestora. Întreaga comunitate din Modesto este şocată de ştirea care anunţă cum un cuplu tânăr a fost atacat în propria casă – Matt Skokie, veteran de război a fost ucis iar soţia sa, Lily, violată, bătută cu brutalitate şi lăsată inconştientă să moară. Această tragedie creează tensiuni în comunitate o dată ce se dezvăluie victimele, suspecţii şi familiile acestora. Investigaţia dezvăluie numeroase secrete şi răsturnări de situaţie însă toată publicitatea şi atenţia constantă a presei dă vieţile tuturor peste cap, indiferent dacă sunt sau nu vinovaţi.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

5 comentarii

  • Salutare, guest
    • Pe alte site-uri probabil sunt urcate traduceri realizate cu google translate. Daca nu exista pe subs.ro sau alt site de subtitrari , ce este online , este facut cu google translate.
    • Buna ziua ! Traducatoarea care preluase initial serialul , a renuntat. Nu avem pe nimeni in echipa disponibil sa continue acest serial. Daca o sa ne contacteze cineva care doreste sa traduca un serial , o sa-l propunem pe acesta.