Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Eyewitness
1 Sezoane 10 Episoade

Eyewitness

7.9
TMDb: 7.9/10 2,040 Voturi
NumeEyewitness
Anul
Genul Thriller
Creator
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

Two teenage boys secretly meet up in a cabin, bear witness to a shooting and barely escape with their lives. Desperate to keep their relationship a secret and in fear of being found by the perpetrator, they remain silent but soon learn that what has been seen cannot be unseen — and when you witness a horrible event, it changes everything.

1 Sezonul 1

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nici nu vad de ce l-ar mai fi continuat, sfarsitul este unul concludent si fara echivoc, nicidecum ''cliffhanger''....
  • un serial jalnic de la jumate incolo l-am vazut cu right arrow key  apasata to the metal.  2 copii smiorcaiti care nu spun nimic sau spun numai rahaturi, raufacatorul e dat in vileag de-am p....cand cateva mici detalii lasate de expertul devenit sloppy fac puzzleul complet ca sa nu mai obosim nici eu, nici ei.  ma bucur ca a fost anulat pot vedea linistit altceva. cred ca si FBI a jucat un rol in decizie hahaha. pai la asa branding
    • Admin
      80% din ce se afla pe site este tradus. Ne pare rau ca nu sunt in proportie de 100% traduse toate serialele si filmele pe care le adaugam, dar traducatorii fac o munca voluntara si cine s-a apucat de acel serial , nu a mai dat niciun semn.
    • Inseamna ca nu il continua. Adica la 10 episoade se termina. Si desigur se termina in cliffhanger sau mai bine zis suspans.