Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Spectre

Spectre

Spectre    

PG-13 148 min

7.0
IMDB: 7.0/10 195,645 voturi

Genul: AcţiuneAventuriThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

No links available
No downloads available
Dumnezeu să te odihnească în pace, Avocatul31 (Remus Catalin) !
Sincere condoleanţe familiei !

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • M ai aveti multe reclame in program ?Sunt enervante , pe Netu.tv , pe care l folosesc, pentru ca are skip 30 secunde Daca aparea cand intrai pe pagina era ok Dar daca sunt pe film si vreau sa pun pauza sau skip , imi apar 4 , 5 reclame Care se deschid pe tot ecranul , separat de pagina ,,, riscand sa imi inchid pagina actuala , ce a ce poate fi fustrant 
    • Admin
      Din pacate asta este felul nou a celor de la Netu.tv . Poate se vor mai calma pe viitor , dar noi de asta adaugam si surse alternative. La filme avem cel putin 3 surse alternative. La seriale inca lucram. Pentru Netu.tv , dar si pentru celelalte surse exista zeci de extensii de tip adblock care sa va ajute sa mai inchideti din reclame.

Filme Asemanatoare