Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)


Ghid site – Intrebari frecvente.

Acesta este ghidul complet al site-ului realizat dintr-o serie de întrebări şi răspunsuri care vă vor ajuta să navigaţi site-ul mult mai uşor.

Î : Am nevoie de cont pentru a viziona filmele/serialele favorite ?

R : Nu, conţinutul este disponibil tuturor vizitatorilor.

Î : Nu-mi doresc să creez un cont pe acest site, cum pot ţine evidenţa serialelor văzute sau a filmelor ?

R : Dacă nu doriţi un cont pe acest site, recomandarea noastră ar fi să folosiţi aplicaţii mobile ca „Watchlist – Track Movies” pentru filme sau „Tv Show Favs” pentru seriale , disponibile doar pe android iar pentru IOS „Watchlist – Movie To-Do List” pentru filme sau „TV Time (TVShow Time)” pentru seriale. În caz că folosiţi sistemul de operare Windows 10 pe mobile , recomandăm „PushTv” pentru seriale sau „Movie Watchlist” pentru filme. În cazul în care nu aveţi un device mobile sau nu doriţi să vă instalaţi aplicaţii de genul acela , vă recomandăm site-ul trakt.tv unde vă puteţi ţine evidenţa atât a serialelor cât şi a filmelor văzute.

Î : Cum îmi realizez un cont pe acest site ?

R : În primul rând pentru a vă putea realiza un cont pe acest site este necesară o adresă de e-mail @yahoo, @gmail , @yandex sau prontomail. Nu folosiţi serviciul de e-mail de la microsoft (@hotmail, @live.com etc) fiindcă nu este acceptat de către hostul nostru.
Dacă ne-am asigurat că avem o adresă de e-mail compatibilă cu site-ul nostru apăsam unde scrie „Intra în cont” ( imagine ), mai departe apăsam pe tabul „Înregistrare” ( imagine ) , introducem în câmpul nume utilizator un nume de utilizator (exemplu: gigaion23). A nu se folosi spaţiu în numele de utilizator ales (exemplu gică ion23), pentru că nu o să vă mai puteţi recupera contul în cazul în care vă uitaţi parola. În câmpul adresa de e-mail , trecem adresa de e-mail şi apăsam într-un final pe butonul „Înregistrare” de mai jos de câmpul unde introducem adresa de e+mail ( imagine ). După ce am apăsat pe butonul de înregistrare o să vă apară un mesaj scris pe un fond verde ( imagine ).
Verificăm căsuţa de e-mail fie în (Inbox) Mesajele primite sau cele de Spam şi accesăm e-mail primit. Conţinutul e-mail-ului ar trebuie să fie ceva genul acesta : ( imagine ). Conform instrucţiunilor din e-mail vizităm adresa pentru a ne putea seta parola.O dată ajunşi aici în câmpul unde scrie Parolă nouă , putem copia parola generată de site într-un loc sigur şi apăsam pe resetează parola sau ne putem seta parola noastră proprie ştergând din câmpul respectiv parola generată de site şi introducând parola dorită de noi,  ( imagine ).
În cazul în care folosiţi parole slabe , bifaţi „Confirma folosirea unei parole slabe” ( imagine ).După ce ne-am setat parola apăsam pe „Înapoi la Filme şi Seriale Online Subtitrate HD” ( imagine  ).

Î : Cum intrăm în contul creat ?

R : Pentru a intra în contul creat apăsam pe „Intră în cont” , ne introducem numele de utilizator şi parola , bifam sau nu „Rămâi conectat” şi apăsam pe „Autentificare” ( imagine ).Bifând opţiunea „Rămâi conectat”, o să rămâne conectat mai multă vreme pe site, în caz contrar sesiunea expira în 24-48 de ore.

Î : Am uitat parola ?

R : În cazul în care am uitat parola, apăsam din nou pe „Intră în cont” şi pe tabul „Recuperare parola” ( imagine ). Mai departe este scris deja la punctul 3 (a se citi de la „Verificăm căsuţa de e-mail…”).

Î : Cum adaug/scot un serial în lista de favorite / un film în lista de favorite şi cum marchez un episod că văzut/nevăzut ?

R : Pentru a adăuga un serial în lista de favorite, apăsam pe butonul în formă de inimă ( imagine ) şi dacă dorim să-l scoatem din lista de favorite procedăm la fel dar de data acesta butonul arată diferit ( imagine ).
Pentru a adăuga un film în lista de watchlist sau favorite că este una sau aceeaşi , intrăm în primul rând în filmul dorit şi apăsam pe butonul Adăugă în listă ( imagine ) , pentru a-l şterge din lista apăsam pe butonul „Şterge din listă” ( imagine )
Pentru a marca un episod că văzut, apăsam pe butonul în formă de ochi de lângă butonul „Distribuie” ( imagine ) pentru a-l şterge din lista de episoade , procedăm la fel.
Toate seriale/filme şi episoadele adăugate ca favorite sau marcate ca văzute le găsiţi în „Lista mea” împărţită în 3 taburi ( gif/video ). Pentru a accesa „Lista mea” apăsam pe butonul „Lista mea” pe care îl găsim în partea dreaptă a site-ului ( imagine ).

Î : Cum vizionez un episod / film ?

R : În primul rând, rezolvăm reCaptcha pentru a putea vedea sursele video şi cum se rezolvă reCapctha găsiţi mai multe detalii în acest articol (http://www.filmeserialeonline.org/stiri/recaptcha/) , la fel şi în caz că nu va apare deloc reCaptcha.
Pe site avem filme mai vechi cu o singură de vizionare (Openload) sau filme mai noi cu 4 surse de vizionare (Vidoza,Netu,RapidVideo şi Openload) , la fel şi la episoade. Selectăm sursa de vizionare şi apăsam pe butonul play din mijloc ( gif/video ). Folosirea extensiilor de tip adblock pot bloca anumite opţiuni ale player-ului ca neafişarea subtitrării sau vizionare în full screen.Fiecare sursă de vizionare are un anumit număr de pop-up-uri care se deschid imediat după apăsarea butonului de play, acele pop-up-uri sunt reclame de la diferite site-uri. Fără aceste reclame , n-ar putea exista aceste surse de vizionare.

Î : Care este viteza minimă de conexiune la internet pentru o vizionare decentă ?

R : Viteza minimă de conexiune este de 50/mbps.Pentru a vă testa conexiunea intraţi pe site-ul www.speedtest.net. Dacă aveţi o conexiune mai bună de atât şi redarea video-ului nu este decentă, problema poate să fie între providerul dumnevoastră de internet şi sursa de vizionare, în acest caz alegeţi o altă sursă de vizionare.Ca exemplu , dacă avem probleme cu Openload , alegem RapidVideo sau Netu. Fiecare sursă de vizionare are la rândul lor servere care sunt cu banda limitată şi o dată atinsă bandă pe acel server , încărcarea o să fie dificilă.

Î : Încerc să vizionez un episod dar nu porneşte deloc sau nu are butonul de play , ce este de făcut ?

R : Sunt câteva motive pentru care se întâmplă lucru acesta :
1. Fişierul a fost şters şi în locul butonului de play , apare un mesaj ca: „Object not found” ( imagine ); „We’re Sorry!
We can’t find the file you are looking for…” ( imagine ) iar în cazul serverului Netu chiar dacă apare butonul de play, video-ul nu o să pornească niciodată  ( gif/video ).
2. Unul din aceste surse de vizionare are probleme majore şi nu încarcă player-ul deloc.În acest caz noi anunţăm când se întâmplă lucru acesta şi vă rugăm să încercaţi mai târziu , refresh-uri repetate la pagina nu este o soluţie.
3. Dacă fişierul nu este şters şi ştiţi sigur că serverul este funcţional fiindcă aţi testat de pe un alt browser sau alt device, problema poate să fie că folosiţi un browser neactualizat sau un device învechit sau extensii care blochează cu totul player-ul respectiv.

Î : De ce când lăsăm un comentariu acesta nu se postează imediat ?

R: Unele comentarii pe care voi le lăsaţi conţin cuvinte interzise si au nevoie de aprobare ( imagine ) . In cazul  în care comentariul lăsat nu se postează si nu apare nicun fel de mesaj , înseamnă acelaşi lucru ca atunci când au nevoie de aprobare şi ar fi bine să aşteptaţi un răspuns. Dacă au trecut mai bine de 12 ore şi comentariul nu a fost aprobat , cel mai probabil a fost şters din motive întemeiate.

Î : Cum ştiu dacă un film sau un episod este tradus ?

R : În cazul filmelor apare la informaţiile filmului ( imagine ) , în cazul episoadelor apare în stânga sus pe background ( imagine ).

Î : De ce subtitrarea nu se afişează chiar dacă scrie că are ?

R : Subtitrarea nu se afişează fie că folosiţi extensii de tip adblock iar în acest caz trebuie să le dezactivaţi sau a fost ştearsă de pe serverele acelor surse de vizionare iar în acest caz puteţi să lăsaţi un comentariu şi noi o să rezolvăm.

Î : Când apare subtitrarea fie că vorbim de un film sau un serial ?

R : De unele traduceri ştim când vor apărea pentru că avem contact direct cu traducătorii care fac parte din echipa site-ului şi acolo unde ştim lăsăm comentariu.Traducătorii din echipa noastră cât şi din alte echipe fac o muncă voluntară şi pe lângă ce fac ei pentru noi au şi un alt job şi pot abandona serialul chiar în mijlocul sezonului fără ca cineva să-i reproşeze ceva. Încercaţi să înţelegi că suntem un serviciu gratuit şi nu ne mai puneţi întrebarea respectivă la care nu o să avem niciodată un răspuns. Comentariile răutăcioase aduse traducătorilor sunt automat şterse iar IP-ul şi contul în caz că aveţi este blocat respectiv şters.

Î : Cât durează realizarea unei traduceri după script ?

R : Dacă vorbim de un script a unui episod de 40 de minute , poate să dureze între 4-6 ore de muncă continuă şi dacă vorbim de un lungmetraj poate e gata în câteva zile.Acum depinde foarte de mult de numărul liniilor pe care le are scriptul respectiv şi nivelul dialogului (uşor sau complex).

Î : De ce minaţi / ne folosiţi procesorul ?

R : Site-ul nostru nu a minat niciodată , chiar dacă există articole legate de acest lucru , site-urile respective sunt prost informate. Putem spune doar ca prin asociere cu acest surse de vizionare , minăm.

Î : Cum blocăm minarea ?

Pentru a bloca minarea recomandăm extensia link (Chrome) sau link (Mozilla) sau link (Opera).
O altă soluţie pentru a bloca minarea este de a edita fişierul hosts aflat în C:\Windows\System32\drivers\etc. Instalaţi programul Notepad++ , rulaţi-l ca administrator şi deschideţi fişierul hosts ca în acest video . Adăugaţi aceste adrese pentru a putea fi blocate : link ( imagine ).

Î : Când apare următorul episod/sezon ?

R : Dată următorului episod este afişată întotdeauna la pagina serialului în partea dreaptă sus pe banner ( imagine ). În caz că apare cu semnul întrebării , nu se ştie data.Deasemenea când un sezon se încheie noi lăsăm un comentariu la pagina serialului şi la ultimul episod apărut din acel sezon ( imagine 1 sau imagine 2 ), când aflăm detalii despre sezonul următor comentam în acelaşi loc şi ar fi bine să nu întrebaţi chiar dacă a trecut o lună sau două. Pauzele între sezoane pot ajunge şi până la 1 an de zile. Luaţi ca exemplu Game of Thrones.Dacă aflaţi înainte noastră că sezonul următor a fost confirmat oficial sau au anunţat dată oficială de lansare , puteţi să lăsti comentariu cu sursa exactă şi o să vă promovăm comentariu.

Î : Ce înseamnă un serial cu statusul „În derulare” „Anulat” sau „Încheiat” şi unde îl găsim ?

R : Nu credem că are rost să explicăm ce înseamnă fiecare ca se înţelege de la sine.Statusul serialului îl găsim în două locuri : – la rezultatele căutării ( imagine ) sau când intrăm în serial în partea stângă sus pe banner ( imagine ).

Î : Cand postati episoadele noi  ?

R : De regulă episoadele noi le publicam între orele 9 şi 11 dimineaţa. Pot apărea întârziere dacă sunt probleme cu hosturile de vizioanare sau sunt multe episoade de publicat în ziua respectivă sau în cel mai rău caz apar probleme de viaţă.

Î : De ce se anulează un serial ?

R : Un serial se anulează din două motive: Primul motiv şi cel mai popular este rating-ul scăzut de la episod la episod sau de la sezon la sezon.Rating-ul îl stabileşte televiziunea care a difuzat acel serial , dacă telespectatorii nu urmăresc serialul , nici televiziunea nu o să-l mai difuzeze.Evident că au există cazuri în care un serial anulat de televiziunea FOX spre exemplu a fost salvat de o altă televiziune sau bineînţeles prin petiţii.
Un al doilea motiv ar fi costurile mari de producţie.

Î : Ce înseamnă calitatea CAM, SD, SD-HC, WEB-DL, WEB-DL-HC sau HD la un film şi unde o găsim scrisă ?

R : Calitatea CAM : filmele abia ce au fost lansate pe marele ecran , înseamnă că filmul a fost înregistrat cu o cameră video direct din cinematograf.

Calitatea SD : SD(standard definition) în romana definiţie standard (360p,480p sau 576p) , include de multe ori filmele vechi lansate în format DVD-NTSC (UŞA) sau DVD-PAL (Europa) , pot include de astfel şi filme noi la care nu există pe moment o sursă WEB-DL sau BluRay.

Calitatea SD-HC : Acelaşi lucru ca la SD doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea WEB-DL : Provin din surse on-demand ca Itunes sau Netflix iar calitatea este superioară unui CAM sau SD.

Calitatea WEB-DL-HC : Acelaşi lucru ca la WEB-DL doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea HD : Includ filmele ce au ca sursa bluray sau HDTV. Calitatea este superioară unui CAM sau unui DVDRip. Varianta HD mai înseamnă la noi pe site şi varianta finală a filmului dacă vorbim de un film nou apărut

Calitatea apare pe posterul filmului ( imagine )

Î : Cum aflăm când apare un anumit film la o calitate mai bună ?

R : Pentru a afla o dată informativa vizitaţi site-ul blu-ray.com , acolo căutaţi filmul şi aflaţi când o să fie lansat pe iTunes (web-dl ) sau pe bluray (hd). În mod normal un film este lansat pe iTunes sau bluray după 2-4 luni de lansarea în cinema.Dacă filmul are încasări slabe este lansat pe bluray mult mai devreme.

Î : Cum se pot sorta filmele şi seriale ?

R : Filmele se pot sorta după gen, subtitrare , an sau calitate ( imagine ).
Serialele se pot sorta după gen, status serial şi an ( imagine ). Din păcate, nu puteţi combina genul cu anul sau calitatea cu subtitrarea s.a.m.d iar când selectaţi anul fie ca o faceţi la seriale sau la filme, vor apărea toate la un loc pentru că aşa a fost construită tema dar pe viitor poate vom putea schimba asta.

Î : Cum fac o cerere pentru un serial sau film ?

R : Cererile pentru filme sau seriale se fac la adresa email : contact@filmeserialeonline.org.La subiect treceţi : „Cerere film/serial” iar conţinutul cererii trebuie să aibă numele filmului şi link-ul de pe imdb ( imagine ). Cererile făcute prin comentarii pe site nu sunt luate în seama la fel şi cererile care nu respecta modelul făcut de noi.

Dacă mai aveţi alte întrebări în afară de cele de mai sus, puteţi să lăsaţi comentariu mai jos.

509 comentarii

 • Salutare, guest
 • Bună seara. Credeti că veți difuza si noul film Man of God 2021 ( biografie drama a Sf.Nectarie ) apărut în cinematografe acum 2 zile ?Vă mulțumesc 
  • Admin
   Buna seara ! Filmele care sunt difuzate in cadrul unor festivaluri de film, apar si mai greu in format digital. Poate sa le vedem chiar si dupa 6 luni de cand au avut premiera acolo. Noi speram sa fie mai devreme de atat, dar nu va putem garanta asta.
  • Admin
   Un procent de 20% sunt seriale netraduse. Nu putem sa va spunem intreaga lista, ca n-am aveam timp la dispozitie sa facem asta.
 • Buna ziua, puteti adauga aici pe site, TV-show-uri ca blowing up history, ridiculousness, deadliest warrior sau mission declassified?
  • Admin
   Buna ziua ! Cererile se fac exlusiv pe e-mail, dar serialele pe care le-ati mentionat pe langa ca nu sunt traduse, sunt lungi nici nu vor fi vizionate.
  • Admin
   Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload , Mixdrop sau Userload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din brwoser-ulul smartv-ului.
  • Admin
   Nu este pe site, dar se afla pe lista noastra de cereri. O sa fie adaugat cu subtitrare in limba engleza, pentru ca nu este tradus.
  • Admin
   Filmul a fost lansat in cinema abia pe 26 martie. O sursa web-dl o sa fie disponibila probabil luna viitoare.
  • Admin
   Este posibil , dar nu o sa fie cu subtitrare in limba romana si de preferat ar fi fost sa faceti cererea pe e-mail.
  • Admin
   Nu il avem inca complet , ca sa-l putem publica. Nu putem sa va promitem ca o sa-l postam curand , fiindca nici noi nu stim cand o sa se difuzeze sezonul 8 la TV , sa putem face rost de subtitrari.
 •  Bună ziua !Aveti tot respectul pentru  munca depusă dar,cand veti onora cererile pentru filme /seriale ?Dintre cele trimise de mine-niciuna.
  • Admin
   Buna ziua ! Nu stim. Sunt multe cereri in fata si un singur serial poate sa dureze si doua saptamani de lucru , mai ales ca vorbim de seriale vechi si subtitrarile sunt pentru variante de slaba calitate. In general intarziem cu cererile din cauza subtitrarilor , fiindca sunt multe ore pe care le petrecem sincronizand.
 • Buna ziua, azi 24 ianuarie am trimis un email cu o cerere pentru, sper ca v-a fi adaugat curand daca nu deranjez
 • BUNA ZIUA , am trimis un email in oct 2020 la adresa sus mentionata pentru a solicita serialul LIFE cu Damian Lewis ,il aveti cumva , o sa -l postati ????Multumesc , astept raspuns
  • Admin
   Avem toate cererile pe lista, doar ca in momentul de fata lucram la alte seriale. Incercam ca toate cererile pe care le-ati facut , sa le onoram.
 • Salut. Inca o curiozitate: Stiti cu exactitate cate filme si seriale aveti postate pe site in momentul de fata ?
 • Salut. Am facut acum câteva zile o cere pt midway, edge of the universe și rescue down... cand vor fi adaugate ?
  • Admin
   Buna ziua ! Lucram momentan la alte cereri. Vrem sa le adaugam pe toate ,dar sunt foarte mult. O sa mai dureze.
 • Buna seara nu știu unde să postez problema așa că o scriu aici,va folosesc site-ul de pe telefon iar pe telefon nu mă lăsa să îmi aleg categoria dorită la seriale/filme,se poate remedia acest lucru? (Am incercat pe mai multe telefoane,așa este pe toate)
  • Admin
   Buna seara ! Nu este o problema , asa este design-ul pe mobil. Ca sa vedeti tot site-ul apasati pe meniul de la Chrome sau orice alt browser folositi ( cele 3 puncte) si bifati unde scrie "Versiune site desktop" .
 • O sa adaugati vreodată sursa "PlayTube" ? Screenshot: https://prnt.sc/wbpmxv. Intreb pentru ca merge extraordinar de bine sursa, nu are reclame decat 2 redirectari la inceput si asta a fost, rezoluția este una foarte buna, fara sa se incarce la 2 secunde sau la mijlocul filmului sa se blocheze fara sa isi mai revină asa cum o face netu.tv uneori.Si inca o intrebare: Daca fac o cerere pentru un film/serial pe email voi primi un răspuns tot pe email daca acesta va aparea sau nu pe site ?
  • Admin
   Avem deja sursele cu care vom lucra de acum inainte. Nu o mai adaugam altele , poate doar daca va pica una dintre ele. Nu prea raspundem la cereri , doar in cazul in care cererea nu poate fi adaugata.
   • Ok. Am facut o cerere pentru Ancient Aliens si am vazut ca sezoanele 1-16 sunt toate pe sursa netu.tv si as dori daca puteti sa.mi spuneti daca il veti adauga pe site.
   • Admin
    Serialul nu il avem deloc pe site si pe nicio sursa. Cand o sa-l adaugam , o sa fie pe 4 surse , inclusiv Netu.tv . Cel mai probabil in luna ianuarie o sa fie adaugat pe site. Este destul de lung si nu este nici tradus. Nu prea pare asa un serial care ar fi urmarit de multe persoane.
   • Eu tin sa cred ca este destul de urmarit. Toate sezoanele sunt subtitrate si le poti gasi traducerile pe subs.ro. Din moment ce fiecare sezon are cateva mii de descarcari tin sa cred ca este totusi un serial-documentar destul de vizionat.
   • Admin
    Chiar daca are descarcari pe subs.ro , problema este ca nu este tradus complet. Vedeti sezoanele 13,14 si 15 ca exemplu. Lipsesc cam multe episoade. Pentru noi nu o sa fie o problema, ca le putem urca si cu subtitrare in limba engleza , dar multi se vor plange de asta. Sa speram ca se va gasi cineva dispus sa le continue o data cu postarea serialului pe site. O sa facem un scurt anunt la pagina serialului , cat si la primul episod din serie unde o sa precizam aceste lucruri.
 • Dar ati scris mai sus "continutul este disponibil tuturor vizitatorilor", daca nu vor cont... Deci de ce tb cont ca sa vad un serial?? Daca e disponil tuturor... 
  • Admin
   Anumite seriale sau filme la care primim notificare pentru a inlatura continutul pentru public o cam facem. Nu vrem ca pentru anumite seriale sa ne trezim cu domeniul suspendat sau alte probleme. Nu ne suparam daca mergeti pe alte site-uri , unde poate acele notificari nu au ajuns.
  • Admin
   Buna ziua ! Inca nu este schimbat in totalitate , dar da , s-a renuntat la un plugin din motive de securitate.
  • Admin
   Buna seara ! Cererile se fac exlusiv pe e-mail si filmul conform imdb , este din 2004 si nu exista traducere la el. Daca aflati dinainte ca se va difuza pe un post anume , va rugam sa verificati pe cinemagia si sa ne dati un e-mail inainte.
 • Buna dimineata ! Va rog ,daca se poate sa adaugati in lista de seriale Multumesc anticipat ,indiferent de raspuns !
  • Admin
   Buna ziua ! Le avem deja pe lista si lucram exlusiv la cereri. O sa le adaugam pe site cu siguranta. Comentariul dumnevoastra a fost editat , din acesta cauza nu apare ce seriale ati mentionat.
 • Buna dimineata !Cand intru pe site-ul dumneavoastra îim afisează ca nu-i securizat.Puteti face ceva referetor la acest lucru???De multi timp mă gandeam sa va-ntreb.Zi frumoasa !
  • Admin
   Buna dimineata ! Nu putem sa facem momentan aceasta trecere , pentru ca schimbarea la https o sa aduca alte probleme si probabil atunci o sa ne raportati alte lucruri pe care nu le-am putea rezolva. Cand o sa trecem la https , o sa ne asiguram ca totul functioneaza corect. Atata timp cat nu faceti plati pe site-ul nostru , sunteti in siguranta. Si stiti foarte bine ca aici totul este gratuit.
 • Am o roblema, ma uit la the blacklist si la sezonul 7 episodul 6 nu imi porneste cu nici o sursa sau daca porneste se vede doar subtitrarea
  • Admin
   Din partea noastra nu este nicio problema. Verificati daca aveti posibilitatea de pe un alt device sau un alt browser si reveniti.
 • Voiam sa va spun ca de cateva zile site-ul nu mai merge accesat din Spania, apare eroare 404 si cum ca nu exista, eu stiam ca poate e de la locatie si am incercat cu VPN si merge, dar probabil multa lume nu stie. In caz ca v-ati pierdut traficul de pe site, asta e problema.
  • Admin
   Stim doar de provider-ul Movistar , ca ne-au mai scris si alti utilizatori. Acum ca sunt si alti provideri din Spania care ne-au blocat ,este posibil. In mod normal eram anuntati inainte. Asa cum nu am stiut nici noi , degeaba mai anuntam acum. Trafic nu s-a pierdut asa mult , pentru ca majoritatea traficului este din Romania. Recomandarea noastra in general este sa folositi VPN cand va aflati in orice tara straina.
 • Buna seara! Am facut o cerere pe email mai demult,  pt. serialul. Am observat ca nu l-ati adaugat. Nu se gaseste serialul sau care e problema de nu apare pe siteul acesta? Daca  il puteti adauga, ar fi minunat.
  • Admin
   Buna seara ! Se gaseste , doar ca nu am lucrat noi la nicio cerere din luna respectiva. Le avem trecute pe lista si cand o sa incepem , o sa se vada acest lucru.
  • Admin
   Ca nu au fost traduse. Nu au prezentat interes. Noi adaugam cam tot ce apare , dar nu inseamna ca o sa fie totul tradus.
 • Sal, am si eu o intrebare, am cateva seriale favorite, intrebarea este, atunci cand apare un nou episod din serialul x, nu se trimit nitificari?
 • In lista de seriale, noi sau vechi, nu mai apare descrierea  serialului! Se poate rezolva? Va multumesc!
  • Admin
   La filme trebuie sa intrati in film si aveti descrierea mai jos de sursele video , iar la seriale trebuie sa apasati pe informatii.
  • Admin
   Este deja pe site. Acum daca va referiti la sezonul 5 , maine o sa apara dupa ora 10:00 .
 • Salut. Filme/Seriale cu apocalipsa mai exista? Inafara de:- Cargo- The Walking Dead- Fear The Walking Dead- 2012- The day after tomorrow- I am legend- Z Nation- The girl with all gifts- Domestics- 28 Days later- 28 weeks later- Z for Zacharia- I am a hero- Train to busan- World WarzMultumesc anticipat si daca ati putea raspunde si la email-ul trimis acum cateva zile ar fi perfect. Seara faina
  • Admin
   Cel mai de ajutor in acest caz ar fi IMDB sau direct pe google sa cautati filme sau seriale asemanatoare si daca nu gasiti ceva din ce rezultate ati primit pe google sau imdb , puteti sa faceti cerere pentru ele.
  • Admin
   Buna ziua ! Avem o lista cu o multime de seriale pe care am vrea sa le adaugam , dar nu avem de gand sa o facem publica. Multe seriale vor fi tot din cateograria celor vechi si care nu se gasesc neaparat pe Netflix sau HBO.
   • O sa adăugați și serialele pe care vi le-am trimis eu prin E-mail? (Sunt vechi) Sper să nu vă supărați că întreb.Mulțumesc
   • Admin
    Da. O sa adaugam mult din cererile pe care le-ati facut voi.
 • Salutare! Seriale ca Neveste disperate sau Dădaca mai există șanse să fie disponibile aici, pe site?Mulțumesc!
  • Admin
   La Desperate Housewives se va lucra in urmataorea lista de seriale.La serialul The Nanny nu exista subtitrare in limba romana si poate fi adaugat doar cu subtitrare in limba engleza. Observam ca a fost difzuat la tv , nu stim exact si pe ce post , dar daca nu a fost prins de la bun inceput sa poata fi inregistrat , nu avem unde sa facem rost de subtitrari.
   • A fost difuzat pe Comedy Central. Aparent, momentan, sunt în pauză de difuzare.
   • Admin
    Comedy Central nu este difuzat la noi in HD si avem nevoie de o captura buna a episoadelor in format HD pentru a face rost de subtitrare. Spre exemplu , avem niste capturi primite la serialul Mike & Molly si sunt foarte rele.
 • Buna seara. Este pentru prima data cand fac o cerere pt un serial. Acesta se numeste si este din anul 2006. Daca il puteti adauga ar fi super. In rest toate cele bune, sunteti the best, prima optiune cand vine vorba sa te relaxezi si sa vezi un serial bun. 
  • Admin
   Buna seara ! Daca reusiti sa trimtieti cererea pe e-mail in asa fel incat sa nu se piarda prin comentarii si sa uitam de cererea dumnevoastra. Lucram in acest moment la mai multe seriale si cand le vom publica , o sa incepem cu altele, inclusiv cererea dumnevoastra.
   • se numeste serialul si este din 2006. Aveti cerere pe email de aseara. Am scris numele serialului si in comentariul la care ati raspuns insa nu s.a publicat numele serialului. Toate cele bune!!!
   • Admin
    Este editat de noi intentionat sa nu apara public. De asta preferam ca cererile sa fie facut exlusiv pe e-mail. Momentan nu a ajuns niciun e-mail de la dumnevoastra. Sigur ati trimis pe contact@filmeserialeonline.org ?
   • Am trimis acum cererea, prima data probabil nu a a fost emailul corect, de nu v.a aparut. Oricum daca puteti verifica daca apare acum cererea de serial pe email si sa.l postati cand se poate, ar fi super!!! 
 • Cand faceti o lista cu cele mai bune sau slabe seriale ori cele mai vizioate/putin vizionate de pe site?
  • Admin
   Sunt in plan aceste functionalitati , dar cel mai mult am vrea sa facem un top care sa fie vazut pe prima pagina cu cele mai vizionate seriale si filme. Cele mai putin vizionate probabil vor fi intr-o alta categorie.
 • Am mai făcut o cerere pentru Still Game și voiam să vă spun că primele 8 sezoane sunt pe Netflix. 
 • Salut ! Am făcut o cerere pentru "The Office" (nu sunt sigur dacă am trimis-o de pe aceeași adresa de e-mail cu care am făcut contul acesta). Puteți sa va uitați dacă ați primit e-mail-ul ? Mulțumesc. 
  • Admin
   Avem cerere si da o sa ne ocupam. Sunt foarte multe seriale si acestea vechi au nevoie de calitate buna si subtitrarile existente sunt pentru calitate mai slaba si trebuie resincronizate. Dar seria asta The Office , doar varianta UK este tradusa complet , varianta US nu. Le vom avea pe ambele pe site si o sa ne asteptam la comentarii multe despre traducere.
  • Admin
   Faceti o cerere pe adresa de e-mail de contact si va stergem noi contul. Sa nu uitati sa va dezabonati de la comentarii.
  • Admin
   Amazon nu a intrat pe piata din Romania asa cum a facut-o Netflix si subtitrarile sunt doar pentru cele care nu sunt originale amazon , dar si acelea sunt foarte putine. Hulu si Sky nu este disponibil deloc la noi si unele seriale de pe Sky sau Hulu sunt preluate de HBO sau sunt traduse de traducatorii in mod voluntar.
  • Admin
   Avem cerere de la dumnevoastra. In momentul in care ne apucam de acele serial o sa primiti raspuns pe e-mail.
  • Admin
   Folositi detaliile de la sfarsitul articolului si trimiteti pe e-mail cererea asa cum scrie acolo.
 • Salut, in conditiile date de pandemie, serialele actualenu se mai filmeaza, se poate sa puneti seriale din anii trecuti.? am facut cerere prin mail pt seriale din 2017 2018, dar nu le ati pus inca... E vreo sansa sa le puneti? 
  • Admin
   Buna ziua ! Noi nu avem nicio cerere facuta de pe acest e-mail. Poate mai reusiti sa o trimiteti inca o data. Dar avem destul de multe cereri de onorat si pe langa asta multe seriale de pe site care dispun de o singura sursa de vizionare.
 • Bună! Nu am mai folosit site-ul de ceva timp și acum, când vreau să vizionez un film/episod, îmi avare mesajul „No access allowed”. Ce trebuie să fac?
 • Poate ar trebui să postați ultima întrebare undeva pe pagina principală, pentru că este importantă și totodată greu de găsit. Mersi
  • Admin
   Se poate derula cum doriti dumnevoastra. Pe Netu.tv aveti si functia de skip 30 de secunde inainte sau inapoi.
 • Am o problema, nu merge severul netu.tv, scrie `HLJ.js error: networkError - fatal: true - manifestLoadError” ma puteti ajuta va rog sa rezolv problema?
  • Admin
   Buna ziua ! La noi nu este nicio problema de acest gen si am vazut si noi sesizarile si cele mai multe vin din partea celor care folosesc Telekom ca provider de internet. Puteti sa verificati folosind datele mobile la episodul la care se intampla ? Sau se intampla asta la fiecare episod de pe site ?
  • Admin
   Va anuntam ca problema s-a rezolvat. Poate ati vazut mesajul de astazi. Acum ar trebui sa functioneze orice video de pe sursa Netu.tv.
 • Salut. Va rog mult, postati si serialul Taxi din 1958. Oldy but goldy !Multumesc frumos !  Viatza lunga si prosperitate va doresc.
  • Admin
   Va rugam sa faceti cererea pe e-mail si sa treceti acolo link-ul imdb si numele filmului. Asa cum scrie la sfaristul acestui articol. Multumim !
  • Admin
   Serviciul de imagini de la tmdb unde sunt hostate acele postere / backdrop-uri s.a.m.d se afla in mentenanta si asta inseamna ca imaginile nu sunt accesibile. Mentenanta a inceput pe 30 aprilie si avand in vedere ca este numar mare de imagini incarcate in toti anii astia , o sa mai dureze pana cand o sa revina la normal.
 • Ce trebuie să fac ca sa nu-mi mai apară cand vizionez un film/serial  bări negre in parti si sa pot viziona pe ecran complet? Pe telefon!
  • Admin
   Buna ziua ! Puteti sa dati un exemplu de video si un screenshot sa vedem exact despre ce vorbiti ?
   • Admin
    Toate episoadele se vad in felul acesta si filmele ? Pentru ca unele filme si episoade au crop , altele nu. Depinde cum au fost encodate fiecare. Cele de la Netflix nu au crop de exemplu si apar acele bari negre si sus si jos , dar pe telefon noi nu am intalnit acest lucru.
 • ba, cre` c`am stricat netu.tv! totusi, serios vorbind, n`aveti ce face ca sa pot sa accesez un episod (random, pentru ca problema am intampinat`o la diferite seriale) fara sa fiu nevoit sa accesez reclama de dinainte? nu ca m`ar deranja sa stau 15s, dar, de multe ori, pe langa faptu` ca`s niste gunoaie sinistre, reclama nu se`ncarca s`atunci nu pot sa accesez link`ul episodului, sau tot ce se`ncarca e un ecran negru. nici la refresh nu se`ntampla nimic. exista vreo solutie?
  • Admin
   Puteti din cand in cand sa curatati cache-ul si cookies de la pagina noastra si de la hqq.tv sau un restart la router. Nu avem doar noi video-uri urcate pe aceasta platforma , sunt miliona de video-uri incarcate si cine stie cate site-uri unde se uita lumea. Dar pe langa aceste probleme care mai apar , este cea mai stabila sursa pe care o avem de ani de zile.
 • Anumite pictograme de la seriale nu mi apar, e doar negru (in lista mea de favorite, dar am verificat si cu optiunea de cautare si la fel, e negru.ex- serialul Dark Net 
 • buna! am vrut sa fac o cerere pentru un serial dar îmi spune că adresa de email filmeserialeonline.org este greșită.. aveți idee de ce?
 • Salut guys!Cum pot face o cerere pentru un serial ca să fie adăugat la voi pe site? Va mulțumesc! The best! 
  • Admin
   Daca aveti smartv , puteti sa-l vedeti direct din browser-ul tv-ului sau daca aveti un laptop sau un device mobil , puteti sa faceti Cast la toate pagina folosind Google Chrome si sa va instalati o aplicatie pe Smartv pentru Cast.
   • Folosesc google cast de 1an și sunteți singurul site care nu îmi da pictograma pentru a ma conecta pe TV. de ce? 
   • Admin
    Probabil din cauza ca folosim protocul http si google accepta doar https. Trecerea noastra la https nu este momentan posibila pentru noi , ca nu ar mai functiona bine unele module pe care le avem. Oricum cu aplicatia Web Video Cast , se poate face cast cu orice player de pe site .
  • Admin
   In cazul in care avem de gand sa onoram cererea respectiva , o sa va raspundem exact si cum vom proceda si cat va dura.
   • In cazul asta sper sa imi acceptati cererea de a pune Generatorul Rex pe site :)
 • Buna ziua as vrea sa stiu de ce in Italia nu mai putem vedea acest site. E cel mai bun in absolut. Va multumesc!
  • Admin
   Va rugam sa cititi la sfarsitul articolului si faceti cerere pentru el , asa cum scrie acolo.
 • Aveti idee daca este restrictionat accesul inafara Romaniei? Poate fi o problema de retea sau doar de browser? Nu reusesc sa ma conectez pe site de pe Firefox. 
  • Admin
   Va trebui sa le luati manual sa vedeti pe unde ati ramas. Daca nu ati pastrat nici istoricul de la browser totul s-a cam dus. Pe viitor faceti treaba asta cu bifatul sau folositi diferite aplicatii ca Watchlist – Track Movies sau Tv Show Favs .
 • Salut , nu m-am uitat demult pe site si am uitat la ce episoade am ramas la serialele urmarite , ma puteti ajuta?
 • salut! folosesc netu.tv si nu ca m`ar deranja ca mi se descide playerul intr`o alta fereastra (desi am citit undeva mai jos c`a fost fixata problema asta), dar, de vreo 2 saptamani, cand incerc sa deschid ceva, sint obligat sa mai petrec X secunde uitandu`ma la vreo reclama. acum, sint recunoscator ca existati, dar mai stiu si ca sinteti si voi oameni si va e si voua foame si trebuiesc bani sa pastrati site`ul on (pentru asta nu pot sa fac altceva decat sa dau whitelist la adblock aici), dar e vreo sansa sa bagati ceva gen reclame la tampoane sa bete de urechi in loc de vreun negru obscur care se lamenteaza si`i zice muzica, vreun indian care vorbeste orice altceva decat engleza (desi e limba oficiala), sau vreun chinez care se scalambaie? ori fac eu ceva gresit si toata povestea asta cu o noua fereastra si o avalansa de reclame fail poate fi evitata?
  • Admin
   Reclamele pe care le folosesc cei de la Netu nu le putem alege noi. Sunt doar doua filtre, de adult si non-adult. Chiar si cu non-adult activat tot se mai strecoara reclame obsecene. Cu diferite extensii de tip adblcok , player-ul ramane pe site , la fel si pe device-urile mobile. Momentan nu avem optiunea de a folosi player-ul vechi. Schimbarile acestea si "avanlansa" de reclame la care faceti referire, toate provin de la reglementarile realizate de google in toti anii astia iar cu tot ce se intampla acum in lume ,vanzarile sunt in scadere, dar preturile serverelor pe care sunt hostate fisierele raman aceleasi sau poate chiar se scumpesc. Deci foame vine de sus si criza asta ne afecteaza pe toti.
  • Admin
   Suntem blocati in Italia. Va trebui sa sa modificati DNS-ul din router al provider-ului de internet cu cel public de la Google.
 • Buna seara! Am si eu o rugaminte la voi. Stiu ca Openload si RapidVideo nu mai functioneaza. Vad filme si seriale de la voi de cativa ani si va multumes pentru munca voastra si traducatorilor! Pe Netu, de vreo 2-3 saptamani ar trebui sa mi se deschida fereastra de video (asa cum ati scris cu rosu dedesupt) dar mie nu mi se fixeaza... Se deschide o fractiune de secunda . Acum 2 seri am reusit s-o deschid, dar aseara si asta seara nu reusesc. Am Windows 10 de vreo saptamana. Ce-mi lipseste? Ce pot sa fac? Atasez un printsren. Va multumesc daca gasiti un raspuns. Roznovat.Nu se insereaza printscrinul! 
 • Buna Ziua!As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a introduce serialul "In Living Color" ?
  • Admin
   Procedati exact cum scrie in acest articol la care comentati. Cererile nu se fac prin comentarii , fiindca uitam de ele.
  • Admin
   Exista posibilitatea sa urmariti direct pe tv , daca aveti un smartv. In caz ca e non-smart puteti sa folositi chromecast.
 • buna ziua .as vrea daca se poate sa adaugati serialul Candice Renoir.Multumesc mult pentru ceea ce faceti
  • Admin
   Buna ziua ! S-au primit cereri si la acest serial . Il avem de mult in vedere , doar ca cu toata treaba asta pe care o avem de facut (inlocuitul serverlor Rapidvideo si Openload) nu prea avem timp si de lucratul la cereri.
 • Buna,chiar nu se poate face ceva ca sa ramana episoadele văzute?ce rost are sa am cont si sa imi pun seriale in "lista mea" daca se reseteaza sau trebuie sa verific pe alt site unde am ramas sau sa bifez mereu în altă parte.nu ma înțelegeți greșit,apreciez munca,dar credeti ca o sa faceti ceva pt asta sau asa o sa ramana?
  • Admin
   Buna ziua ! Noi avem episoade in lista bifate de ani de zile si nu s-a resetat niciodata. In ce fel bifati dumnevoastra episoadele ca vazute ?
 • Salut,am cautat o pagina destinata pentru adaugarea unor recomandari de titluri de filme sau forumul dar nu am gasit deci voi intreba aici se poate adauga  filmul T-34 pe site, nu il gasesc pe nicaieri si as dori sa il vizionez (este un film rusesc ) :D trailerul este acesta. https://www.youtube.com/watch?v=7y_eRUErIlY
  • Admin
   Adaugam surse noi doar la cele pe care le anuntam noi. Lucram intr-o anumita ordine. Exceptie fac , serialele la care apar sezoane noi.
 • buna seara...am mai avut aceasta problema si observ ca a revenit...nu mi mai merge netu.tv...imi apare ecran negru...data trecuta stiu ca a fost o problema cu ip ul blocat...puteti sa ma ajutati si acum? multumesc
  • Admin
   Buna seara ! Din pacate cererile acestea le trimitem degeaba pentru ca sistemul lor o sa blocheze mereu. Vorbiti cu provider-ul de internet si asigurati-va ca va da un ip static , doar al dumnevoastra.
   • nu stiu cum sa fac asta...poate il mai deblocheaza ei o data...stau in chirie nu sunt titularul contractului de internet
 • De ce nu imi merge pe opera nici o sursa video???Am oprit extensia si tot asa incarca dar nu merge?Pe chrome merge.
  • Admin
   Din cate stim Opera vine direct cu adblock integrat si se poate activa si dezactiva oricand, dar nu este asta problema. Noi am testat de pe Windows 10 si functioneaza fara probleme. Dumnevoastra de pe ce sistem de operare ati incercat ?
 • Ar fi mult mai ok daca ati face o lista cu serialele/filmele in curs si o alta lista cu cele deja terminate. Asa stim si noi cand si ce este gata, si cand putem sa ne asteptam sa ne vedem cererile facute. Multa bafta si craciun fericit.
 • Salutare! Faceti o exceptie ........puneti filmul THE DIVINE FURY 2019 Nu mai fiti asa de complicati , daca omul cere in mod civilizat postati filmul[am vazut ca va cerut o persoana on serial si ati spus sa trimeata........
  • Admin
   Cererile pentru serialele vechi cu sezoane lungi se pot trimite in continuare ,dar nu sunt onorate pentru nu avem efectiv timp pentru asa ceva. Si daca ati citit ghidul sau nu , cererea se face exlusiv pe e-mail si acolo va raspundem daca il putem adauga sau nu.
 • Salut, am trimis doua mail uri cu cereri seriale, dar nu am primit raspuns, nici serialele nu au aparut, voiam sa intreb daca le ati citit, e vreo sansa sa puneti serialele respective,? Ms
  • Admin
   Buna ziua ! Inca actualizam serialele si filmele cu alte surse alternative. Pana nu vor avea toate sau cele mai importante dintre ele surse alternative , nu ne putem ocupa de cereri. Cererea dumnevoastra a fost facuta oricum printr-un comentariu pe site si nu pe e-mail de asta probabil nu ati primit niciun raspuns.
 • De ce nu pot vedea nici un film? In momentul in care apare reclama imaginea se lasa in jos si ramane ecranul negru. Sonorul se aude, dar imaginea nu mai revine
 • Buna seara! De ceva timp tot incerc sa vizionez filmele pe SmartTv dar nu functioneaza sursele. NetuTv merge 2-3 minute dupa care ma scoate efectiv din aplicatie iar celelalte surse nici nu pornesc. Singura sursa care functioneaza cat de cat este Mixdrop dar nu o au toate filmele.
  • Admin
   Se lucreaza si o sa fie peste tot pe site. Acum este interesant ca va functioneaza Netu.tv pe smartv , dar probabil aveti cu Android.
 • Buna seara, De fiecare data cand vizionez un serial (de obicei folosesc primul server pt vizionare) totul bine si frumos pana undeva pe la min 21 cand se opreste brusc derularea, dau play si dispare efectiv subtitrarea si nu o mai recapat decat iesind definitiv de pe site si intrand din nou pe episod si deruland pana dupa min 21(asta de vreo 2-3 ori pana functioneaza). Patesc asta de cateva luni, mentionez ca vizionez de pe telefon. Care ar putea fi cauza?Multumesc anticipat
  • Admin
   Buna seara ! Va rugam sa ne spuneti exact modelul telefonului , versiunea sistemului de operare si browser-ul folosit. Pe langa aceste informatii avem nevoie de o scurta inregistrare a ecranului cu problema acesta pe care o intampinati. Informatiile le trimitem mai departe celor de la Netu.tv. Nu sunteti prima persoana care raporteaza acest lucru , doar ca nu a vrut nimeni pana acum sa ne ofere detalii suplimentare pentru a raporta mai departe. Informatiile acestea va rugam sa le trimiteti pe adreasa noastra e e-mail : contact@filmeserialeonline.org sau direct pe pagina de facebook a site-ului : https://www.facebook.com/fso.org/.
 • O mică sugestie: mi-aș dori să nu mai fie încurajate înjurăturile și xenofobia prin aprobarea comentariilor care conțin așa ceva. Mulțumesc pentru citire!
 • Buna, puteti sa adaugati si filmele cu Maleficent? Primul film si al doilea dupa ce e scos de la cinema.
  • Admin
   O sa le adaugam , dar momentan ne concentram in a aduce serialele si filmele la zi pe taote sursele.
 • eu puteam sa vad ceva doar pe Rapid video, pe Openload nu se vede deloc, iar pe Netu, foarte greu, lent si cu pauze dese de cate 20 de secunde. dealtfel am inteles ca Netu mineaza si cred ca asa e, pentru ca de vreo doua zile de cand il folosesc imi merge mai greu pe orice as intra, dureaza pana intru pe un site si se blocheaza in timpul folosirii... ca si cum mi-ar fi folosit procesorul. ce e de facut? am mai folosit Mozilla inainte si acolo puteam vedea doar cu Opeload dar prost, lent si cu cadre lipsa. cum de se inchide cea mai buna sursa?
  • Admin
   O sa avem Vidoza si poate mai adaugam inca o sursa pe langa. Netu nu mineaza , articolul este facut mai de mult. Openload daca nu functioneaza deloc , poate este problema din alta parte dar stim ca mai sunt probleme cu anumite episoade si daca sunt raportate le putem inlocui. Rapidvideo s-a inchis pentru gigantii din industria filmului l-a vizat si au facut presiuni asupra lui. Decizia a fost luata , numai este cale de intoarcere acum. Daca vreti sa cititi in detaliu , gasiti stirea oficiala aici : https://torrentfreak.com/rapidvideo-shuts-down-following-legal-pressure-from-warner-bros-and-netflix-191021/ .
   • ce jigodii... pe principiul asta o sa inchida toate sursele... pe Openload nu-mi functioneaza deloc, apare un patrat cu fata trista, doar Netu merge, dar chinuit, asta pe Chrome. pe Opera nu-mi merge nimic, iar pe Mozilla doar Openload, dar prost.
   • Admin
    Ciudat ca nu va functioneaza. Noi nu avem nicio problema cu Openload pe niciun device si browser pe care s-a testat. Folositi cumva o versiune mai veche de windows si browser ? La serialele importante o sa mai adaugam inca doua surse , lucram deja la asta dar o sa dureze.
   • da, am un xp care nu mai permite actulizarea Chrome, dar chiar si asa, pe Rapid video mergea perfect... 
   • Admin
    Si Vidoza va functioneaza pe XP , ati incercat la episoadele noi ? Pentru cu acel server o sa-l inlocuim si inca un server dar la serialele populare. Recoamndarea noastra ar fi sa faceti un upgrade macar la Windows 7 sa puteti instala ultima versiunea de Chroem sa aveti de unde alege.
 • si eu vreau sa postez niste critici pertinente sau niste pareri contra ,absolut nimic vulgar sau obscen ca tipu citat si nu mi se posteaza parerea de FS Online,foarte ciudat si de neinteles  de a selecta criteriille de apreciere sau de respingere.
  • Admin
   Comentariul cititat de dumnevoatra a fost sters si in niciun caz nu a fost aprobat de noi in mod expre. Incercam sa cenzuram de fiecare data comentariile. Aprobarile manuale la comentarii au inceput cu cateva luni in urma , inainte era pus doar un filtru si comentariile erau aprobate automat. O sa mai gasiti sigur comentarii mai vechi de atat care probabil contin un limbaj licentios, dar niciodata la adresa altor utilizatori.
 • Buna seara! Daca nu va deranjeaza, am o sugesue de serial .Se numeste "Pasarea Spin" si este un serial din 1983, de asemenea foarte popular la vremea sa.M-as bucura mult daca ati tine cont de sugestie si l-ati posta. Multumesc foarte mult, tot respectul meu si succes in ceea ce faceti!
 • Buna seara , nu am parti-pris -uri  dar parca este o euforie sa fie traduse filme indiene si un serial ca Mr.Mercedes dupa Stephen King este lasat de isbeliste . Trist .
  • Admin
   Noi nu am tradus niciun film indian sau serial , multe sunt aparute de la Netflix. Mr Mercedes a fost tradus de alpo dar nu si-a mai continuat niciun proiect vechi din pacate. Dar avem un traducator in echipa care este interesat sa traduca acest serial. O sa anuntam imediat ce o mai scape si dansul de un serial si bineinteles sa aiba timp liber pentru tradus.
 • Bună. De ceva timp am probleme cu vizionarea filmelor pe acest site. Iese de pe pagina și scrie "aw snap". Am făcut tot ce scrie la sugestii, dar nu merge. Acum mi-am creeat cont, dar când vreau sa dau play, apare pătratul  u "sad face" și nu mai merge nimic. Pe Mozilla Firefox merge, dar nu apar ultimele episoade. De ex la Suit, este doar pana sezonul 8. Am un Huawei P30 lite. Nu mai știu ce sa fac. Mersi. 
  • Admin
   Din pacate noi nu intampinam problema asta si nu avem cum sa verificam situatia, dar clar este declansata in urma unui update facut de cei de la Google Chrome sau de la android. Pe Mozilla daca functioneaza site-ul nostru ramane la fel , asta daca nu ati gresit cumva adresa. Verificati bine adresa site-ului sa fie "filmeserialeonline.org " pentru ca mai sunt alte site-uri care ne-au copiat design-ul si induc lumea in eroare. Ce versiune de android aveti ? Posibil ca toti cei cu probleme sa aveti versiunea 9 de android in comun.
   • Da, aveați dreptate cu Mozilla, era un site identic. Merge acolo, dar incomparabil mai greu decât pe Chrome pentru ca se deschid alte pagini și când scroll-ul. Versiunea android e 9.1. 
   • Admin
    Pana la o rezolvare din partea lor , cautati si testati browsere din magazin play si cu care functioneaza bine site-ul cu acela ramaneti.
  • Admin
   Va rugam sa faceti cerere pentru el si o sa va raspundem pe e-mail. Scrie la sfaristul articolului cum se procedeaza.
  • Admin
   Cererea pentru acest serial a fost facuta deja pe e-mail-ul nostru de altcineva si se afla in lucru. O sa mai dureze ceva dar va putem spune sigur ca o sa fie pe site.
 • Buna, exista posibilitatea de a a da raiting unui film sau serial? in functie de ce sunt ratingurile afisate ? 
  • Admin
   Nu avem aceasta optiune disponibila dar o puteti face pe imdb sau alte site-uri asemenatoare.
 • Multumiri pt. THE Spy...🤗🤗🤗. . Tot astept si Mossad 101, v-am si scris email dar nu am ptimit raspuns delok de la voi. Am acum altă adresa de email,cea veche de pe care am facut contul aici nu o mai folosesc demult. Asta sa fie problema? 😎😎😎
  • Admin
   Cererea a ajuns la noi si cand incepem lucrul la serial sau il adaugam pe site o sa va raspundem. Sunt destul de multe si incercam sa le onoram pe toate.
  • Admin
   Nu-l avem dar puteti sa faceti cerere pentru el si o sa-l adaugam. Va raspundem acolo pe e-mail. Cititi cum se face cererea la sfarsitul acestui articol.
 • Am o intrebare.Este posibil sa ma uit la episoade folosind subtitrarea in engleză(episodul e subtitrat in romana)?Multumesc!
  • Admin
   Incepand cu data de 1 septembrie , tot ce vom adauga nou pe site si dispune de subtitrare in limba engleza , o sa fie ca a doua optiune. Pentru serialele sau filmele care au fost adaugate mai devreme de data respectiva , o sa incercam sa le adaugam daca vor exista cereri.
  • Admin
   Este doar in format CAM si fara subtitrare. Daca il doriti faceti cerere cum este scris la sfarsitul articolului.
 • si eu as dori sa adaugati The Guardian chiar si netradus  , asa poate va dori sa il traduca cineva , Multumesc
  • Admin
   Ne puteti contacta pe e-mail la contact@filmeserialeonline.org si va rugam sa includeti in e-mail daca puteti un scurt video cu ce se intampla mai exact sau mai bine zis cu ce nu se intampla si o sa analizam sa vedem despre ce e vorba. Dar cel mai probabil poate sa fie din cauza unor extensii din browser , nu neaparat trebuie sa fie de tip adblock. Un alt utilizator si chiar si noi am observat ca Internet Download Manager intrerupe mersul video-urilor de pe aceste surse.
 • Am vazut k ati adus seriale mai vechi: s-ar putea sa puneti si The Guardian (2001) acum am vazut Mentalistul si mi-a placut taare mult, as dori sa vad si acest serial, mulrumesc frumos
  • Admin
   Acel serial nu este tradus si cel mai probabil daca va fi adaugat o sa dispuna doar de subtitrari in limba engleza si comentarii negative din partea multora.
  • Admin
   Ce problma intampinati mai exact ? Ce browser folositi ? In acel browser folositi cumva extensii de tip adblock ? Ati incercat si de pe un alt device sau dintr-un alt browser ?
   • Am dezactivat adblock-ul si folosesc chrome, am incerct pe Microsoft edge si imi functioneaza.
   • Admin
    Si pe care sursa intampinati problema asta , puteti sa faceti un print screen sau un scurt video in momentul in care accesati sursa ?
   • Am dezactivat adblock-ul si folosesc chrome, am incerct pe Microsoft edge si imi functioneaza .
   • Admin
    Dar totusi , care este problema mai exact ? Ce se intampla ?
   • Admin
    Lasati comentariu la filmul / episodul la care intampinati problema asta si precizati acolo si sursa de vizionare.
 • Sunt cateva seriale care au 1,2 poate chiar 3 episoade traduse dupa care nu se mai intampla nimic de cateva luni ex: The Hot zone ,Oath,Summer of Rackets  ! Se va continua traducerea? 
  • Admin
   La The Hot Zone traducatorul este necunoscut pentrun oi si nu stim nimic de el/ea , ce ritm are sau daca a mai tradus. Oath este tradus de Alpo si din pacate nu este singurul serial de care se ocupa , mai are si alte seriale dar si filme pe care le traduce pentru un site. In ultima vreme s-a axat doar pe filme si serialele sunt lasate de izbeliste. Summer of Rockets este tradus de GinaEugenia de pe subs.ro si dansa la fel se ocupa de mai multe seriale si cum ii permite timpul, traduce din ele. Nu sunt toate abandonate , desi par asa, unele episoade sunt traduse la saptamani diferenta unul de celalalt. Asta arata timpul liber pentru tradus al traducatorului voluntar si numarul de seriale de care se ocupa in acelasi timp.
 • Am facut cerere corect pt serialul star wars the clone wars si nici acm nu am primit raspuns ,am trimis cererea de 3 saptamani aproape si da am verificat o de multe ori si totul este facut corect adresa si tot exact ca in imaginea voastra  titlu imbd tot ..
  • Admin
   Cererea a fost inregistrata si o va dam un mesaj cand o sa avem ceva informatii legate de cererea dumnevoastra.
 • Salut de vreo 2 zile imi apare foarte des o reclama care acopera tot si ma pune sa apas continue,dupa ce apas ma trimite le pagina prinicpala si imi apare incontinu nu pot nici macar sa dau drumul la player doar pe telefon se intampla asta! Se poate rezolva?
  • Admin
   Exista un buton de X si se poate inchide reclama respectiva. Este ditamai X-ul. Iar restul reclamelor sunt statice si sunt intre playere. Noi am facut teste inainte. Puteti sa faceti un screenshot si va aratam exact unde.
 • Cand o sa lansati o aplicație mobila sau poate pt pc.Poate determina cresterea utilizatorilor celor care nu isi permit netflix.Nu trb lansata neaparat pe google play sau app store.Puteti lansa pe site
  • Admin
   Avand in vedere ca folosim playere care nu ne aparin, nu vedem rostul. Plus ca e mare chin si asa cu site-ul in sine.
 • Am o problema cu lista mea de Seriale si Filme, cand dau sa vad ce filme am pus la favorite ma trimite la pagina principala a site-ului, la fel si la lista de seriale. Lista cu episoadele la care am dat Add sunt in regula.
  • Admin
   La noi nu se intampla lucru acesta. Testati dintr-un alt browser sau de pe un alt device si reveniti cu un raspuns.
   • Am testat doar pe Chrome (asta folosesc in prezent, si tot pe acesta apare problema). Am descoperit acum cauza, dar n-am idee cum de nimeni nu a mai patit asta. Folosesc doua extensii care altereaza continutul de pe site-urile pe care navighez (AdBlock si minerBlock), si se pare ca erau activate sa ruleze mai pe tot site-ul acesta, am pus link-ul de la "Lista Mea" in whitelist si mi-a mers imediat, este posibil ca acelea sa intervina cand e vorba de tab-uri si sa le blockeze cand dai click pe ele. Este ciudat, dar acum ca am aflat care este solutia, recomand celor care vad si ei raspunsul sa dezactiveze adblocker-ul pe paginile care nu contin niciun fel de surse video pentru functionalitatea optima a site-ului.
  • Admin
   Nu il avem dar puteti sa faceti cerere pentru el urmand instructiuniile de la sfarsitul aricolului.
 • Salut,sunt nou pe site...si as avea o problema care daca se poate sa ma ajuta-ti si pe mine,am vrut sa-mi fac cont pe site dar nu imi apare email-ul de confirmare ca sa pot sa ma loghez...de ce nu imi apare sa sa confirm contul pe email-ul meu?
  • Admin
   Verificati si folderul de SPAM din contul de e-mail. Daca nu apare nici acolo, puteti sa ne trimitet un e-mail la contact@filmeserialeonline.org si o sa rezovlam noi. Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat dar astazi aprobam comentariile din ultimele zile.
 • Am si eu o problema,cand sunt pe date imi apare eroarea 403 si nu pot vedea niciun episod,nici macar de a accesa site ul,insa daca comut pe wifi merge.Poate sa ma ajute cineva?
 • dpmdv e un site super bun. si niciodata nu am avut prb cu el. nu v-ati gandit sa faceti si o aplicatie ptr telefoane ?
 • Salut, am o idee. Ar trebui uneori, macar 1-2 pe saptamana, sa faceti un bump la anumite filme ce se gasesc pe pagina 100+++ pana la ultima. Alegeti un film, si sa apara pe acel slideshow unde apar serialele noi. De exemplu, e nu vazusem niciodata American Psycho. Filmul e vechi, si l-am descoper la pagina 200~ si ceva. Incercati sa faceti un bump si vedeti la statistici daca lumea se uita din cauza acelui bump la acel film :)
 • De astazi am inceput sa am o problema : daca derulez mai in fata sau mai in spate cu sagetile ma scoate din fullscreen si imi baga o fereastra cu reclama. La fel si daca pun pe pauza cu 'space'. E ceva nou implementat de voi sau am activat ceva din greseala in Chrome ?!
  • Admin
   Pare sa fie tot din cauza bugului de la popads (una din retelele de reclama pe care le foloseste Openload). Am facut si noi un test si chiar asa se intampla dar daca insistanti mai mult , va scoate din acesta problema. Noi speram ca o sa se rezolve curand.
  • Admin
   Daca vedeti pe TV sau pe ce vreti sa faceti acest lucru si apare doar sursa video si nu player-ul asa cum il vedeti pe site , normal ca nu are cum sa ia subtitrarea , fiindca este separata de video.
 • Salut de astazi am o problema..folosesc google chrome pe telefon si cand pornesc un server la serial am incercat la toate si la toate imi apare un mesaj si imi spune sa opresc adblock-ul dar eu nu am nici un adblock activat si nu dispare mesajul!
  • Admin
   Doar la Netu apare asa dar apare de vreo ora si acum nu functioneaza deloc. Au ceva probleme. Noua ne functioneaza pe Openload si RapidVideo sau Streamango.
 • Serialul, Once upon a time, sezonul 6 episodul 3, nu are subtitrare.Va rog frumos sa remediati problema, multumesc.
  • Admin
   S-a remediat. Incercati totusi sa comentati direct la episodul in cauza. Topicul acesta nu are nicio legatura cu asta.
 • Am o intrebare , cum pot schimba traducerea din romana in engleza la seriale/filme ? (nu stiu daca s-a mai pus intrebarea , sunt multe intrebari si nu am mai dat scroll) 
  • Admin
   S-a mai intrebat. Noi de cand am inceput site-ul, subtitrarile in limba engleza la serialele pe care le-am considerat noi traduse bine , au fost sterse intotdeauna. Pastram subtitrarea in limba engleza la serialele unde nu se vorbeste limba engleza. Acum le-ar fi greu uploaderilor sa reia fiecare serial si sa adauge subtitrarea in limba engleza la fiecare film sau serial de pe site.
 • Exista vreo modalitate de a plati lunar vreo sursa de redare sau site-ul vostru ca sa nu-mi mai apara pop-uri, reclame ?
  • Admin
   Site-ul rapidvideo accepta intr-un timp lucru acesta. Acum nu stim daca o mai fac sau nu. Noi nu o sa avem asa ceva pe site.
 • Nu stiu ce are motorul vostru de cautare, dar cand incerc sa caut ceva nu-mi gaseste nimic... si doar ma asigur de zeci de ori ca am scris corect si nimic!
  • Admin
   Ba apare doar ca nu atunci cand folositi adblokc. S-a discutat si mai jos , scrie si in articol. Probabil ati comentat ca sa mai fie un comentariu in plus.