Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Soylent Green

Soylent Green

Soylent Green    

PG 97 min

7.1
IMDB: 7.1/10 54,285 voturi

Genul: CrimăMisterSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

9 comentarii

 • Salutare, guest
 • Super! Un film excelent, despre o lume utopica in care problema principala o constituia obținerea hranei. Intr-o societate victima a industrializării si a consumului excesiv, obținerea hranei devine o problema din ce in ce mai mare. Guvernele sunt depășite de situație si pentru a tine in frâu populația le livrează hrana obținută in fabrici din ceea ce ei spuneau a fi ingrediente naturale (alge, soia, etc). Adevarul era însa cu totul altul: nu existau recolte de soia iar algele dispăruseră cu foarte mult timp in urma. Deci care era ingredientul misterios pentru asa zisul "soylent"? Vom afla urmărind filmul. :) 
 • Super film calitatea imaginii extraordinara dar pe ambele surse (Netu.tv si Jetload) este fara sunet .
  • Admin
   S-a verificati si acum , dar si inainte. Sunetul este ok pe toate sursele. Vedeti butonul de volum sa nu fie dat pe minim , altfel nu ar avea de ce sa nu functioneze. Sau daca aveti o problema de la un minut anume sa ne spuneti de unde.
   • Interesant restul filmelor inclusiv reclama de pe netu.tv merg cu sunet doar acest film nu merge .
   • Admin
    Este interesant , dar noi am testat acum si dintr-un alt browser si pe un device mobil si sunt probleme.
   • Ok ,multumesc , probabil ca e vre-un codec de vina ,trailer-ul merge cu sunet restul filmelor si serialelor inclusiv reclamele doar acest film la mine nu vrea sa mearga cu sunet , multumesc de ajutor.
   • Admin
    Nu ar avea treaba cu codecurile , ca sunt redate in browser si nu in afara browser-ului. Verificati dintr-un alt browser sau de pe un alt device sa va convingeti ca nu este problema de la noi.

Filme Asemanatoare