Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Childhood’s End
1 Sezoane 3 Episoade

Childhood’s End

7.0
TMDb: 7.0/10 7,914 Voturi
NumeChildhood’s End
Anul
Genul DramăSFThriller
Televiziune
Data
Durata85 min

Descriere

Childhood’s End prezinta o lume utopica, rezultata in urma unei invazii extraterestre. Atentie, extraterestii astia sunt pasnici!

1 Sezonul 1

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Bunicel, dar previzibil. Exact ca in "V", pe care l-am urmărit cu două luni in urmă. Entități din spațiu (in cazul de față, cu înfățișarea diavolului), vin pe Pământ cu scopul aparent de a salva omenirea de la auto-distrugere (războaiele, foametea, bolile, degradarea mediului - sunt cu toate eradicate, iar Pământul devine o lume mult mai bună). Bineînțeles, totul este o decepție. Alături de eradicarea catastrofelor, vine și estomparea interesului omenirii pentru știință și dezvoltare. Ce rămâne de făcut pentru "the last man standing"?  Vedem in episodul 3... 
  • Excelent film, facut destul de aproape de litera si spiritul nuvelei lui Arthur C Clarke; pacat ca nu mai functioneaza site-ul openload, eu am tras filmul de pe net ca sa-l vad.
  • un serial deosebit dupa un roman deosebit.schimbarea paradigmelor social politice pare mai necesara ca oricand, dar rezultatul este oare posibil de anticipat?