Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Shooter

Shooter

Shooter    

R 124 min

7.2
IMDB: 7.2/10 251,810 voturi

Genul: AcţiuneCrimăDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Filmul este povestea tragatorului de elita Bob Lee Swagger, care se autoexileaza in salbaticia Arkansas-ului, dupa ce provoaca moartea unei persoane nevinovate. El revine insa la “civilizatie” in momentul in care fostii lui asociati il conving ca au nevoie de ajutorul lui pentru a preveni un asasinat. Insa i se intinde o cursa si de fapt el este pionul principal in asasinarea pe care incearca sa o impiedice, asa ca nu-i ramane altceva de facut decat sa porneasca pe urmele celor care l-au tradat, pentru a descoperi adevarul.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • bunut filmul. traducerea lasa de dorit... in timp ce nețul se strange, in loc de: in timp ce lațul se strange... si asta de 2 ori in cateva minute...
    • Admin
      Traducerea este de tip retail. Adica aceeasi subtitrare este si la TV si daca cumparati dvd-ul original. Problema este la procesul de OCR cand se transforma in SRT si cel care s-a ocupat de asta , nu a fost atent. Nu avem unde sa facem acum rost de o alta traducere si nici nu avem de gand sa publicam subtitrarea facuta de "Soliman Magnificul" de la subs.ro , unde poate o sa vina cineva ca a gresit si mai mult.

Filme Asemanatoare