Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)

Erori/probleme surse video (Netu,RapidVideo,Openload) explicate.

In ultimul timp ne-am confruntat cu multe probleme pe fiecare sursa video in parte si am vrea sa le explicam pentru voi.

Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala. ( imagine )

2. hqq.tv refused to connect (hqq.tv a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. ( imagine ) Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html . ( imagine )

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteau voastra de internet. ( imagine )

4. Daca video-ul nu porneste dupa 1 minut , poate l-ati lasat si mai mult de atat inseamna ca o extensie blocheaza accesul si extensia pe care am descoperit-o noi , este Internet Download Manger sau folosirea a mai multor extensii de tip adblock. ( video )

Erori ce pot aparea pe serverul RapidVideo :

1. La fel ca punctul 1. de la erori ce pot aparea pe serverul Netu mesajul este acelasi. ( imagine )

2. The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. (Fisierul nu poate fi incarcat, serverul sau reteau dumnevoastra de internet a esuat sau formatul nu este suportat)
In acest caz serverul pe care se afla fisierul a fost dezactivat/inchis , conexiunea dumnevoastra de internet nu functioneaza sau sunt probleme de retea generale. ( imagine )

Erori ce pot aparea pe serverul Openload :

1. La fel ca punctul 1 de la erori ce pot aparea pe serverul Netu sau RapidVideo mesajul este acelasi. ( imagine )
In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa nu sunt sterse pentru inactivitate dar sunt de cele mai multe ori reclamate si sterse chiar de ei sau eroare apare atunci cand legatura cu serverul de provenienta nu mai exista.
Fisierele care sunt raportate stim de ele si le putem inlocui, iar restul au nevoie de verificare manuala dar aici apelam la ajutorul dumnevoastra si de fiecare data cand vedeti acest mesaj , puteti sa lasati comentariu si o sa fie inlocuit.

2. Mesajul este acelasi ca cel de la punctul 2 de la „Erori ce pot aparea pe serverul RapidVideo” .

Erori ce pot aparea cand navigati de pe un device mobil.

1. Aw Snap Something went wrong while displaying this webpage or aw snap! ( imagine )

Eroare aceasta apare pe modele mai vechi produse in anul 2016/2017 si care au trecut la versiunea 9 de android , cum ar fi Huawei P20 Lite sau Huawei Mate 20 Lite.

In urma testelor efectuate s-a ajuns la concluzia ca serverul RapidVideo din cauza reclamelor excesive , declanseaza aceasta eroare.

Solutia in acest caz este trecerea la un alt browser ca „Mozilla Firefox”.

Fii primul care comentează.

  • Salutare, guest