Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Dr. Brain
1 Sezoane 5 Episoade
Urmatorul episod: 10/12/2021

Dr. Brain

7.3
TMDb: 7.3/10 311 Voturi
Anul
Genul DramăMisterSF
Televiziune
Data
Durata70 min

Descriere

An emotional journey that follows a brain scientist who is obsessive about figuring out new technologies to access the consciousness and memories of the brain. His life goes sideways when his family falls victim to a mysterious accident, and he uses his skills to access memories from his wife’s brain to piece together the mystery of what actually happened to his family and why.

1 Sezonul 1

30 comentarii

 • Salutare, guest
 • 65% dintre japonezi si 55% dintre sudcoreeni se considera atei, noi suntem langa ghana, papua, p-acolo.de fapt este invers, cu cat suntem mai putin religiosi, sau deloc, cu atat tindem sa respectam trecutul si istoria. pare paradoxal, dar nu este deloc.altfel, serialul mi se pare o porcarie...:)
   • Nu zau?! Noua normalitate a cui? A kinderilor spalati pe creier ca tine care accepta mizerii d'astea? 
   • ...sa ''mori'' tu cu progresismul in gura si ''noua normalitate'' in kr?
   • da' bravo ma...tu ai fi in stare sa joci in LAS Fierbinti  ma haplea ?  vai de tine,e prea tare serialul LAS FIERBINTI ! 
   • Corect, nu te pune nimeni sa te uiti la comentariile mele. Asta daca ai auzit vreodata de libertatea de opinie, pui mic de neonazist!
  • Ca oameni cat de cat normali, n-ar trebui sa ne mai uitam la astfel de dejectii! E timpul sa redescoperim citittul.
  • Ce înseamnă satanism pentru tine? Fără religiile tale, nici satanismul nu ar exista. Doar basme. LGBT e clar pentru toată lumea. Oameni cu apucături deviante, acceptate de unii, dar interzise de alții, pentru că vouă vă privește viața altora mai mult decât pe a voastră. Neoprogresism, alt termen hilar. Neo=nou, progresul existând dintotdeauna. NU există o evoluție nouă a omenirii, iar progresul este oprit de conservatorii cu tradiții primitive care nu știu altceva. Transhumanism deja mă depășește. Alt termen opus gândirii arhaice conservatoare a gliei tale strămoșești. Nu știți altceva decât religie, muzică populară, monarhie, unși ai lui dumnezeu și alte lucruri primitive de genul. Ai uitat de neobolșevism. Probabil că creierele voastre se activează în cicluri de 100 de ani, altfel nu pot concepe cum să scoți la lumină un termen născut acum 100 de ani și mort acum aproape jumătate de secol? Vă aplace să treziți morții? Poate asta e transhumanța ta, ipocritule! Om religios care nu îi poate lăsa pe alții să trăiască. Respiră adânc și nu te mai gândi la alții!
   • ai explicat prea detaliat pentru intelectul lor, trebuia sa zici simplu ca 70% din romani sunt analfabeti functionali (citesc sau asculta ceva dar nu inteleg, exact cum ai explicat tu mai sus cu neo) si analfabeti stiintifici (care cred in povesti cu zane, conspiratii,oculte mondiale ai alte povesti fantastice).
   • Nu interseaza pe nimeni viata altuia dar vor ei sa te intereseze, iti da peste ochi cu bulanism si transi peste tot
   • Faci confuzie intre evolutia tehnologica si mentalitatea social-politica. Intr-o lume democratica, evolutia tehnologica nu este influentata de gandirea sociala conservatoare decat daca incalca principiile morale si constitutionale. Sa iti dau un exemplu clar : Japonia ( unde am si fost in 2018) Singapore, Coreea de sau sau Taiwan, au o dezvoltare tehnologica extraoridinara in domeniul digital si AI si nu numai.. Paradoxal, sunt tari super conservatoare cu un profund respect pentru traditie si pentru vechile temple buddhiste. In japonia toate templele sunt patrimoniu nationale iar respectul pentru traditie este considerata o datorie nationala. IN contrast, Franta, Germania si Olanda sunt tari super progresiste ( pline de emigranti si legi pro LGBT) unde respectul pentru traditie a disparut ( se incendiaza catedrale) iar orgiile g4y din cluburi sunt ceva cotidian. Aceste tari au dezvoltare tehnologica retrograda, internetul are viteza de dial-up, digitalizarea nu prea exista iar in domeniul Intelegenta Artificiala si efecte digitale cinematrografice sau jocuri PC si online e dezastru. Chiar si China este cu 10 nivele peste ei la domeniul jocurilor iar filmele de la Bollywood le da clasa cand vine vorba de editare si grafica digitala. Pentru noi sunt tehnologizate ca noi am fost comunisti inapoiati. Asta ca simpla observatie. Deci daca esti neomarxist ( termen provenit de la filosoful german\evreu Karl Marx) sau ortodox habotnic, liberal sau conservator, tehnologia nu are legatura cu asta. Acum si mormonii din Utah folosesc tehnologia.
   • Pentru cineva care tocmai a acuzat 70% din populatia Romaniei de analfabetism,e ciudat cum cratima devine fix ca semnalizarea la BMW.Optionala."uita-te"
   • Pentru cineva care tocmai a acuzat 70% dintre romani de analfabetism,cratima a devenit fix ca semnalizarea de la BMW.Optionala
  • se cheama SF ,BAH !!!!!!toti desteptii ...astia m-au spart. Tot de-alde voi va dati cu seama si despre covid ma ? 
  • nu vad nimic in neregula cu transumanismul eventual oamenii vor fi nevoiti sa paraseasca planeta (daca pot ) iar radiatia eV in afara campului magnetic al pamantului este suficient de mare sa duca inevital la cancer , ca urmare corpul uman trebuie inlocuit temporar , (liberalism satanism lgbtq sunt boli mintale or mai bine spus materializarea lor)