Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)

Informatii / Schimbari – Surse video (Netu.tv,Evoload,Mixdrop,Userload)

Netu.tv – Informatii : 4 ianuarie 2021.

Pe Netu.tv s-a făcut o nouă schimbare la player şi anume că primul buton de play (cel în formă de cerc gri) nu o să mai apară în mijloc la încărcarea player-ului, poziţia lui o să fie întotdeauna alta.
Este o metodă nouă de verificare pentru a preveni traficul nevalid.
Este necesară apăsarea lui la început, altfel video-ul nu o să pornească, indiferent dacă folosiţi sau nu extensii de tip adblock.
Exemplu video : https://gyazo.com/06bfe7a0cdf8103f3fe7b66f90bcc8d4

EvoloadInformatii: 4 ianaurie 2021.

Nu au fost făcute schimbări majore în ultimul timp.

MixdropInformatii: 11 ianaurie 2021.

In urma unor atacuri de tip DDOS site-ul Mixdrop intampina mari probleme si unele video-uri afiseaza eroare „Media could not be loaded..”.
Se lucreaza non-stop la rezolvarea acestor probleme.

Update : 23 ianaurie 2021.

Problema s-a remediat si fisierele afectate au fost recuperate. Daca mai sunt probleme in continuare pe acesta sursa , puteti sa lasati comentariu la episodul sau filmul cu acesta problema.

Userload Informatii: 4 ianaurie 2021.

OkStream devine Userload şi se afla în curs de mutare pe noul domeniu.
Episoadele şi filmele noi vor fi publicate sub acest nume de acum înainte.
Player-ul o să vi se pară un pic schimbat şi o să vă aducă aminte de Openload şi asta pentru că este acelaşi player folosit cândva de ei.

Întotdeauna când doriţi să raportaţi o eroare anume pe oricare din sursele pe care le folosim la acesta ora , ar fi bine să dati cat mai multe detalii (nume device, browser etc) si sa fie însoţite şi de dovezi (screenshot sau o scurtă înregistrare ). Fiindcă la rândul nostru trebuie să raportăm problema mai departe.

17 comentarii

 • Salutare, guest
 • Bună seara :) Folosesc un smart Tv pentru vizionarea online, server principal Netu.tv care de o săptămână îmi rămâne blocat cu un ecran negru. Nu mai apare nici acel buton de play nici altă opțiune, decât alternarea unor screen shots ale materialului respectiv. Dacă mă puteți ajuta, rămân recunoscător, nu că nu aș fii deja :) 
  • Admin
   Buna seara ! In urma ultimelor schimbari pe sursa Netu.tv , nici nu prea vedem cum ar mai putea functiona pe smartv. Browserele smartv-urilor sunt destul de invechite. Daca de pe aceeasi conexiune reusiti sa urmariti de pe orice alt device , atunci problema este de la browser-ul smartv-ului. Solutia ar fi sa folositi aplicatia Web Video Caster si sa o instalati atat pe telefon cat si pe smartv si sa vizionati mult mai bine in acel fel. Tutoriale de utlizare a aplicatiei gasiti pe youtube.
 • Buna seara! Mai încerc încă o data si va rog sa adăugați in lista și serialul law and order SUV. Am făcut solicitarea și cum se sugerează de fiecare data, și nimic. Poate de data asta se intampla ceva. Mulțumesc! 
  • Admin
   Buna seara ! Serialul se afla deja pe lista noastra, impreuna cu alte 400 de seriale cerute de utilizatori de-alungul timpului. Momentan sunt alte cereri in lucru si unele dureaza si doua saptamani sa fie adaugate pe site. Ca multe seriale sunt vechi si au nevoie de resincronizare. Daca le-am fi adaugat pe taote fara subtitrare, nu ar fi fost nicio problema.
  • Admin
   Va trebui sa oferiti si mai multe informatii. Sa spuneti eroare care apare pe fiecare sursa video in parte. Nu stim care poate sa fie problema in UK.
   • nu apare nici o eroare. incerc sa dau play pe orice film in toate sursele, se deschid tab-urile cu reclame dar filmul nu se incarca si butonul de play ramane pe ecran. folosesc site-ul vostru pe tv de ani de zile. de cateva sapt numai merge
   • Admin
    Asta poate sa fie din cauza browser-ului tv-ului care nu se actualizeaza ca un browser normal cum este Chrome sau Firefox pe Windows. Au tot facut schimbari la playere sa se protejeze cat mai bine si acel browser este vazut prost. Pentru smartv cel mai bine ar fi sa folositi aplicatia Web Video Cast si o sa instalati pe telefon si pe smartv. Gasiti destule tutoriale pe youtube sa va dati seama cum functioneaza.
  • Admin
   Ne-a confirmat cineva din UK ca nu este nicio problema cu sursele video. Atat ca Mixdrop in continuare are aceleasi probleme de acum 2 zile , dar o sa revina la normal. Verificati sa nu aveti vreo extensie care chiar va blocheaza accesul la surse.
  • Admin
   Pe Netu.tv poate sa fie de la ip-ul dumnevoastra , sa nu cumva sa-l aveti blocat. Apare un mesaj de eroare anume ? Mai avem si Evoload si OkStream (Userload). Cam imposibil sa nu functioneze nici macar celelate surse.