Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Solomon Kane

Solomon Kane

Solomon Kane    

R 104 min

6.1
IMDB: 6.1/10 58,661 voturi

Genul: AcţiuneAventuriFantastic

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Căpitanul Solomon Kane este o super-eficientă mașină de ucis din secolul XVI. Înarmat cu pistoale, cosor și cu o floretă, căpitanul, aflat în Africa, decide să prade un misterios castel aflat aproape de câmpul său de bătălie. Dar se pare că respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofițerul se va trezi curând înfruntând de unul singur o imensă, invincibilă bestie înaltă de trei metri. Confruntarea îi va dezvălui căpitanului secrete cumplite.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • nu merita sa pierzi 1;43;00 ore sa vezi acest film... e un fel de film cu silvester stalone in evul mediu, iar gloantele sunt inlocuite cu sabii. nu e nicio floreta in tot filmul, apropo.
    • lol. pai nu zice nicaieri ca e film istoric,nu pretinde a -ti arata tie istoria reala ,apartine genului fantastic. tu vrei floreta neaparat.. :)))
    • Tu cred ca nu ai idee cum sa faci diferenta intre fictiune si istorie. Mai ai de bagat putina cultura generala in domeniul filmelor baietas
    • habar nu ai ce s filmele bune. floreta??? stai sa spun ce e Floreta este o armă albă cu mâner având o lamă lungă, îngustă și flexibilă, cu tăiș simplu sau dublu, cu trei sau patru muchii, eficientă în cazul înțepării dar și pentru aplicarea unor lovituri ușoare, neletale

Filme Asemanatoare