Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Band of Brothers
1 Sezoane 10 Episoade

Band of Brothers

9.5
TMDb: 9.5/10 235,744 Voturi
NumeBand of Brothers
Anul
Genul AcţiuneDramăIstoric
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Această terifiantă saga despre cel de-al Doilea Război Mondial urmăreşte îndeaproape drumul parcurs de cei 147 de membrii ai trupelor paramilitare ale unităţii Easy Company, încă de la primele antrenamente, până în memorabila zi a debarcării în Normandia, când o duzină de militari reuşeşte să transforme tunurile germane în adevărate ruine.
Producătorii Tom Hanks, Steven Spielberg şi Ambrose Steven au consultat pentru acest serial soldaţi adevăraţi, care au luptat în acea companie pentru a impregna miniseriei o autenticitate cât mai mare.

1 Sezonul 1

14 comentarii

  • Salutare, guest
  • col. Edward Shames (personajul apare si in miniserie), ultimul supravietuitor al 'Easy' Company, a decedat vineri 03 dec 2021 la varsta de 99 ani; un companion al Band of Brothers si The Pacific, de data aceasta eroii aerului, este in filmare si va fi difuzat in 2022 la Apple+
  • Ce sa zic,acesta e genul de serial pe care il poti revedea de 5 ori fara sa te plictisesti,despre oameni,razboi,viata,moarte,camaraderie,sincer nu cred ca am vazut un serial mai bun,multumesc FS!
  • un serial remarcabil foarte rar ne este dat sa vedem asa ceva felicitari actorilor si producatorilor 
  • Auzind că este un serial, primul gând a fost: "O altă lălăială siropoasă presărată cu trei împuşcături şi două petarde. La câte pelicule s-au turnat pe marginea acestui subiect (WWII), este aproape imposibil ca, în afară de distribuţie, "Band of Brothers", ăsta, să vină cu ceva nou şi interesant". După care... mai mult de curiozitate, am dat "Play". Wow!!! Frână, dă-i cu drift şi mută câmpul de luptă în living. Porneşte subwooferele şi... "At My Signal, Unleash Hell!" Cataclism. După primul episod au apărut şi restul invitaţilor: două echipe anti-tero - cu floricelele, pompierii - cu limonada, salvarea - cu gheaţa şi poliţia comunitară, ca de obicei - atârnache. Alarmată, probabil, de masa de curioşi căţăraţi pe garduri şi prin copaci. Cam în "halul" ăsta este de bine realizat "Band of Brothers"! :))))) Lăsând gluma de-o parte, s-a făcut o treabă remarcabilă. "Band of Brothers" a redefinit noţiunea de serial şi optica de abordare din toate punctele de vedere: începând cu bugetul, distribuţia şi terminând cu dimensiunea şi calitatea echipelor angrenate în procesul de producţie.