Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Nurses (2020)
2 Sezoane 20 Episoade
Urmatorul episod: ??/??/????

Nurses (2020)

5.8
TMDb: 5.8/10 1,659 Voturi
Anul
Genul Dramă
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

Cinci noi asistenți medicali aflați la începutul carierei trebuie să își găsească echilibrul personal și profesional în atmosfera dinamică, emoționantă și uneori copleșitoare a unui spital. Ei înțeleg că medicina modernă caută soluții pentru afecțiunile unei persoane, dar doar un asistent medical știe cum să ofere îngrijire adaptată fiecărui pacient și intenționează să se dedice acestei profesii.

În rolurile celor cinci noi asistenți medicali: Tiera Skovbye (Riverdale) o interpretează pe Grace Knight, o tânără care vrea să ia viața de la capăt în acest loc, până ce o persoană din trecut revine și îi amenință noua carieră; Natasha Calis (The Possession) în rolul lui Ashley Collins, o iubitoare de adrenalină care adoră ritmul alert din spital; Jordan Johnson-Hinds (Blindspot) în rolul lui Keon Colby, un fost sportiv care vrea să demonstreze că poate mai mult decât a arătat pe terenul de sport; Sandy Sidhu (Grey’s Anatomy) în rolul lui Nazneen Khan, fiica extrem de inteligentă a unei familii bogate din India, care s-a mutat în Canada pentru a se reinventa, iar acesta este primul ei loc de muncă; Donald MacLean Jr. (Workin’ Moms) în rolul lui Wolf Burke, o persoană empatică și copilăroasă, dar care ascunde un secret prea mare.

Cei cinci asistenți pleacă pe un nou drum și vor avea parte de mari provocări, situații tensionate de viață și de moarte, urmate de emoții copleșitoare.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

32 comentarii

  • Salutare, guest