Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD

Problema recaptcha !

Ultimele actualizări la scriptul recaptcha de la google facute în urmă cu o săptămână a afectat toate site-urile care nu au https cum este şi site-ul nostru astfel încât reCaptcha nu mai funcţionează pe sistemele de operare vechi si browserele acestora, cu câteva exceptii.

Trecerea la https nu este posibilă pentru noi avem domeniul destul de vechi şi riscăm să pierdem toate link-urile cât şi locul din google , aşa că lucrăm la o alternativă să funcţioneze pentru toată lumea.

Pentru cei care folosesc :

– Windows XP şi Google Chrome versiunea 49 respectiv Opera 36 reCapatcha nu funcţionează , în schimb puteţi să folosiţi browser-ul Mozilla Firefox versiunea 52.9.0 (ultimele versiuni suportate pe windows XP).
– Windows 7,8,8.1 şi 10 funcţionează cu ultimele versiuni ale browserlor Chrome , Mozilla , Opera , Edge şi Internet Explorer.
– Mac OS funcţionează cu ultimul update de la Safari dar nu ştim dacă funcţionează cu Chrome versiunile anterioare suportate de acest browser.
– IOS ultima versiune a sistemului de operare (11.4.1) funcţionează atât cu Safari cât şi Chrome versiunile actualizate la zi.
– Androd versiunea 4.4.2 sau ultima versiunea 9.0 funcţionează pentru că suportă ultima versiune de Chrome , Mozilla şi Opera dar nu şi cu browser-ul default al telefonului.
– Smart Tv sau orice device bazat pe linux sau android, reCapatcha nu funcţionează.

Dacă aveţi alte întrebări legate de acest subiect le puteţi posta mai jos în secţiunea de comentarii sau poate aveţi alte browsere care funcţionează cu Windows Xp , MAC OS sau Linux şi de care noi să nu ştim.

 

Update 21.10.2018 :

Alternativa la care s-a lucrat in ultimele zile pentru a trece de reCatpcha, este de a va inregistra pe site sau de a va autentifica in caz ca aveti deja cont.
Cum se creeza un cont şi ce adrese e-mail sunt acceptate de hostul nostru , citiţi ghid-ul site-ului.

 

Update 23.10.2018 :

S-a rezolvat si la pagina de filme cu reCaptcha.

64 comentarii

  • Salutare, guest