Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Stalker
1 Sezoane 20 Episoade

Stalker

7.6
TMDb: 7.6/10 14,593 Voturi
Anul
Genul DramăThriller
Televiziune
Data
Durata43 min

Descriere

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent într-o unitate a Diviziei de Criminalistică din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic – dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, locotenent Beth Davis (Maggie Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută în ceea ce face, motivată de propria experienţă ca victimă.
Alături de restul echipei – tânărul şi ambiţiosul detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul detectiv Janice Lawrence (Klaveno) – Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţină sub control şi propriile obsesii.
Atitudinea încrezătoare a lui Larsen şi comportamentul lui neortodox intră în conflict cu personalitatea puternică a locotenentului Davis, care nu poate să-şi uite trecutul tulbure, de victimă a unui urmăritor abuziv. Celor doi li se alătură o echipă entuziastă de experţi şi, împreună, se ocupă de un urmăritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale şi de un student care susţine că ar fi, la rândul lui, urmărit.

1 Sezonul 1

6 comentarii

  • Salutare, guest