Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)

Erori/probleme surse video (Netu,RapidVideo,Openload) explicate.

In ultimul timp ne-am confruntat cu multe probleme pe fiecare sursa video in parte si am vrea sa le explicam pentru voi.

Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala. ( imagine )

2. hqq.tv refused to connect (hqq.tv a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. ( imagine ) Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html . ( imagine )

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteau voastra de internet. ( imagine )

4. Daca video-ul nu porneste dupa 1 minut , poate l-ati lasat si mai mult de atat inseamna ca o extensie blocheaza accesul si extensia pe care am descoperit-o noi , este Internet Download Manger sau folosirea a mai multor extensii de tip adblock. ( video )

Erori ce pot aparea pe serverul RapidVideo :

1. La fel ca punctul 1. de la erori ce pot aparea pe serverul Netu mesajul este acelasi. ( imagine )

2. The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. (Fisierul nu poate fi incarcat, serverul sau reteau dumnevoastra de internet a esuat sau formatul nu este suportat)
In acest caz serverul pe care se afla fisierul a fost dezactivat/inchis , conexiunea dumnevoastra de internet nu functioneaza sau sunt probleme de retea generale. ( imagine )

Erori ce pot aparea pe serverul Openload :

1. La fel ca punctul 1 de la erori ce pot aparea pe serverul Netu sau RapidVideo mesajul este acelasi. ( imagine )
In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa nu sunt sterse pentru inactivitate dar sunt de cele mai multe ori reclamate si sterse chiar de ei sau eroare apare atunci cand legatura cu serverul de provenienta nu mai exista.
Fisierele care sunt raportate stim de ele si le putem inlocui, iar restul au nevoie de verificare manuala dar aici apelam la ajutorul dumnevoastra si de fiecare data cand vedeti acest mesaj , puteti sa lasati comentariu si o sa fie inlocuit.

2. Mesajul este acelasi ca cel de la punctul 2 de la „Erori ce pot aparea pe serverul RapidVideo” .

Erori ce pot aparea cand navigati de pe un device mobil.

1. Aw Snap Something went wrong while displaying this webpage or aw snap! ( imagine )

Eroare aceasta apare pe modele mai vechi produse in anul 2016/2017 si care au trecut la versiunea 9 de android , cum ar fi Huawei P20 Lite sau Huawei Mate 20 Lite.

In urma testelor efectuate s-a ajuns la concluzia ca serverul RapidVideo din cauza reclamelor excesive , declanseaza aceasta eroare.

Solutia in acest caz este trecerea la un alt browser ca „Mozilla Firefox”.

175 comentarii

 • Salutare, guest
 • Buna ziua! Am un tv Samsung si de cateva zile pe Netu Tv imi apare (ca multor altora) mesajul Disable AdBlock.Undeva in dreapta jos a paginii am descoperit un mic buton care apasat face ca mesajul Adblock sa dispara si ma trimite intr-un Nu sunt robot. Problema e urmatoarea:- cand apar 9 desene (3*3) nu le pot bifa, asa ca trebuie sa resetez;- cand apar 16 desene (4*4) le pot bifa dar nu se intampla nimic cand apas Confirmati.Credeti ca ma puteti ajuta cu recpatcha asta?Multumesc!
  • Admin
   Buna ziua ! Recaptcha este de la player-ul lor si nu putem sa rezolvam asta. Ar inseamna pentru ei sa scoata recpatcha si sa aiba alte probleme. Modelele mai vechi de samsung folosesc browser-ul lor propriu , bazat pe linux sau macos si singurul browser pe care noi am testat a fost un Safari pe Windows din 2012 , dar nu au putut rezolva. Chiar asa au spus , ca este imposibil. Dat fiind ca este un device foarte vechi si depasit de codurile noi care se folosesc in ziua de astazi. Alternativa este sa folositi Web Video Cast sa-l instalati atat pe Smartv cat si pe telefon si sa intrati de pe telefon pe site si dati cast la sursa video pe tv. Are si functia de subtitrare. Gasiti mai multe tutoriale pe youtube cum se foloseste.
 • Hello. Deci, daca dau pe Lista mea -seriale pagina se duce la pagina principala...nu la serialele mele ( nu vorbesc de episoade bifate ca vazute). Patesc asta indiferent de browser. E de la mine? Sper ca am scris unde trebuie. Mentionez ca am seriale trecute la favorit. 
  • Admin
   Buna ziua ! Vedeti sa nu fie vreo extensie de vina. Cu toate astea , noi am testat din Google Chrome si cu extensii si fara si este complet functional. Aveti multe seriale in lista ?
   • Sunt vreo o suta si ceva. Terminate si in derulare. Cred ca daca ar fi de la extensie nu mi-ar aparea nici la episoade vizionate nici la filme. Nu stiu, zic si eu. 
   • Admin
    Puteti sa dati o recuperare a parolei, fiindca a trebuit sa verificam direct cu contul dumnevoastra. Acum observam ca aveti multe episoade vizionate si in momentul in care nu asteptati sa se incarce toata lista de episoade , adica sa se termine de incarcat pagina si apasati repede pe seriale , va trimite la pagina de acasa. O solutie de moment este sa asteptati incarcarea completa a paginii.
 • Salut,Vă funcționează Evoload pe smart TV LG? La mine nu mai încarcă nici filmul pe care mi l-ați dat mai demult pentru test cu link direct. Apare player-ul și nu se întâmplă nimic. E la mine problema sau o fi de la ei cum a fost și la Mixdrop? Problema e că browser-ul la LG este o versiune modificată și veche de Chrome. 
  • Admin
   Buna ziua ! Noi am testat atat pe versiunea 2.0 cat si pe versiunea 3.0 a sistemului de operare WebOs si functioneaza chiar foarte bine. Foarte rar se mai intampla sa dea o eroare ca este pagina prea mare , probabil din cauza unei reclame din player , dar la o a doua incercare functioneaza.
  • Ciudat, am restartat TV și router, am schimbat ip și mai multe dns, nu vrea deloc.Celălalte funcționează perfect.Le-am scris, poate răspund/rezolvă. La mine este webos 3.8.0  user agent:Mozilla/5.0 (Linux; NetCast; U) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.122 Safari/537.31 SmartTV/7.5
  • Admin
   Sunt alte probleme de rezolvat la site si alte noi functionalitati la care lucram , dar o sa trecem si pe https.
 • Salut,I-am contactat pe cei de la Mixdrop și după câteva mailuri cu explicații și fotografii s-a rezolvat problema și acum funcționează din nou pe TV LG. Sper că rezolvă și bug-urile de la subtitrare despre care le-am zis,atât lor cât și celor de la Oksream. 
  • Admin
   Multumim ca v-ati luat din timp sa faceti acest lucru. Iar legat de subtitrare , ce bug-uri ati gasit ? Ce se intampla mai exact ?
   • Copy-paste Okstream: The settings inside de red marking are not working. https://tawk.link/5ebd6f5c8ee2956d73a12789/t/cb322d10-c437-11ea-a805-d953888759e6/92dad190-c524-11ea-b9be-2d1a74c4c689/processed.jpeg Mixdrop: 1.  I wish to have the option to make the subtitles text semi - transparent, not only opaque. 2. It would be amazing if the changes made to subtitles settings (text size, position, background) will be remembered in cookies for the next time a video is started. Now we need to make changes for every video we open. 3. There is a bug in subtitles settings: if the "Subtitles background" is On and you change "Subtitle position" the background increases too much and overlap if there are 2 rows of text. The more you change the position up, the bigger the background becomes and overlap more. I attach screenshoots to have a clear idea about what happening. This issue is on all devices and is not present when position is down. 
   • Admin
    Da. Lucru acesta l-am raportat si noi pentru OkStream. O sa se rezolve acolo. Mixdrop nu stim cand vor face sau daca vor face astfel de schimbari , dar ar fi binevenite.
   • Poate sunt prea tipicar, îmi place să setez textul semi-transparent, size 125%, edge style uniform, background semi-transparent. Dacă se poate... 
 • Buna ziua! Aveți idee ce se întâmpla cu Videomega? Am încercat sa vizionez filmul Emma și serialul The Cable Girls (sezonul 5, episoadele 1-5) și în locul filmelor respective apare un film de animație de 14 minute. Știu ca sunt mai multe playere, dar niciunul nu funcționează bine pe Smart tv Samsung. Și o rugăminte: sa mențineți playerul Okstream unde e posibil, e singurul care merge full screen pe Smart tv. Mulțumesc mult!
  • Admin
   S-a postat un anunt sub playere cu privire la acesta situatie. Se muta fisierele de pe serverele Videomega pe OkStream . Player-ul este aceleasi ca cel dinainte , doar ca o sa avem viteze ceva mai bune. Deci este o schimbare de branding. Videomega este unul si acelasi cu OkStream. Evoload nu va functioneaza pe SmarTv ?
   • Admin
    Si pe Jetload functiona totul ok , sau era aceeasi problema ? Puteti sa ne spuneti ce model de tv aveti ?
   • Nu e ok nici Jetload: se vede subtitrarea, dar nu se poate viziona full screen (bara de meniu de jos lipsește). Aceeasi problema pe Mixdrop și pe Netu. Televizorul este un Samsung seria 6 cu sistem Tizen.
  • V-am răspuns, dar nu știu dacă a ajuns mesajul. Jetload, Mixdrop și Netu nu se văd full screen (bara de meniu nu apare). La Evoload e invers: se vede full screen, dar nu apare subtitrarea. Televizorul este Samsung seria 6 cu Tizen. 
   • Admin
    A ajuns, dar s-a aprobat acum cateva minute. Toate comentariile le aprobam manual.
 • La mine pe TV LG cu webos 3.8.0. nu mai funcționează Mixdrop. Nu mai încarcă player-ul. Funcționează pe mobil și PC. Am încercat tot ce m-a dus capul. E doar la mine problema?Evoload funcționează dar nu se ascunde meniul la player.
  • Admin
   Pentru asta trebui sa-i contactam pe cei de la Mixdrop , dar pe Evoload pe webos versiunile anterioare 2.0 dispare player-ul. Incercati sa faceti o curatare de cache si cookies si sa incercati din nou. Si nu incercati o data si asteptati sa se incarce bine player-ul. Daca nu functioneaza , incercati accesarea link-ului direct https://evoload.io/e/Xza6byG6cSW9r7 si sa ne spuneti daca patiti la fel.
  • Am curățat, atât cât se poate face asta pe TV. Am testat și pagina aia și am deschis și diverse episoade. Uneori dispare meniul, uneori nu. Mai mult nu. Oricum, nu e stres, sper că mai îmbunătățesc ei, inclusiv meniul la captions settings, care e lăbărțat. 
   • Admin
    Ok . Multumim de raspuns. Cu timpul lucrurile se vor imbunatati.
 • Cum rezolv a 3 a eroare de la Netu.tv pe telefon cu android ? Nu mai pot urmari seriale si alte surse nu merg  ... 
  • Admin
   Nu ar trebui sa mai vedeti eroarea respectiva. S-a adaugat un domeniu nou si ar trebui sa functioneze foarte bine la toata lumea. Incercati totusi printr-o curatarea a browser-ului de cache si cookies si o restartare a router-ului la care sunteti conectat.
   • Sub Netu.tv scrie Promoted Content si ieri se rezolvase problema dar acum iar a aparut a treia eroare ... am facut tot ce mi-ati recomandat si tot nu merge 
   • Admin
    Buna ziua ! Puteti sa faceti un print screen si sa deschideti si consola de la browser sa putem vedea erorile care apar ?
   • Am incercat tot ce mi-ati spus si se pare ca tot nu functioneaza 
 • De ceva timp nu mai pot vedea nici un film îmi aparahqq.tv refused to connect, pe netutv.Am dat restart la router și tot nu merge, ce pot sa fac? Multumesc 
  • Admin
   Aveti un mesaj scris cu rosu sub fiecare player si postare de pe site. In momentul de fata Netu.tv este sub atact si nu functioneaza la nimeni. Unde exista surse alternative , urmariti acolo. Unde nu , va rugam sa incercati mai tarziu sau maine.
 • Poate ajută pe cineva. Mie îmi funcționează în acest moment toate cele 4 surse pe smart TV LG cu webos 3.8.0. Pe Videomega când dau să modific subtitrarea nu se vad caracterele în setări, dar apar când pun cursorul să selectez font mai mare sau să fac banda semitransparentă, de exemplu. De asemenea tot pe videomega nu am descoperit dacă sau cum pot face să dispară complet banda de încărcare de jos, dar e acceptabil. Am să descriu cum am setările.Eu folosesc nextdns. Are multiple avantaje, poți avea profile diferite pentru diverse dispozitive, fiecare cu propriile DNS, poți adăuga sau exclude după poftă, poți vedea toate conexiunile și lua decizii în consecință, nu te cenzurează și spionează la fel de mult furnizorul de internet, serviciile și alții. Nu o să descriu toate setările și avantajele aici dar astea sunt listele pe care le-am activat și le folosesc atât pentru TV cât și pentru PC eu schimbând DNS în router:În Security:- toate mai puțin Google Safe BrowsingÎn Privacy:- AdGuard Simplified Domain - NSABlocklist- notracking- antipopads- dbl.oisd.nl- CHEF-KOCH's HOSTS Spotify- Energized UltimatePerflyst's Smart-TV BlocklistLa TV am dezactivat ipv6 că nu-l ia pe cel din router. Dacă folosiți profil doar pentru TV, schimbați DNS din TV dacă permite. Atenție la ce liste sau programe folosiți, unele sunt foarte agresive și pot bloca link-uri esențiale pentru funcționarea unor pagini sau aplicații. Am pățit eu cu Facebook, Spotify, Deezer... Indiferent de ce metodă de blocat domenii sau reclame folosiți din testele pe care le-am făcut aceste domenii trebuie să fie excluse (whitelist) :- Filmeserialeonline.org (evident) - videomega.co- jetload.net- vjs.zencdn.net- hlssrv.com- cdn.jsdelivr.net- hqq.tv- vkcache.com- mixdrop.co- mxdcontent.net- code.jquery.com- gstatic.com- dacă se blochează google.com nu funcționează netu și jetload.Dacă vă uitați preferabil de pe altă sursă se poate bloca hqq.tv (netu) să nu consume resurse aiurea. Baftă.
  • Completări:-pe netu uneori nu se mai ascunde meniul playerului, în acest caz trebuie deschisă altă fereastră-tot pe netu sunetul nu este sincronizat cu imaginea. Se remediază dacă se dă click pe bara de încărcare, se poate face din start. La TV LG, acest site, dar și altele, nu utilizează tot ecranul. Cu o pagină deschisă se ajustează mărimea la minim 150% maxim 250% de la lupa cu + din bara de sus. Eu am ales 200%.Dacă se schimbă de la YouTube sau un film care rulează în browser și se mută la TV fără să se dea pauză atunci când se revine la YouTube sau browser se va continua rularea video fără să se reia de la început. 
  • Între timp Videomega a schimbat playerul (din roșu în albastru) și acum este perfect. Ba chiar reține setările de la subtitrare precum netu. Trebuie adăugat la whitelist domeniul - okdrive.co -La TV LG, după ce pornește video se poate da dublu click apăsând rapid de 2 ori pe tasta OK pentru full screen, dar nu în centru unde este icoana (la unele). Alt truc, pentru scroll rapid în pagini, tastele + - pentru schimbat canale TV. 
 • De ce, seara, sunt extrem de multe întreruperi, pe orice sursă, pe orice film/serial, am un S7, nu am adblock sau ceva, de la telefon în niciun caz, doar seara sunt foarte multe întreruperi, ziua merge excelent. Vă rog să rezolvați această problemă, nu cred că este de la mine, au mai încercat și niște prieteni.
  • Admin
   Buna seara ! Toate sursele pe care le folosim au facut tot posibilul sa-si upgradeze serverele , sa mearga bine , nu foarte bine. Vina este si de la servere dar si de la conexiunea dumnevoastra , internetul in sine cat si serverele lor sunt suprasolicitate la orele acestea de varf. Indiferent de sursa pe care o adaugam , tot va intampina probleme. Singura rezolvare este sa treaca pandemia asta.
 • De ce nu pot viziona filmele si serialele pe ecran mare, am incercat orice sursă si este la fel, gen dau ecran mare si nu se întoarce ecranul ramane mic
  • Admin
   Ce device , sistem de operare si browser folositi ? Aveti instalate extensii de tip adblock in acel browser ? Ati testat si de pe un alt device sau un alt browser ? Noi am verificat atat pe Windows cat si pe Android si nu este nicio problema pe nicio sursa.
   • Admin
    Incercati sa faceti update la ultima versiune de Android suportata si folositi Google Chrome ca browser. 
 • Buna ziua. De vreo 2 zile, pe netu.tv, cand vreau sa sau skip la o scena a episodului, nu merge deloc. Nici selectand cu mouse-ul un punct mai departat din video nu ma duce acolo. Stiti cumva de le ce poate fi si cum se rezolva?
  • Admin
   Buna ziua ! Din cauza traficului ridicat si dupa cum bine sititi cu tot ce se intampla in lume in ziua de azi, s-au luat niste mausuri de protectie . Butonul skip poate fi folosit o singura data pe episod. Probabil o sa se revina la normal , dupa ce o sa se incheie toata nebunia asta.
 • Bună ziua am o problema pe tv smart când intru pe site și pe netu.tv , imi apare toată sursa alba și jos pe coltul stânga " video afiliate nu știu cum" 
  • Admin
   Buna ziua ! Posibil ca ei sa fi activat ceva masuri de siguranta sau ceva acutalizari noi la player si sa fie afectat unele browsere de smartv. Probabil stiu de problema si o sa se rezolve de la sine.
 • Salut, nu mai merge sa-mi sterg fileme de pe lista, stiu ca nu-i o problema legata de surse, dar idk unde s-o pun in alta parte
 • Salut, am si eu o problema.Pe netu.tv cand intru sa vad video-ul nu porneste si imi apare ''Don't use developer tools'' 
  • Admin
   Buna ziua ! Ce browser , device si sistem de operare folositi ? In browser aveti extensii de tip adblock ? Ati incercat si dintr-un alt browser sau de pe un alt device ?
  • Admin
   O sa anuntam cand o sa se faca noul update la player, poate vor rezolva din problemele acestea pe care le intampinati.
 • Buna seara! Și eu ma confrunt cu aceeași problema: Videomega nu merge nici pe tv Samsung, nici pe iPad - ecran negru cu mesaj de eroare “The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported”. Problema apare la toate serialele/filmele. Din păcate, Videomega era singura sursa care funcționa corect pe un tv Samsung cu Tizen; restul surselor deși merg, nu se pot viziona full screen. Practic nu mai putem urmări filmele pe tv, doar pe alte device-uri. De când au dispărut cele doua surse -Openload și Rapidvideo- noile surse par a nu fi compatibile cu televizoarele Samsung, deși unele au funcționat, pe perioade scurte. Videomega rămăsese ultima care mergea dintre cele patru, dar de câteva săptămâni da mesajul de eroare de mai sus. Bănuiesc ca nu puteți face nimic, dar speranța moare ultima. Mulțumesc! 
  • Admin
   Buna seara ! Mare lucrum nu putem sa facem nici noi. O sa raportam mai departe probleme , dar este posibil ca player-ul sa fie din nou schimbat si poate atunci o sa functioneze si pe modele mai vechi de Samsung sau cele noi dar incompatibile cu player-ul.
  • Admin
   Puteti sa ne spuneti eroare pe care o primiti sau sa faceti o poza la eroare respectiva si sa indicati si link-ul filmului sau episodului la care ati incercat ?
 • Buna seara Imi cer scuze de deranj...eu urmaresc "One tree hill ", si vroiam sa va zic ca nu merge subtirarea...stiti cumva de la ce poate fi ?? Va multumesc
  • Admin
   Daca vizionati de pe telefon , da este o problema si asteptam si noi o solutie din partea lor. Verificati mai bine maine , ca nu stim sigur daca vor rezolva in seara aceasta. Sau testati de pe un alt device sau din alt browser.
 • Am obs si eu de ieri fereastra noua pe netu.tv, a mers  asa azi - dimineata, acum nu mai deschide nimic si nu am pt acest serial alta sursa. Folosesc laptop cu win 10, Chrome si adblock.Aveti idee ce s-a intamplat?
  • Admin
   Noi am testat cu orice forma de adblock si se deschide fiecare episod fara probleme. Puteti sa faceti un scurt video sa trimitem mai departe ?
   • Am dezactivat temporar adblock sa pot vedea un episod, asteptand raspuns de la voi, l-am activat din nou si acum merge :) Va tin la curent daca mai apar probleme, multumesc frumos!
 • Pe serverul Netu imi apare mesajul 'An enbedded page at hqq.tv says  You must allow popups to watch this video.' la toate serialele incercate. Mentionez ca folosesc win10, Chrome si am setat Allowed pop-ups din browser (desi pana acum era blocked si mergea). Am scanat Avast Antivirus si Malwarebytes si se pare ca nu am probleme pe laptop. Pe celelalte servere pot urmari filmele dar prefer Netu. Puteti sa-mi dati un sfat? Va multumesc
  • Admin
   Daca mai folositi si alte extensii de tip adblock de acolo ar putea fi problema. Incercati sa dezactivati extensia si sa incercati din nou. Acum mai nou player-ul se deschide intr-un nou tab. Nu stim daca va ramane sau nu asa , dar toate pleaca de la regulile de la google.
   • A mers dupa ce am dezinstalat si reinstalalat apoi blockerul. Va multumesc si va apreciez munca pe care o depuneti! Numai bine!
   • Buna seara Ma scuzati de deranj dar fara adblok imi da reclame peste reclame...plus ca imi deschide tot felul de pagini aiurea :(A fost foarte ok site ul pana azi ....chiar nu se poate face nimic sa  fie ca inainte ?
   • Admin
    Buna seara ! Din testele noastre ar trebui sa functioneze si cu adblock si fara. Incercati alte extensii de acest tip sau de pe un alt browser. Nu stim exact cum o sa fie de acum inainte sau daca vor reveni la cum a fost player-ul. Nici noua nu ne place aceasta schimbare si chiar nu depinde de noi.
 • Nu stiu ce s-a intimplat azi insa a mers f greu nu s-a mai intimplat de mult.Am vazut pe alt site si imi pare rau pentru ca sunt obisnuita aici.Cred ca ar fi bine sa verificati
  • Admin
   A mers foarte greu ce anume ? Trebuie sa lasati comentariu exact la episodul sau filmul unde aveti problema. Acum daca ati urmariti doar pe sursa Netu.tv si ati schimbat site-ul si ati urmarit acolo tot pe sursa Netu.tv , clar nu are nicio logica. Daca ati intrat pe alt site si aveau alta sursa in fara de Netu.tv , ceea ce si noi avem de fapt tot nu se intelege.
   • Orice fel de accesare merge cu greutate .,chiar si cautarile pe pagini  trebuie sa tastez de mai multe ori pina sa schimbe pag .Si sesizarea aceasta abia am reusit s-o scriu.Pe alte site uri nu am aceasta problema
   • Admin
    Ne pare rau. Noi am testat de pe diferite browsere si device-uri si nu exista nicio problema de genul . Curatati cookie-urile si cache-ul de la site-ul nostru sau testati dintr-un alt browser.
 • Salutare FsOnline!De vreo oră nu mai pot vedea cu ecran întreg pe nici un player. Apare ecran micșorat chiar și după maximizare iar jos pe o bandă destul de lată conținutul de reclamă. Așa va fi de acum? Nu e bine deloc, oameni buni! 
  • Admin
   Buna ziua ! S-a verificat de pe android cu Google Chrome si nu este nicio problema. Episodul se deschide in full screen fara probleme pe fiecare sursa.
 • Buna, am si eu aceeasi problema: mi-a fost blocat IP-ul, iar celelalte playere nu functioneaza. Mentionez ca este o retea comuna si este posibil ca IP-ul sa fie comun. Oare cum as putea rezolva?  
  • Admin
   Buna ziua ! Din pacate ip-urile de genul acesta chiar daca sunt deblocate astazi, maine sunt blocate de sistemul lor la loc. Noi am facut deja multe cereri de genul acesta si nu ne mai este permis , practic nu ne mai raspund la e-mail-uri. Trebuie vorbit cu provider-ul dumnevoastra de internet si sa va ofere o adresa ip fixa pe care sa o utlizatati doar dumnevoastra sau un vpn.
   • Multumesc pentru raspuns. Problema este ca reteaua este una de camin si blocheaza unele site-uri, inclusiv cele pentru vpn. In privinta adresei IP, nu cred ca pot face ceva. 
 • Buna seara, aceeasi problema ca a utilizatorilor care au scris mesajele de mai jos: hqq.tv a refuzat conectarea. Problema am constatat-o ieri si nu am reusit sa ii dau de capat nici azi, dupa ce acum cateva zile a mers perfect. Totodata, nu pot viziona serialul dorit nici cu celelalte playere disponibile: Rapid Video si Openload. Cf instructiunilor de la pct. 2 pt problemele cu site-ul netu, la care ma incadrez, am incercat accesarea adresei respective si intr-adevar a aparut mesajul ca detinatorul site-ului mi-a blocat IP-ul. Mentionez ca acesta este static, dar mai exista un lap-top conectat la acceasi adresa, lucru valabil de cativa ani, dar pana acum nu am avut aceasta problema. Se poate rezolva ? Multumesc. Radu
  • Admin
   Buna seara ! Avand in vedere ca este un ip static , putem sa facem cerere sa vi-l deblocheze. Cu toate astea nu stim de ce ajung sa fie blocate. Sunati la provider-ul dumnevoastra de internet si intrebati daca ip-ul dumnevoastra este strict doar al dumnevoastra sau daca mai este folosit si de alti abonati. Sau ar mai putea fi cazul ca cineva din zona dumnevoastra unde locuiti sa va foloseasca internetul. Ip-ul a fost deblocat dar sunati si aflati care este problema pentru ca o sa ajungeti in aceeasi situatie.
   • Buna seara,Aceasi problema o am si eu, dar nu inteleg de ce mi ar bloca ip-ul :(Merci,Krugher
   • Admin
    Pentru ca vede acelasi ip dar si browser pe mai multe domenii , nu doar pe al nostru. In acelasi timp urmariti si aici dar si pe alte site-uri asa le apare lor dupa ip si browser-ul dumenvoastra si sunteti confundat cu un om care reclama link-urile acestea. Incercati sa dati un restart la router. Cei de la Netu nu prea le plac cand trimitem astfel de cereri. Daca astazi vi-l deblocheze , este posibil ca saptamana urmatoare sa fie din nou blocat. Discutati cel mai bine cu provider-ul si asigurati-va ca ip-ul dumenvoastra , este strict al dumnevoastra si nu este folosit si alti abonati.
   • Buna! Si eu am avut aceeasi problema si s-a rezolvat imediat dupa ce am dat un restart routerului, merita incercat.
 •  hqq.tv refused to connect (hqq.tv a refuzat conexiunea) in cazul asta ce e de facut.. cine a blocat ip-ul, se poate debloca? multumesc
  • Admin
   Daca spuneti ca este ip static o sa facem cerere. Dar motivul in principal este ca ip-ul dumnevoastra este folosit de mai multe persoane.
 • Salut.Am o probema, pot viziona doar filmele care au optiunea de jetload.La celelalte imi da eroare, ce pot sa fac?
 • Buna ziua! Aveti idee ce se intampla cu sursa Videomega? Au schimbat iar playerul cu unul care nu functioneaza pe smart tv. Ieri am vizionat serialele cu vechiul player, care mergea bine pe un smart tv Samsung (sistem Tizen), azi am descoperit noul player, care nu merge nici pe smart tv, nici pe sisteme ios/macos cu update la zi (pe ecran apare mesajul "Error: bad request"). Din nefericire, anteriorul player Videomega era singurul care a functionat o perioada pe smart tv, acum nicio sursa nu mai merge :((( Multumesc pentru raspuns, numai bine!
  • Admin
   Buna ziua ! Da , au schimbat player-ul sa functioneze mai bine pe device-urile si mai vechi de atat. Acum pare ca a afectat device-urile noi si nu stim din ce motiv. O sa va anuntam cand sa testati din nou si sa ne spuneti. Dar cel mai bine ar fi daca puteti sa intrati pe pagina noastra de facebook si sa testam live acest lucru : https://www.facebook.com/fso.org/inbox
   • Admin
    Si dumnevoastra de unde incercati si nu functioneaza full screen ?
   • Buna seara, îmi cer scuze dar am fost plecată toată ziua și nu am putut sa va răspund până acum. Tocmai am testat playerul Videomega și funcționează bine, atât pe Smart tv, cât și pe iPad și Mac. Va mulțumim pentru ajutor, sunteți extraordinari! 
   • Admin
    Daca mai puteti inca un test in seara asta si sa ne raspundeti daca este totul functional.
 • Legat prin traducerea transmisă prin Chromecast...nu apare...așa e normal? Sau se poate remedia? Mulțumesc anticipot
  • Admin
   Ne puteti explica cum functioneaza la dumnevoastra ? Ce vedeti exact cand il treceti prin Chromecast ?
 • Buna ziua! Am o problema. Incerc sa vizionez diverse filme din anii 2015-2019. Exista doua posibilitati : Rapid Video si Openload. Openload am inteles ca nu mai intra in discutie, dar nici celalat nu mai merge pentru nici un film. Ce-i de facut? Cum pot viziona filme? Nu am nici o dificultate la vizionarea serialelor recente. Multumesc mult pentru raspuns si ajutor.
 • Buna ziua! Am o problema pe laptop (Dell). Apas pe casuta "nu sunt robot" si imi reapare continuu. Adica in loc sa apara sursele si episodul, imi reapare continuu, efectiv nu dispare. In timp ce pe telefon nu am aceasta problema. M-ati putea ajuta cumva, va rog mult?
  • Admin
   Anuntul este si inainte de confirmarea reacptcha "Nu sunt robot" si sub casuta de "Nu sunt robot" scris cu rosu.

   Metoda 1 : Accesati link-ul acesta : http://www.filmeserialeonline.org/reset.php din browser-ul unde aveti probleme cu recaptcha si incercati din nou.

   Metoda 2 : Stergea manuala a cookie-urilor in felul acesta :

   Va trebui sa mergeti in Chrome si copiati si accesati urmatoarea adresa : chrome://settings/siteData?search=cookie , unde scrie Search cookies , cautati filmeserialeonline.org . Si tot ce se afiseaza cu adresa site-ului o stergeti din lista. http://prntscr.com/q2bv5h .

   O alta solutie ar fi sa intrati in modul privat , refaceti recpatcha si o sa functioneze.

   Pentru alte browwere cititi unde scrie Update 26.11.2019 din acest articol : http://www.filmeserialeonline.org/stiri/problema-recaptcha/ Pe mobil apasati pe meniu de la Chrome , Istoric , Sterge Datele de navigare , selectati „Cookie-uri si date privind site-ul” La I”nterval de timp” alegeti „Dintotdeauna” si apasati sterge datele
 • Salut! Scuze de deranj, dar nu mai merge niciun player pe Apple iPad: Netu se blochează din cauza reclamelor (până de curând playerul pornea după ce vizionam reclama); jetload nu se încarcă (Google Chrome) sau pornește dar nu pot viziona fullscreen (Mozilla); Videomega nu pornește; Mixdrop pornește, apoi se oprește brusc, iar il pornesc, iar se oprește și continua tot așa (încercat la ultimul episod din 9-1-1, problema apare de pe la minutul 01:30). Am încercat mai multe browsere -chrome, Mozilla, safari- dar nimic nu mai funcționează. Menționez ca nu am instalat niciun adblock și am șters cookie-urile din browser. V-aș fi extrem de recunoscătoare pentru un sfat. Mulțumesc foarte mult! 
  • Admin
   Buna seara ! Cookie-urile nu au treaba cu playerele in sine, problema era la recaptcha ca nu se facea confirmarea cum trebuie. Multumim de aceste detalii. Apple Ipad nu avem , dar va putem asigura ca pe Android si Windows nu sunt probleme de genul acesta. Putem trimite la fiecare in parte ce ati spus dumnevoastra si sa verifice ei toate aceste aspecte si caute o solutie. Ar ajuta mai mult daca doriti sa faceti un scurt video cu toate 4 sursele si sa le trimitem noi pe rand la fiecare. Sigur gasiti o aplicatie care sa inregistreze ecranul sau puteti face direct din sistem : https://support.apple.com/en-us/HT207935 .
 • Nu știu ce se întâmplă cu saitul de aproximativ o săptămână dar merge îngrozitor de greu și se închide pagina în timp ce încearcă sa încarce... Aproape pe nici un player nu mai pornește nici un film, și dacă reușesc sa îl pornesc durează undeva la o ora de inercari eșuate, Restart la telefon sau tableta...
  • Admin
   Pe majoritatea episoadelor si filmelor de pe site functioneaza doar o singura sursa si anume Netu.tv . Acum nu stim daca aveti probleme cu surse noi sau doar cu sursa asta , dar din browser-ul Google Chrome n-ar trebui sa aveti probleme. Oricum mai lucram la ceva care ar putea rezolva din probleme cu incarcarea paginii pe device-uri mai vechi.
 • salut admin !am un tv samsung seria5500 din 2017 si nu mai pot viziona filme decit pe vidoza si in format mic.Cum pot remedia aceasta problema?Multumesc anticipat.
 • Mai întâi RapidVideo și acum Openload??? Offf... Rămâne NetuTv care are reclame peste reclame... Imi pare rau ca trebuie sa depuneti atâta muncă (pe gratis!!!!) VĂ APRECIEZ FOARTE MULT!!! 🥰❤😘😍
 • Multumim echipei  filmeserialeonline pentru eforturile depuse de a gasi noi surse astfel incat noi sa putem vedea in continuare serialele si filmele preferate ! Stim ca e dificil , stim ca e gratis ... 
 • Scuze de deranj ati putea sa incercai si fastplay imi pare a fi ok, si ok.ru dar nu este asa stabil dar rusi sunt mai altfel .
  • Admin
   Si rapivideo a fost inchis. Este stirea pe site de cateva zile. Singurele surse functionale sunt Netu , Vidoza , Mixdrop si Videomega. Dar momenta nu sunt toate prezente la fiecare serial si film. Nu avem cand sa le punem asa repede. O sa dureze cateva luni pana cand o sa ne revenim complet.
 • Buna ziua!in peste 10 ani de cand sunt pe aici, n am vazut atatea reclame..de la an la an, mai multe si mai multe....Cum pot face sa diminuez aparitia reclamelor??intr un timp erau mai putine, insa de cateva saptamani au aparut din nou...dau click pe play de cel putin 5 ori ca sa mi plece serialul...daca pun pauza sau dau esc la fereastra si apoi doresc sa reiau, din nou reclame...sunt insuportabile :( Nu mai pun ca exact cum ati spus, toate serverele au inceput sa faca probleme...imi mai functioneaza doar netutv pe care stau sa ma uit la reclame 30 de secunde ca sa pot intra in film...un mic ajutor, va rog
  • Admin
   Sunt destule de extensii de tip adblock , dar si daca scapati de reclamele asa multe de care spuneti dumnevoastra. Tot cel ami bine este folosirea unui antivirus ca malwarebytes si browser-ul Google Chrome actualizat la zi. Isi fac treaba si extensii de tip adblock , dar de multe ori apar alte probleme de incompatibilitate.
 • Buna, am un tv samsung si nu merge serverul Netu, celelalte vidroza, mixdrop si videomega încarcă dar nu pot mari imaginea deoarece nu îmi apare bara de jos, cu mărirea ecranului si subtitrarea
  • Admin
   Pe un smartv LG functioneaza foarte bine si se vad playerele cum trebuie. Din pacate nu avem cum sa testam pe un smartv Samasung si sursele acestea sunt inca la inceput. Mai intai trebuie sa se stabilizeze din punct de vedere a incarcari video-ului si alte probleme de genul.
   • OK, poate se vor reZolva problemele. Momentan nu pot viziona nimic. Doar pe iPad. Nici dacă încerc prin AppleTv nu îmi apare traducerea.
 • Buna seara,In ultimul timp de fiecare data cand vizionez vreun serial undeva intre minutul 21 si 22 mi se opreste din derulare si imi dispare subtitrarea si nu o pot face sa revina. Mentionez ca vizionez de pe mobil.Multumesc anticipat !
   • In cazul in care avem eroarea 'The owner of this website (hqq.tv) has banned your IP address'  putem face ceva?
   • Admin
    Restart la router si incercati din nou. Daca nu functioneaza , ne lasati mesaj si o sa face cerere sa va deblocheze ip-ul.
   • Admin
    Sa stiti ca ip-ul a ramas acelasi. De unde accesati site-ul ? Aveti ip static ?
   • Am ip dinamic setat pe laptop ,dar i-mi intra acelasi ip chiar daca am restartat router-ul de mai multe ori.Am internet de la o retea de cartier ,(recent au fost cumparati de DIGI ,sper ca dupa tranzitie sa se schimbe situatia asta).
 • E normal daca selectez  sectiunea de "filme" si apas 2019 sa-mi dea si filme si seriale? :)) adica nush.. eu am selectat acolo FILME de ce imi da o ciorba de filme si seriale
  • Admin
   Din pacate cand selectati anul , va afiseaza ambele. Doar la genuri este diferenta asta. Pe viitor cand o sa incepem modificari de design si implementat functii noi , o sa fie inclus si acest lucru.
 • Salutare si felicitari pt munca voastra.Vin cu o intrebare: exista posibilitatea sa adaugati o sursa care sa suporte chromecast, bineinteles daca tehnic este posibil si daca si pe voi va avantajeaza din orice pct de vedere ? multumesc anticipat!
  • Admin
   Din cate stim , Netu si Openload suporta Chromecast dar preluati doar sursa video-audio , subtitrarea nu.
   • Multumesc pt raspuns. Eu ma refeream la surse care au integrate direct proiectia catre chromecast, gen:ok.ru, fembed, etc. Pt. Netu si Openload este necesara o aplicatie terta.
  • Admin
   Sa intelegem ca inainte va uitati doar pe Rapidvideo ? Vidoza player-ul ce a fost adaugat de curand la serialele si filmele postate noi , nu va functioneaza ? Openload din cate stim ar trebui sa functioneze cam peste tot.
   • Inainte ma uitam pe Rapidvideo. La serialele noi imi merge Vidoza. Openload si netu.tv nu functioneaza. Pot sa fac ceva sa ma uit la serialele mai vechi care nu au player Vidoza?
   • Admin
    Puteti dar daca spuneti ca nu functioneaza de pe PS4 , va trebui sa o faceti de pe un alt device. O sa incepem sa adaugam Vidoza peste tot , incepand cu serialele cele mai bine cotate. Toata luna noiembrie , doar asta o sa facem. Sunt multe seriale de mutat , dar si filme.
 • buna ! in primul rand va multumesc pt. tot  si felicitari si succes in continuare  Netu si Openload sunt lente....adica imaginea ramane pe loc si scrisul si sonor merg mai departe si sar peste momente   internetul meu este bun   deci care ar fi solutia si problema ...eu folosesc firefox                      
  • Admin
   Asta poate sa fie o problema din cauza performantei laptop-ului. Folositi Google Chrome poate o sa aveti o experienta mai buna , si ar fi necesar sa folositi ultima versiune in ambele cazuri.
 • buna ziua. daca ma poate ajuta cineva: eu vizualizez si pe tv smart, iar pe sursa rapidvideo apare o pagina de videochat pe care nu o pot anula ca sa accesez play. cum pot face sa "scap" de aceasta interfata? multumesc anticipat
  • Admin
   Singura sursa care este compatibila cu Smartv-ul ar fi Openload. Reclamele de pe sursa RapidVideo se inchid dupa multe insistente.
  • O soluție este de folosit nextdns (ideal) sau AdGuard.Sau dacă tv-ul permite de adăugat site-ul enervant la block list.