Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)

Ghid site – Intrebari frecvente.

Acesta este ghidul complet al site-ului realizat dintr-o serie de întrebări şi răspunsuri care vă vor ajuta să navigaţi site-ul mult mai uşor.

Î : Am nevoie de cont pentru a viziona filmele/serialele favorite ?

R : Nu, conţinutul este disponibil tuturor vizitatorilor.

Î : Nu-mi doresc să creez un cont pe acest site, cum pot ţine evidenţa serialelor văzute sau a filmelor ?

R : Dacă nu doriţi un cont pe acest site, recomandarea noastră ar fi să folosiţi aplicaţii mobile ca „Watchlist – Track Movies” pentru filme sau „Tv Show Favs” pentru seriale , disponibile doar pe android iar pentru IOS „Watchlist – Movie To-Do List” pentru filme sau „TV Time (TVShow Time)” pentru seriale. În caz că folosiţi sistemul de operare Windows 10 pe mobile , recomandăm „PushTv” pentru seriale sau „Movie Watchlist” pentru filme. În cazul în care nu aveţi un device mobile sau nu doriţi să vă instalaţi aplicaţii de genul acela , vă recomandăm site-ul trakt.tv unde vă puteţi ţine evidenţa atât a serialelor cât şi a filmelor văzute.

Î : Cum îmi realizez un cont pe acest site ?

R : În primul rând pentru a vă putea realiza un cont pe acest site este necesară o adresă de e-mail @yahoo, @gmail , @yandex sau prontomail. Nu folosiţi serviciul de e-mail de la microsoft (@hotmail, @live.com etc) fiindcă nu este acceptat de către hostul nostru.
Dacă ne-am asigurat că avem o adresă de e-mail compatibilă cu site-ul nostru apăsam unde scrie „Intra în cont” ( imagine ), mai departe apăsam pe tabul „Înregistrare” ( imagine ) , introducem în câmpul nume utilizator un nume de utilizator (exemplu: gigaion23). A nu se folosi spaţiu în numele de utilizator ales (exemplu gică ion23), pentru că nu o să vă mai puteţi recupera contul în cazul în care vă uitaţi parola. În câmpul adresa de e-mail , trecem adresa de e-mail şi apăsam într-un final pe butonul „Înregistrare” de mai jos de câmpul unde introducem adresa de e+mail ( imagine ). După ce am apăsat pe butonul de înregistrare o să vă apară un mesaj scris pe un fond verde ( imagine ).
Verificăm căsuţa de e-mail fie în (Inbox) Mesajele primite sau cele de Spam şi accesăm e-mail primit. Conţinutul e-mail-ului ar trebuie să fie ceva genul acesta : ( imagine ). Conform instrucţiunilor din e-mail vizităm adresa pentru a ne putea seta parola.O dată ajunşi aici în câmpul unde scrie Parolă nouă , putem copia parola generată de site într-un loc sigur şi apăsam pe resetează parola sau ne putem seta parola noastră proprie ştergând din câmpul respectiv parola generată de site şi introducând parola dorită de noi,  ( imagine ).
În cazul în care folosiţi parole slabe , bifaţi „Confirma folosirea unei parole slabe” ( imagine ).După ce ne-am setat parola apăsam pe „Înapoi la Filme şi Seriale Online Subtitrate HD” ( imagine  ).

Î : Cum intrăm în contul creat ?

R : Pentru a intra în contul creat apăsam pe „Intră în cont” , ne introducem numele de utilizator şi parola , bifam sau nu „Rămâi conectat” şi apăsam pe „Autentificare” ( imagine ).Bifând opţiunea „Rămâi conectat”, o să rămâne conectat mai multă vreme pe site, în caz contrar sesiunea expira în 24-48 de ore.

Î : Am uitat parola ?

R : În cazul în care am uitat parola, apăsam din nou pe „Intră în cont” şi pe tabul „Recuperare parola” ( imagine ). Mai departe este scris deja la punctul 3 (a se citi de la „Verificăm căsuţa de e-mail…”).

Î : Cum adaug/scot un serial în lista de favorite / un film în lista de favorite şi cum marchez un episod că văzut/nevăzut ?

R : Pentru a adăuga un serial în lista de favorite, apăsam pe butonul în formă de inimă ( imagine ) şi dacă dorim să-l scoatem din lista de favorite procedăm la fel dar de data acesta butonul arată diferit ( imagine ).
Pentru a adăuga un film în lista de watchlist sau favorite că este una sau aceeaşi , intrăm în primul rând în filmul dorit şi apăsam pe butonul Adăugă în listă (imagine : http://prntscr.com/je0yck ) , pentru a-l şterge din lista apăsam pe butonul „Şterge din listă” ( imagine )
Pentru a marca un episod că văzut, apăsam pe butonul în formă de ochi de lângă butonul „Distribuie” ( imagine ) pentru a-l şterge din lista de episoade , procedăm la fel.
Toate seriale/filme şi episoadele adăugate ca favorite sau marcate ca văzute le găsiţi în „Lista mea” împărţită în 3 taburi ( gif/video ). Pentru a accesa „Lista mea” apăsam pe butonul „Lista mea” pe care îl găsim în partea dreaptă a site-ului ( imagine ).

Î : Cum vizionez un episod / film ?

R : În primul rând, rezolvăm reCaptcha pentru a putea vedea sursele video şi cum se rezolvă reCapctha găsiţi mai multe detalii în acest articol (http://www.filmeserialeonline.org/stiri/recaptcha/) , la fel şi în caz că nu va apare deloc reCaptcha.
Pe site avem filme mai vechi cu o singură de vizionare (Openload) sau filme mai noi cu 4 surse de vizionare (Vidoza,Netu,RapidVideo şi Openload) , la fel şi la episoade. Selectăm sursa de vizionare şi apăsam pe butonul play din mijloc ( gif/video ). Folosirea extensiilor de tip adblock pot bloca anumite opţiuni ale player-ului ca neafişarea subtitrării sau vizionare în full screen.Fiecare sursă de vizionare are un anumit număr de pop-up-uri care se deschid imediat după apăsarea butonului de play, acele pop-up-uri sunt reclame de la diferite site-uri. Fără aceste reclame , n-ar putea exista aceste surse de vizionare.

Î : Care este viteza minimă de conexiune la internet pentru o vizionare decentă ?

R : Viteza minimă de conexiune este de 50/mbps.Pentru a vă testa conexiunea intraţi pe site-ul www.speedtest.net. Dacă aveţi o conexiune mai bună de atât şi redarea video-ului nu este decentă, problema poate să fie între providerul dumnevoastră de internet şi sursa de vizionare, în acest caz alegeţi o altă sursă de vizionare.Ca exemplu , dacă avem probleme cu Openload , alegem RapidVideo sau Netu. Fiecare sursă de vizionare are la rândul lor servere care sunt cu banda limitată şi o dată atinsă bandă pe acel server , încărcarea o să fie dificilă.

Î : Încerc să vizionez un episod dar nu porneşte deloc sau nu are butonul de play , ce este de făcut ?

R : Sunt câteva motive pentru care se întâmplă lucru acesta :
1. Fişierul a fost şters şi în locul butonului de play , apare un mesaj ca: „Object not found” ( imagine ); „We’re Sorry!
We can’t find the file you are looking for…” ( imagine ) iar în cazul serverului Netu chiar dacă apare butonul de play, video-ul nu o să pornească niciodată  ( gif/video ).
2. Unul din aceste surse de vizionare are probleme majore şi nu încarcă player-ul deloc.În acest caz noi anunţăm când se întâmplă lucru acesta şi vă rugăm să încercaţi mai târziu , refresh-uri repetate la pagina nu este o soluţie.
3. Dacă fişierul nu este şters şi ştiţi sigur că serverul este funcţional fiindcă aţi testat de pe un alt browser sau alt device, problema poate să fie că folosiţi un browser neactualizat sau un device învechit sau extensii care blochează cu totul player-ul respectiv.

Î : De ce când lăsăm un comentariu acesta nu se postează imediat ?

R: Unele comentarii pe care voi le lăsaţi conţin cuvinte interzise si au nevoie de aprobare ( imagine ) . In cazul  în care comentariul lăsat nu se postează si nu apare nicun fel de mesaj , înseamnă acelaşi lucru ca atunci când au nevoie de aprobare şi ar fi bine să aşteptaţi un răspuns. Dacă au trecut mai bine de 12 ore şi comentariul nu a fost aprobat , cel mai probabil a fost şters din motive întemeiate.

Î : Cum ştiu dacă un film sau un episod este tradus ?

R : În cazul filmelor apare la informaţiile filmului ( imagine ) , în cazul episoadelor apare în stânga sus pe background ( imagine ).

Î : De ce subtitrarea nu se afişează chiar dacă scrie că are ?

R : Subtitrarea nu se afişează fie că folosiţi extensii de tip adblock iar în acest caz trebuie să le dezactivaţi sau a fost ştearsă de pe serverele acelor surse de vizionare iar în acest caz puteţi să lăsaţi un comentariu şi noi o să rezolvăm.

Î : Când apare subtitrarea fie că vorbim de un film sau un serial ?

R : De unele traduceri ştim când vor apărea pentru că avem contact direct cu traducătorii care fac parte din echipa site-ului şi acolo unde ştim lăsăm comentariu.Traducătorii din echipa noastră cât şi din alte echipe fac o muncă voluntară şi pe lângă ce fac ei pentru noi au şi un alt job şi pot abandona serialul chiar în mijlocul sezonului fără ca cineva să-i reproşeze ceva. Încercaţi să înţelegi că suntem un serviciu gratuit şi nu ne mai puneţi întrebarea respectivă la care nu o să avem niciodată un răspuns. Comentariile răutăcioase aduse traducătorilor sunt automat şterse iar IP-ul şi contul în caz că aveţi este blocat respectiv şters.

Î : Cât durează realizarea unei traduceri după script ?

R : Dacă vorbim de un script a unui episod de 40 de minute , poate să dureze între 4-6 ore de muncă continuă şi dacă vorbim de un lungmetraj poate e gata în câteva zile.Acum depinde foarte de mult de numărul liniilor pe care le are scriptul respectiv şi nivelul dialogului (uşor sau complex).

Î : De ce minaţi / ne folosiţi procesorul ?

R : Site-ul nostru nu a minat niciodată , chiar dacă există articole legate de acest lucru , site-urile respective sunt prost informate. Putem spune doar ca prin asociere cu acest surse de vizionare , minăm.

Î : Cum blocăm minarea ?

Pentru a bloca minarea recomandăm extensia link (Chrome) sau link (Mozilla) sau link (Opera).
O altă soluţie pentru a bloca minarea este de a edita fişierul hosts aflat în C:\Windows\System32\drivers\etc. Instalaţi programul Notepad++ , rulaţi-l ca administrator şi deschideţi fişierul hosts ca în acest video . Adăugaţi aceste adrese pentru a putea fi blocate : link ( imagine ).

Î : Când apare următorul episod/sezon ?

R : Dată următorului episod este afişată întotdeauna la pagina serialului în partea dreaptă sus pe banner ( imagine ). În caz că apare cu semnul întrebării , nu se ştie data.Deasemenea când un sezon se încheie noi lăsăm un comentariu la pagina serialului şi la ultimul episod apărut din acel sezon ( imagine 1 sau imagine 2 ), când aflăm detalii despre sezonul următor comentam în acelaşi loc şi ar fi bine să nu întrebaţi chiar dacă a trecut o lună sau două. Pauzele între sezoane pot ajunge şi până la 1 an de zile. Luaţi ca exemplu Game of Thrones.Dacă aflaţi înainte noastră că sezonul următor a fost confirmat oficial sau au anunţat dată oficială de lansare , puteţi să lăsti comentariu cu sursa exactă şi o să vă promovăm comentariu.

Î : Ce înseamnă un serial cu statusul „În derulare” „Anulat” sau „Încheiat” şi unde îl găsim ?

R : Nu credem că are rost să explicăm ce înseamnă fiecare ca se înţelege de la sine.Statusul serialului îl găsim în două locuri : – la rezultatele căutării ( imagine ) sau când intrăm în serial în partea stângă sus pe banner ( imagine ).

Î : Cand postati episoadele noi  ?

R : De regulă episoadele noi le publicam între orele 9 şi 11 dimineaţa. Pot apărea întârziere dacă sunt probleme cu hosturile de vizioanare sau sunt multe episoade de publicat în ziua respectivă sau în cel mai rău caz apar probleme de viaţă.

Î : De ce se anulează un serial ?

R : Un serial se anulează din două motive: Primul motiv şi cel mai popular este rating-ul scăzut de la episod la episod sau de la sezon la sezon.Rating-ul îl stabileşte televiziunea care a difuzat acel serial , dacă telespectatorii nu urmăresc serialul , nici televiziunea nu o să-l mai difuzeze.Evident că au există cazuri în care un serial anulat de televiziunea FOX spre exemplu a fost salvat de o altă televiziune sau bineînţeles prin petiţii.
Un al doilea motiv ar fi costurile mari de producţie.

Î : Ce înseamnă calitatea CAM, SD, SD-HC, WEB-DL, WEB-DL-HC sau HD la un film şi unde o găsim scrisă ?

R : Calitatea CAM : filmele abia ce au fost lansate pe marele ecran , înseamnă că filmul a fost înregistrat cu o cameră video direct din cinematograf.

Calitatea SD : SD(standard definition) în romana definiţie standard (360p,480p sau 576p) , include de multe ori filmele vechi lansate în format DVD-NTSC (UŞA) sau DVD-PAL (Europa) , pot include de astfel şi filme noi la care nu există pe moment o sursă WEB-DL sau BluRay.

Calitatea SD-HC : Acelaşi lucru ca la SD doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea WEB-DL : Provin din surse on-demand ca Itunes sau Netflix iar calitatea este superioară unui CAM sau SD.

Calitatea WEB-DL-HC : Acelaşi lucru ca la WEB-DL doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea HD : Includ filmele ce au ca sursa bluray sau HDTV. Calitatea este superioară unui CAM sau unui DVDRip. Varianta HD mai înseamnă la noi pe site şi varianta finală a filmului dacă vorbim de un film nou apărut

Calitatea apare pe posterul filmului ( imagine )

Î : Cum aflăm când apare un anumit film la o calitate mai bună ?

R : Pentru a afla o dată informativa vizitaţi site-ul blu-ray.com , acolo căutaţi filmul şi aflaţi când o să fie lansat pe iTunes (web-dl ) sau pe bluray (hd). În mod normal un film este lansat pe iTunes sau bluray după 2-4 luni de lansarea în cinema.Dacă filmul are încasări slabe este lansat pe bluray mult mai devreme.

Î : Cum se pot sorta filmele şi seriale ?

R : Filmele se pot sorta după gen, subtitrare , an sau calitate ( imagine ).
Serialele se pot sorta după gen, status serial şi an ( imagine ). Din păcate, nu puteţi combina genul cu anul sau calitatea cu subtitrarea s.a.m.d iar când selectaţi anul fie ca o faceţi la seriale sau la filme, vor apărea toate la un loc pentru că aşa a fost construită tema dar pe viitor poate vom putea schimba asta.

Î : Cum fac o cerere pentru un serial sau film ?

R : Cererile pentru filme sau seriale se fac la adresa email : contact@filmeserialeonline.org.La subiect treceţi : „Cerere film/serial” iar conţinutul cererii trebuie să aibă numele filmului şi link-ul de pe imdb ( imagine ). Cererile făcute prin comentarii pe site nu sunt luate în seama la fel şi cererile care nu respecta modelul făcut de noi.

Dacă mai aveţi alte întrebări în afară de cele de mai sus, puteţi să lăsaţi comentariu mai jos.

In caz ca intampinati eroare aceasta pe sursa Openload : "The media could not be loaded,.." lasati un comentariu si se va rezolva cat mai repede cu putinta..

217 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Va rugam sa faceti cerere pentru el si o sa va raspundem pe e-mail. Scrie la sfaristul articolului cum se procedeaza.
  • Admin
   Cererea pentru acest serial a fost facuta deja pe e-mail-ul nostru de altcineva si se afla in lucru. O sa mai dureze ceva dar va putem spune sigur ca o sa fie pe site.
 • Multumiri pt. THE Spy...🤗🤗🤗. . Tot astept si Mossad 101, v-am si scris email dar nu am ptimit raspuns delok de la voi. Am acum altă adresa de email,cea veche de pe care am facut contul aici nu o mai folosesc demult. Asta sa fie problema? 😎😎😎
  • Admin
   Nu-l avem dar puteti sa faceti cerere pentru el si o sa-l adaugam. Va raspundem acolo pe e-mail. Cititi cum se face cererea la sfarsitul acestui articol.
  • Admin
   Incepand cu data de 1 septembrie , tot ce vom adauga nou pe site si dispune de subtitrare in limba engleza , o sa fie ca a doua optiune. Pentru serialele sau filmele care au fost adaugate mai devreme de data respectiva , o sa incercam sa le adaugam daca vor exista cereri.
 • si eu as dori sa adaugati The Guardian chiar si netradus  , asa poate va dori sa il traduca cineva , Multumesc
  • Admin
   Ne puteti contacta pe e-mail la contact@filmeserialeonline.org si va rugam sa includeti in e-mail daca puteti un scurt video cu ce se intampla mai exact sau mai bine zis cu ce nu se intampla si o sa analizam sa vedem despre ce e vorba. Dar cel mai probabil poate sa fie din cauza unor extensii din browser , nu neaparat trebuie sa fie de tip adblock. Un alt utilizator si chiar si noi am observat ca Internet Download Manager intrerupe mersul video-urilor de pe aceste surse.
 • Am vazut k ati adus seriale mai vechi: s-ar putea sa puneti si The Guardian (2001) acum am vazut Mentalistul si mi-a placut taare mult, as dori sa vad si acest serial, mulrumesc frumos
  • Admin
   Acel serial nu este tradus si cel mai probabil daca va fi adaugat o sa dispuna doar de subtitrari in limba engleza si comentarii negative din partea multora.
  • Admin
   Ce problma intampinati mai exact ? Ce browser folositi ? In acel browser folositi cumva extensii de tip adblock ? Ati incercat si de pe un alt device sau dintr-un alt browser ?
   • Am dezactivat adblock-ul si folosesc chrome, am incerct pe Microsoft edge si imi functioneaza.
   • Admin
    Si pe care sursa intampinati problema asta , puteti sa faceti un print screen sau un scurt video in momentul in care accesati sursa ?
   • Am dezactivat adblock-ul si folosesc chrome, am incerct pe Microsoft edge si imi functioneaza .
   • Admin
    Dar totusi , care este problema mai exact ? Ce se intampla ?
   • Admin
    Lasati comentariu la filmul / episodul la care intampinati problema asta si precizati acolo si sursa de vizionare.
 • Sunt cateva seriale care au 1,2 poate chiar 3 episoade traduse dupa care nu se mai intampla nimic de cateva luni ex: The Hot zone ,Oath,Summer of Rackets  ! Se va continua traducerea? 
  • Admin
   La The Hot Zone traducatorul este necunoscut pentrun oi si nu stim nimic de el/ea , ce ritm are sau daca a mai tradus. Oath este tradus de Alpo si din pacate nu este singurul serial de care se ocupa , mai are si alte seriale dar si filme pe care le traduce pentru un site. In ultima vreme s-a axat doar pe filme si serialele sunt lasate de izbeliste. Summer of Rockets este tradus de GinaEugenia de pe subs.ro si dansa la fel se ocupa de mai multe seriale si cum ii permite timpul, traduce din ele. Nu sunt toate abandonate , desi par asa, unele episoade sunt traduse la saptamani diferenta unul de celalalt. Asta arata timpul liber pentru tradus al traducatorului voluntar si numarul de seriale de care se ocupa in acelasi timp.
 • Am facut cerere corect pt serialul star wars the clone wars si nici acm nu am primit raspuns ,am trimis cererea de 3 saptamani aproape si da am verificat o de multe ori si totul este facut corect adresa si tot exact ca in imaginea voastra  titlu imbd tot ..
  • Admin
   Cererea a fost inregistrata si o va dam un mesaj cand o sa avem ceva informatii legate de cererea dumnevoastra.
 • Salut de vreo 2 zile imi apare foarte des o reclama care acopera tot si ma pune sa apas continue,dupa ce apas ma trimite le pagina prinicpala si imi apare incontinu nu pot nici macar sa dau drumul la player doar pe telefon se intampla asta! Se poate rezolva?
  • Admin
   Exista un buton de X si se poate inchide reclama respectiva. Este ditamai X-ul. Iar restul reclamelor sunt statice si sunt intre playere. Noi am facut teste inainte. Puteti sa faceti un screenshot si va aratam exact unde.
 • Cand o sa lansati o aplicație mobila sau poate pt pc.Poate determina cresterea utilizatorilor celor care nu isi permit netflix.Nu trb lansata neaparat pe google play sau app store.Puteti lansa pe site
  • Admin
   Avand in vedere ca folosim playere care nu ne aparin, nu vedem rostul. Plus ca e mare chin si asa cu site-ul in sine.
 • Am o problema cu lista mea de Seriale si Filme, cand dau sa vad ce filme am pus la favorite ma trimite la pagina principala a site-ului, la fel si la lista de seriale. Lista cu episoadele la care am dat Add sunt in regula.
  • Admin
   La noi nu se intampla lucru acesta. Testati dintr-un alt browser sau de pe un alt device si reveniti cu un raspuns.
   • Am testat doar pe Chrome (asta folosesc in prezent, si tot pe acesta apare problema). Am descoperit acum cauza, dar n-am idee cum de nimeni nu a mai patit asta. Folosesc doua extensii care altereaza continutul de pe site-urile pe care navighez (AdBlock si minerBlock), si se pare ca erau activate sa ruleze mai pe tot site-ul acesta, am pus link-ul de la "Lista Mea" in whitelist si mi-a mers imediat, este posibil ca acelea sa intervina cand e vorba de tab-uri si sa le blockeze cand dai click pe ele. Este ciudat, dar acum ca am aflat care este solutia, recomand celor care vad si ei raspunsul sa dezactiveze adblocker-ul pe paginile care nu contin niciun fel de surse video pentru functionalitatea optima a site-ului.
  • Admin
   Nu il avem dar puteti sa faceti cerere pentru el urmand instructiuniile de la sfarsitul aricolului.
 • Salut,sunt nou pe site...si as avea o problema care daca se poate sa ma ajuta-ti si pe mine,am vrut sa-mi fac cont pe site dar nu imi apare email-ul de confirmare ca sa pot sa ma loghez...de ce nu imi apare sa sa confirm contul pe email-ul meu?
  • Admin
   Verificati si folderul de SPAM din contul de e-mail. Daca nu apare nici acolo, puteti sa ne trimitet un e-mail la contact@filmeserialeonline.org si o sa rezovlam noi.Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat dar astazi aprobam comentariile din ultimele zile.
 • Am si eu o problema,cand sunt pe date imi apare eroarea 403 si nu pot vedea niciun episod,nici macar de a accesa site ul,insa daca comut pe wifi merge.Poate sa ma ajute cineva?
 • dpmdv e un site super bun. si niciodata nu am avut prb cu el. nu v-ati gandit sa faceti si o aplicatie ptr telefoane ?
 • Salut, am o idee. Ar trebui uneori, macar 1-2 pe saptamana, sa faceti un bump la anumite filme ce se gasesc pe pagina 100+++ pana la ultima. Alegeti un film, si sa apara pe acel slideshow unde apar serialele noi. De exemplu, e nu vazusem niciodata American Psycho. Filmul e vechi, si l-am descoper la pagina 200~ si ceva. Incercati sa faceti un bump si vedeti la statistici daca lumea se uita din cauza acelui bump la acel film :)
 • De astazi am inceput sa am o problema : daca derulez mai in fata sau mai in spate cu sagetile ma scoate din fullscreen si imi baga o fereastra cu reclama. La fel si daca pun pe pauza cu 'space'. E ceva nou implementat de voi sau am activat ceva din greseala in Chrome ?!
  • Admin
   Pare sa fie tot din cauza bugului de la popads (una din retelele de reclama pe care le foloseste Openload). Am facut si noi un test si chiar asa se intampla dar daca insistanti mai mult , va scoate din acesta problema. Noi speram ca o sa se rezolve curand.
  • Admin
   Daca vedeti pe TV sau pe ce vreti sa faceti acest lucru si apare doar sursa video si nu player-ul asa cum il vedeti pe site , normal ca nu are cum sa ia subtitrarea , fiindca este separata de video.
 • Salut de astazi am o problema..folosesc google chrome pe telefon si cand pornesc un server la serial am incercat la toate si la toate imi apare un mesaj si imi spune sa opresc adblock-ul dar eu nu am nici un adblock activat si nu dispare mesajul!
  • Admin
   Doar la Netu apare asa dar apare de vreo ora si acum nu functioneaza deloc. Au ceva probleme. Noua ne functioneaza pe Openload si RapidVideo sau Streamango.
 • Serialul, Once upon a time, sezonul 6 episodul 3, nu are subtitrare.Va rog frumos sa remediati problema, multumesc.
  • Admin
   S-a remediat. Incercati totusi sa comentati direct la episodul in cauza. Topicul acesta nu are nicio legatura cu asta.
 • Am o intrebare , cum pot schimba traducerea din romana in engleza la seriale/filme ? (nu stiu daca s-a mai pus intrebarea , sunt multe intrebari si nu am mai dat scroll) 
  • Admin
   S-a mai intrebat. Noi de cand am inceput site-ul, subtitrarile in limba engleza la serialele pe care le-am considerat noi traduse bine , au fost sterse intotdeauna. Pastram subtitrarea in limba engleza la serialele unde nu se vorbeste limba engleza. Acum le-ar fi greu uploaderilor sa reia fiecare serial si sa adauge subtitrarea in limba engleza la fiecare film sau serial de pe site.
 • Exista vreo modalitate de a plati lunar vreo sursa de redare sau site-ul vostru ca sa nu-mi mai apara pop-uri, reclame ?
  • Admin
   Site-ul rapidvideo accepta intr-un timp lucru acesta. Acum nu stim daca o mai fac sau nu. Noi nu o sa avem asa ceva pe site.
 • Nu stiu ce are motorul vostru de cautare, dar cand incerc sa caut ceva nu-mi gaseste nimic... si doar ma asigur de zeci de ori ca am scris corect si nimic!
  • Admin
   Ba apare doar ca nu atunci cand folositi adblokc. S-a discutat si mai jos , scrie si in articol. Probabil ati comentat ca sa mai fie un comentariu in plus.
 • Pentru cei cu smart tv, am să spun cum se poate încerca, cel puțin cum e la LG cu meniu în engleză. Menu la browser, cele 3 liniuțe  - Settings - Site Filtering - Enter Password (0000 dacă e cea din fabrică, dacă ați schimbat-o puneți cum e, eventual o găsiți în ghidul de utilizare) - Approved Sites - Scrieți în Approved Sites List: filmeserialeonline.org apoi click pe + și gata. Deschideți site-ul și când va încerca să deschidă pagini cu reclame va aparea Enter Password, nu se introduce parola, apăsați Back pe telecomandă (sau click pe x) se mișcă puțin cursorul și se repetă până pornește sursa. RapidVideo e cu mai puține reclame. Funcționează și pe Openload, 3 repetări până se schimbă interfața. După ce a început filmul și ați maximizat imaginea nu mai dați click, se dă pauză sau play de pe telecomandă, pe Openload e mai pretențios, uneori durează ceva până repornește, sau trebuie dat play încă o dată.Baftă. 
 • Eu vizionez de pe un samsung smart tv si in ultimele zile nu pot sa mai vad serialele! Se da refresh la pagina ...pur si simplu. Ce este de facut?
  • Admin
   Nu este de facut nimic. Problema este de la Openload si s-a raportat de cateva saptamani. Inainte sa lasati un comentariu , cititi comentariile anterioare ca s-a mai vorbit de acest lucru.
 • 1.Dacă e posibil ca la interval de o lună, de exemplu, să se reactualizeze nota imdb, pentru că la unele sunt schimbări majore, unii dau note false, și din 7 cât arată aici, dacă verifici pe imdb acum e 4, de exemplu.     2.O solutiție pentru ținut evidență la filme și seriale este și aplicația imdb, poți creea liste câte vrei, adăuga, șterge etc. 
 • Salut, Urmaresc seriale pe un tv samsung de pe acest site de foarte mult timp.Singurul player care imi merge este openload, insa de cateva zile nici acesta nu mai functioneaza ( dau play inchid toate reclamele si cand dau ultimul play cand normal pornea isi da un fel de refresh si trebuie sa o iau de la inceput.am facut lucru asta si timp de o ora si nimic..). Acelasi player acelasi serial/episod in alta parte functioneaza.. dar eu vreau sa urmaresc aici serialele preferate. Nu este de la tv-ul meu pt ca am incercat si din alta parte de pe alt tv smart. Poate puteti face ceva.. Multumesc frumos
  • Admin
   Pe LG este oarecum aceeasi problema dar din pacate nu este o problema pe care noi putem sa o rezolvam pentru ca sursele video nu ne apartin. Cel mai probabil au bagat vreun script nou care impiedica vizionarea pe smartv. Noi am facut un raport si cand o sa primim un raspuns o sa va anuntm si pe voi.
   • Nu cred ca e vorba de vreun script. Mai degraba as spune ca e cu ..."toane"... Au fost zile in care a mers... Apoi  a revenit.., apoi iar a mers... Apoi iar a revenit refreshul... 
 • De fiecare dată când voiam să dau un comentariu ( nu avea limbaj licențios  ) mi se spunea sa astept aprobarea, dar comentariile mele nu erau niciodata aprobate.
  • si la mine la fe, am intebat dace se mai traduce un serial, repetat si nici un raspuns, era vb de Madam Secretary asa ca l-am scos din lista de vizionare dar nu cred ca era asa greu sa scrieti ca nu.
 • Buna seara Sunt foarte multumit de asesti site su va felicit pentru toata munca depusa.De vreo 3 zile am o problema : eu vizionez mai tot timpul de pe samart tv, un samsung destul de nou...el nu prea ''vede'' decat openload dar acum nu mai vrea decat dupa multe manevre si trebuie sa ies din browser dupa fiecare episod, face tot felul de figuri, se albeste ecranul ecranul apoi revine, se blocheaza prompteruul si tot asa. nu prea cred sa fie de la tv pt ca in rest navighez cu el fara probleme. aveti idee ce ar putea fi ? era sa uit, tot pe openload nu ia subtitrarile in totalitate, pe laptop functioneaza.miltumesc anticipat. o seara frumoasa
  • Admin
   Din pacate lucurile nu tin de noi si nu am avea cum sa va ajutam. Am pus si noi sursele cele mai populare dar care au si multe reclame si se pare ca treaba asta pe unele tv-uri ingreuneaza si mai mult player-ul si mersul acestuia.
   • si eu am aceeasi problema faza e ca aceeasi sursa openload in alta parte merge. pana acum cateva zile a mers perfect si aici.e pacat ca aveti siteu cu cele mai multe seriale i cel mai bine si frumos organizat...
 • V-am mai scris astazi dar vad ca mi-ati sters comm.Voiam doar sa stiu cum va afecta noua lege site-ul dvs?Il veti inchide sau vom putea Sa ne bucuram in continoare de el?
  • Admin
   Nu exista nicio noua lege. Legea este data de foarte mult timp in privinta acestor lucruri si probabil ca o sa se aplice si in cazul nostru. Site-ul nu-l vom inchide , o sa cautam alternative asa cum facem deobicei la probleme pe care le intampinam.
   • Ms de raspuns FSOnline;totusi am auzit pe EuropaFM. chiar ieri...Sper sa nu dispareti...sunteti cu adevarat grozavi!Multumesc pentru toate filmele ,calitate,promptitudine smd...
 • Mi-am facut cont de pe telefon si nu pot sa intru in el de pe laptop. Chiar daca ma deloghez de pe telefon, imi spune ca nu exista cont cu numele / mail-ul meu.
  • Admin
   Este normal sa zica asa, ca nu exista. Nu aveti cont pe aceasta adresa de e-mail. Mai incercati odata.
 • Am o problema cam ciudata, cand mi am facut contul cred ca am iesit din greseala in momentul inregistrarii si acum nu pot nici sa accesez contul nici sa resetez parola nici sa fac alt cont cu aceeasi adresa de email. As dori daca se poate sa stergeti contul asociat cu emailul meu pentru a putea sa ma inregistrez :)
 • Ar fi ok sa faceti cumva cand bidfezi episodul  ca si vazut sa fie , fiecare la serialul lui nu imprastiate pentru ca nu iti dai seama spre ex : ma uit la episodul din serialul X apoi ma uit la episodul din serialul Y si apoli la episodul din serialul Z si ma intorc sa vad unul din X . intelegeti ce vreau sa zic. Sa fie cumva in dreptul ep o casuta sa o bifez ca episod vazut ar fi mai bine cand intri pe serial stii exact unde ai ramas asa stai sa cauti acolo in totate episoadele acelea vazute sa vezi pe unde ai ramas la un anumit serial . Ar fi mai ok zic eu . Multumesc si imi cer scuze de deranj dar chiar mar ajuta daca ati face cv in legatura cu asta pentru ca am ajuns sa imi notez pe caiet episoadele :)
  • Admin
   Din pacate pe tema actuala nu se poate face treaba asta , s-a incercat. Doar asa cum este in acest moment este posibil. Acest lucru este posibil doar cu o tema noua.
 • Daca va cautati moderatori va pot fi de folos, oricum imi petrec majoritatea timpului pe siteul asta si am suficienta experienta in genul asta de domeniu ( i have a community with 60K users, i think it's enough experience on that domain )
 • Puteti implementa o functie care sa bifeze episoadele vizionate si in cont? Nu doar in memoria cache? Multumesc anticipat :D Keep up the good work !
 • Buna ziua, am accesat din greseala alt site care arata exact ca al dumnevoasta (nu pun link sa nu iau advertisment sau ceva) . Are ceva legatura cu acest site? 
  • Admin
   Nu are nicio legatura cu acest site. Este clar o persoana dobitoaca care vrea sa induca alte persoane in eroare pentru ca nu se pricepe sa-si faca un site original. Evitati cat de mult posibil site-uri de genul. Este un trend si pe international mai ales la cele de torrente sa copieze alte site-uri sa castige bani din reclama nefacand nimic.
 • Unde as putea spune sau exprima dorinta pentru un anumit film pe care nu il aveti si mi as dori sa il aveti ?
  • Admin
    Am incercat sa acoperim prin acest articol la care ati comentat tot ce se poate face pe acest site , daca nu exista inseamna ca nu se poate din pacate.
 • Salut, de ce cand se urca episoade noi la seriale nu apare data cand a fost urcat macar sau data cand a fost lansat episodul?
 • Bună ziua, folosesc de mult timp acest site și îl apreciez, tocmai de asta nu vreau să caut altu, în ultima vreme când vreau să vizionez un film sau un episod îmi folosește 50% din procesor, această problemă o am doar aici, de ce oare?
  • Admin
   Cititi articolul cum trebuie ca este specificat acest lucru. O patiti oriunde exista sursa Netu.tv. Puteti testa ca exemplu serialul The Mentalist unde are ca sursa doar Openload sau alte filme mai vechi. Solutia o gasiti in acest articol.
 • Buna seara,vizionez pe Mozilla Firefox, problema cu butonul s-a rezolvat,iar cat priveste gasirea serialelor mai usor, cred ca ar fi o posibilitate aranjarea in ordine alfabetica,multumesc,buna seara.
 • Buna ziua butonul în formă de inimă,nu exista,mare greseala ca ati scos (căutare-avansată),nu gasesc pagina cu  lista mea,cum gasesc un serial cat mai rapid?iau pagina cu pagina sau mai bine notez pe hartie nr.paginii su serialul dorit??multumesc anticipat.
  • Admin
   Butonul apare doar cand sunteti logat la fel si restul functiilor legate de cont. Catuarea avansata a fost scoasa ca facea alte probleme dar o sa ne gandim la alte chesti sa gasiti filmele mult mai usor. Dar ca sa intelegem mai bine problema dumnevoastra , puteti sa ne spuneti ce browser folositi si extensiile pe care le activati cand intrati pe site ?
 • Buna ziua! Serverele Openload si Netu.tv nu mai sunt functionale? Incerc sa revad Jurnalele vampirilor si episoadele sunt doar pe Openload care nu functioneaza. cel putin la mine. Multumesc.
  • Admin
   Va trebui sa comentati la episodul la care aveti problema asta si acolo vedem despre ce e vorba.
 • Stiti cumva daca se va rezolva problema cu Netu.tv? tot timpul trebuie sa astept pana se termina reclama ca sa porneasca episodul
  • Admin
   Nu este o problema. Acel site are reclame de genul ca sa-si intretina serverele unde sunt hostate fisierele, fara acele reclame nu ar fi posibil.
 • Ar fi posibil sa lasati si subtitrarile in engleza dupa ce apare subtitrarea in romana la seriale ? 
  • Admin
   Ar fi dar sunt multe task-uri de facut si daca am proceda incepand de acum la toate episoadele , o sa vina cineva sa zica ca vrea si la restul si sunt peste 20 de mii de episoade publicate.
   • Inteleg, dar cred ca s ar aprecia daca s ar face asta si doar pentru episoadele viitoare
  • Admin
   O sa adaugam , lista e gata la cine le face si poate pana la sfarsitul saptamanii vor fi si pe site , sunt multe ca a trebuit sa recuperam.
 • Care ar trebuii sa folosim, si de ce nu a mers acest site / filmeserialeonline?Este si acest site fara reclame?
  • Admin
   Acest site este functional si a functionat intotdeauna , acel site la care ati facut referire este doar o copie care se poate face usor de oricine cu cunostinte in programare sau design , pe scurt au furat ca doar atat ii duce capusorul si fara reclame nu se poate iar cum domeniul lor este .ro , nu o sa reziste mult pe piata asta. Sunt foarte prosti ca si idee.
   • Personal pe multe device-uri mie mi-a aparut 404 sau ceva de genul acesta, iar acum merge iar? Credeam ca acel site era folosit cand filmeserialeonline avea 404. Scuze pentru neintelegere.
   • Admin
    Aici gresiti multi si da este vina noastra cu alesul numelor domeniilor dar asta ajuta la seo : filmeserialeonline.org a fost primul , filmeseriale [.] online a fost al doilea deschis si inchis acum 2 saptamani iar tot traficul a fost redirectionat catre acest domeniu. Deci intre "filmeseriale" si online este un punct.Erorile 404 apar atunci cand accesati o pagina de la domeniul care a fost inchis si care nu exista pe acest site. Alte domenii nu mai avem, toate site-urile care arata exact ca al nostru si chiar ne copiaza logo-ul si tot , nu ne apartine si daca spun ca e fara reclame si va indeamna sa va instalati diferite chestii , nu o sa mai fie mult pana nu o sa va ceara si bani si ulterior o sa dispara cum au disparut multe alte site-uri. Plus daca ati observat nu au toate serialele si filmele pe care le avem noi aici si nici macar nu sunt actualizate serialele pe care le au deja.
 • Am facut o cerere de serial pe email, exact dupa modelul vostru, dar nu am primit un raspuns inapoi si nu stiu daca a fost luat in considerare.
  • Admin
   Cititi inainte sa lasati comentariu si restul comentariilor din discutie ca s-a mai intrebat lucrul acesta. Daca ati corect cererea este luata in considerare , doar ca momentan nu onoram cererile ca se lucreaza la altceva.
 • Buna ziua. Am transmis un mail, conform indicatiilor de mai sus, pentru seriale negasite pe site. Primesc si raspuns sau trebuie sa urmaresc ?
  • Admin
   O sa primiti un raspuns cand o sa ne apucam de cereri. Momentan se lucreaza la o lista de filme.
 • ce sa intamplat de am pierdut toata lista cu seriale si filme pe care le-am vazut de cant ati schimbat designul le aveam salvate si stiam ce urmaresc si ce am vazut acum sa dus tot 
  • Admin
   Site-ul respectiv s-a inchis , a fost publicat un anunt pe site timp de o saptamana , la fel si pe pagina de facebook in care se preciza acest lucru.
 • bunaam o intrebare...de ce tot apare "Confirmaţi apăsând căsuţa "Nu sunt robot" pentru a vedea sursele video ! " , dar nu apare casuta?
  • Admin
   In caz ca nu apare butonul de reCaptcha consultati articolul de la stire legat de reCatpcha. Scrie clar si in acest articol.
 • Nu inteleg un lucru. Daca sunt logat, deci am cont, e clar ca nu sunt robot. De ce imi apare reCaptcha?  Asta mi se intampla cand vreau sa urmaresc un film, nu episod. 
  • Admin
   Apare si la episoade si la filme o data pe saptamana. Este deja scris in articolul reCapcha.
   • Deci ideea e ca nu tine  cont ca sunt logat si m-am uitat la un episod si apoi vreau un film in aceeasi zi. ReCaptcha apare separat pentru episoade si separat pentru filme timp de o saptamana cand reapare. 
   • Admin
    Nu are nicio treaba daca sunteti sau nu logat. Este vorba de cookie , cache sau cumva daca schimbati ip-ul reCatpcha re-apare. Stand zilnic si verificand posturi le vad exact o data pe saptamana.
 • Am urmat exemplul pe care l-ati dat mai sus cum se poate salva un film dar mie nu îmi apare deloc căsuță unde zice ca pot sa salvez in lista mea filmul. Probabil trebuie sa aștept sa îmi apara căsuță cu nu sunt robot ca si in exemplul dat, ca altfel nu îmi dau seama care ar putea fi cauza. Mulțumesc oricum pentru articolul postat.
  • Dacă esti conectat de pe telefon trebuie să îl întorci invers si o sa iti apara sa adaugi filmul in lista favorite, in partea dreapta o sa apara, sub surse.
 • Buna.Pana acum urmăream filmele pe.fsplay cu semnul infinit galben,ala se pare ca este în construcții sau ceva ca am fost redirectionata pe acesta.intrebarea este baza de date este comuna?pt ca acolo aveam seriale la favorite,episoade văzute..acum trebuie să stau sa iau fiecare serial sa vad exact unde am rămas cu fiecare sezon?multumesc 
  • Admin
   A fost un anunt pe site-ul respectiv timp o saptamana si scria clar ca acel site o sa se inchida si toate acele informatii se vor sterge si nu se pot transfera ca sunt teme si baze de date diferite.
   • Off,Nu cred ca am fost atenta,ca imi faceam o lista :( Multumesc pt raspuns 
  • Admin
   Schimbarea a fost facuta acum luni de zile. Nu stim la ce va referiti cu incarcatul si este foarte bine optimizata pentru device-urile mobile.
 • De multe ori dupa ce ma schimb de pe o retea wifi pe alta, nu imi apare casuta "nu sunt robot" pentru a putea viziona player-ele. de ce ? Am incercat restart la browser, pc
  • Admin
   Solutia este in articolul cu reCaptcha. Daca e o alta retea wi-fi inseamna alt provider si poate are o probleme cu script-ul de la care se incarca de pe domeniile de la google.
 • Multe chestii sunt lamurite, dar altele sunt nefunctionale. Trebuie sa scriu intr-o agenda filmul , si la ce eisod am ramas.  Bai fratilor e nasol  rau ca nu ai o casuta in dreptul filmului vizionat sau nu. Ochiul ala cu plus sau minus e degeaba pentru ca toate mi le muta pe o pagina care nici nu ma intereseaza pentru ca sunt deja vizionate. Nu se poate pune in loc de iconita aia cu ceas si 45 min sau cat tine filmul. o casuta care sa o bifezi daca e vizionat sau nu? cum era la situl fsonline. NU ma intelegeti gresit, apreciez ce faceti dar decat sa stau sa caut episodul de unde am ramas printre reclame mai bine scot filmele de pe torrente ca pierd acelasi timp. Sunt pe principiul ori faci ceva bine ori nu il mai faci deloc. fara suparare!
  • Admin
   Nu , nu se poate din pacate. Astfel este construita tema , ar trebui sa refacem tot ce am pus ca fie cum ne dorim si noi si toata lumea. Dar asa cum este scris in articol daca nu doriti sa folositi asa cum sunt optiuniile contului , folositi alte aplicatii sa tineti evidenta serialelor.
   • Admin
    Acelea sunt doar temporare nu se salveaza nicaieri. O data ce stergeti istoricul din browser sau doar de la acest site , se sterg si episoadele "vazute". Sunt ca orice link vizitat pe google de exemplu.
   • Well good enough for me... nu am de ce sa imi sterg istoricul. Le recomand icognito celorlalti :))))
  • Descarca tvshow time de pe google play sau appstore. am vazut 60 de seriale si ala te anunta cand sunt ep noi si iti poti bifa toate episoadele vazute la orice serial