Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Falling Skies
5 Sezoane 52 Episoade

Falling Skies

7.2
TMDb: 7.2/10 74,894 Voturi
Anul
Genul AcţiuneSFThriller
Televiziune
Data
Durata43 min
Limba

Descriere

FALLING SKIES debutează cu imaginea lumii aflate în haos după ce un atac extraterestru a distrus cea mai mare parte a planetei. În primele şase luni de la invazie, puţinii supravieţuitori rămaşi s-au grupat în afara marilor oraşe pentru a începe o  ripostă dificilă. Fiecare zi este un nou test de supravieţuire, pentru că civilii deveniţi soldaţi trebuie să-i apere şi pe cei aflaţi în grija lor, dar şi să lupte cu invadatorii extratereştri, fără să ştie nici de unde vin, nici ce scopuri urmăresc aceştia.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
4 Sezonul 4
5 Sezonul 5

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ceea ce a început ca un film SF excelent, despre specii extraterestre invadatoare care vor sa extermine omenirea și despre o grupare de rezistenta care lupta cu toate resursele împotriva invadatorilor, se transforma începând cu episodul 6 al sezonului 4 într-o parodie voodoo, cu șamani-femei, cu înalte preotese și cu vârcolaci care apar dintr-un strat de ceata pentru a se implanta in pieptul victimelor pentru a le "poseda". Nimic hazliu, având in vedere ca aparent sponsorii serialului sunt chinezi... avizi după kitsch-uri și personaje care zboară, mor și învie la loc, fac vrăji și desfac vrăji, etc.... Nasol.  
  • Interesant. A fost făcut vreun episod pilot, sau este vreun film de lung metraj după care s-a făcut serialul?
  • sunt pe la sezonul 3, ba e destul de ok serialul, pe Tom Mason il stiu din filmele cu Bibliotecarul, pot sa zic ca m-a prins
  • Ideea in sine este interesanta.Realizarea(si nu ma refer la efecte sau extraterestri) este foarte slaba.Plina de sabloane(orice ar face eroica famile in jurul careia este construit serialul este in cel mai rau caz ranita la umar ori zgariata la cap),unele de-a dreptul jenate...De ex mezinul familiei un copilas de vreo 10 ani sau mai putin poarta o arma aproape tot timpul,o arma care este aproape cat el de mare si pe care culmea o mai si foloseste dupa ce ca abia o poate ridica...Sotia eroului se dovedeste si ea eroina care bate si omoara extraterestri...Trase de par rau aceste fapte eroice ale acestor 2 membri ai familiei...Si i-am ales doar pe ei.Situatia se repeta si cu ceilalti 3 membri ai familiei,dar acolo mai poti accepta asta nefiind vreun copilas sau femeie.Eu am rezistat 3 sezoane dupa care n-am mai putut.Prea multe exagerari...Pacat de ideea serialului care ma repet ar fi f interesanta.Eroismul familiei in care absolut toti sunt eroi si nu patesc nimic strica tot...
  • nu ai nevoie de mai mult de 15 min ca sa realizezi ca oamenii care au facut acest film nu dispun de o minima intelegere a ce ar putea fi o invazie extraterestra. Si atunci de ce sa te uiti la film ?:)
    • In primul rand e serial.In al doilea rand este un SF si ce persoana stie cu exactitate cum ar putea fi o invazie extraterestra? Nu te uiti la un documentar sau ceva de genul, este un SF.