Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Chosen
3 Sezoane 12 Episoade

Chosen

7.5
TMDb: 7.5/10 3,194 Voturi
NumeChosen
Anul
Genul AcţiuneDramăThriller
Televiziune
Data
Durata30 min

Descriere

Ian Mitchell is a lawyer and father who one day receives a box containing a gun and a picture of a stranger, along with instructions to kill the pictured person. He is subsequently attacked by another stranger, and discovers that he has been chosen by a mysterious organization known as The Watchers to participate in a lethal game.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Sezonul 3 s-a incheiat cu episodul 3.Sezonul 4 a fost confirmat oficial in 2014 dar din 2016 nu au mai existat informatii legate de productia acestuia.Intr-un tweet scris acum 2 ani mai exact pe 20 iunie 2016 de actorul Milo Ventimiglia a spus ca sunt sanse slabe ca sezonul 4 sa mai apara.2  ani mai tarziu de la acel tweet si ceva mai multi de la confirmare, putem spune cu siguranta ca serialul nu o sa se mai intoarca pentru un sezon 4.Sursa 1 : http://cracklechosen.wikia.com/wiki/Season_FourSursa 2 : https://twitter.com/miloventimiglia/status/745033016653688832P.S : In caz ca va intrebati de ce sunt 12 episoade si nu 18 cum scrie pe imdb sau alte surse de genul, este pentru ca varianta noastra este varianta difuzata pe Crackle, unde episoadele din sezonul 2 , respectiv sezonul 3 au fost unite.