Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Sleepy Hollow
4 Sezoane 62 Episoade

Sleepy Hollow

7.5
TMDb: 7.5/10 49,562 Voturi
NumeSleepy Hollow
Anul
Televiziune
Data
Durata43 min

Descriere

În această abordare modernă a poveștii lui Washington Irving, Legenda lui Sleepy Hollow, Ichabod Crane este renăscut în secolul 21 și urmărește Călărețul Fără Cap. Odată cu desfășurarea acțiunii se dovedește că defapt Călărețul Fără Cap este unul din cei 4 Călăreți ai Apocalipsei. Ichabod, nefamiliarizat cu aceste vremuri moderne, se aliază cu Locotenentul Abbie Mills pentru a-l opri pe Călăreț și pentru a o elibera din purgatoriu pe soția sa, Katrina.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
4 Sezonul 4

15 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   S-a remediat pe Netu.tv, dar inca sunt probleme. Sistemul de subtitrari este complet nefunctional. Avem o solutie alternativa, dar va trebui sa ne spuneti dumnevoastra la ce episoade urmariti sa va adaugam subtitrarea.
 • Salutare. Sezoanele 3 si 4 vor fi incarcate curand din nou? Nu functioneazaz subtitrarea la niciun episod. .. Multumesc
 • Eroare 404 si blocare subtitrare de la ep. 9 sez 2  pana la final...Daca se poate rezolva. Multumesc
   • Multumesc! Confirm ca ep 9 este ok.Dar pt celelalte episoade pana la finalul serialului, apare aceeasi eroare.Multumesc!
   • Admin
    S-a inlocuit la intreg sezonul 2. Oricum il avem pe lista intreg serialul si o sa fie inlocuite cu cele de tip retail, adaugam si surse alternative. Avem mult de lucru, acum ca Disney+ a ajuns si in Romania.
  • Admin
   Stim. Sunt multe seriale in situatia asta, dar noi am specificat doar sa lasati comentariul la un anumit episod. Ca nu credem ca o sa vedeti intreg serialul astazi.