Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD

Problemele din ultimul timp !

Buna seara,

Lucram in continuare sa rezolvam problemele cu incarcarea grea a site-ului.
Principala problema a fost traficul mare zilele acesta si l-am rezolvat achizitionad un server mai bun.
Din pacate problemele persista la un alt nivel si anume faptul ca avem atacuri de tip ddos.
O sa incercam sa le rezolvam pe toate in cel mai scurt timp !
Am creat o pagina de facebook unde o sa va putem anunta daca vom mai avea probleme @fsonline.org

Actualizare 19.07.2016

Problemele care au dus la incarcarea grea a site-ului in ultima perioada au fost depistate si rezolvate.

Cu stima,
Echipa FsOnline

19 comentarii

 • Salutare, guest
 • Urmăresc pe acest site o grămada de seriale ai filme..si am observat ca de câteva săptămâni înainte de începerea oricărui film intra un fel de publicitate foarte dar foarte obscena..eu vreau sa văd un anumit serial sau film..nicidecum un fel de desen animat  unde toată lumea face sex ..v-as ruga frumos sa faceți cv in privința asta deoarece aveti tot felul de seriale pt toate vârstele..iar cred ca pe copii nu i-ar interesa sa vadă scene de genul ..daca nu sunt eu de acord ,ca adult,dar oare un copil ce părere are cand vrea sa vadă un film comic sau un episod din vreun desen animat,si da peste reclama aia foarte interesantă ...
 • bunade saptamana trecuta nu reusesc sa vad nici un serial orice as alege ca si player...netu.tv.......in schimb la filme nu am nici o problema.....aveti idee ce e de facut?multumesc!
  • Admin
   Puteti sa oferiti mai multe detalii ? De exemplu din browser-ul Google Chrome , sistem de operare Windows 10 chiar nu probleme si toate sursele sunt functionale la fel si pe device-ul mobil.
   Sursele sunt aceleasi si la filme si la seriale , nu are nicio legatura.
   • cand aleg serialul pe care vreau sa-l vad primul player e netu .tv care are in chenarul respectiv unde ar trebui sa vezi flmul un dreptunghi gen fata trista....cu mesajul...Pagina web de la https://hqq.watch/player/embed_player.php?vid=230239242239242256209225226241260243194271217261258&autoplay=no poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.pe rapid video apare mesajulPagina web de la https://www.rapidvideo.com/e/FPB73HV312 poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.pe open load mesajulWarning: Unsafe Website Blocked! openload.co This website has been blocked temporarily because of the following reason(s): HTTPS Site: Blocked site uses S-HTTP encryption. You may have received a browser security message before loading this unencrypted warning page. Hacking/Warez: Site may offer illegal sharing of copyrighted software or media
   • Admin
    Inseamna ca este ceva de la provider-ul dumnevoastra de internet. Ip-ul arata ca ati fi in USA si ei cam blocheaza tot pe acolo. Testati cu un alt browser poate aveti noroc in felul asta sau folositi un vpn.
  • Admin
   Poate aveti probleme cu conexiunea la internet sau provider-ul dumnevoastra nu prea se intelege asa bine cu serverul Openload iar daca nu le puteti porni deloc , sa nu cumva sa aveti adblock pornit.
 • Abia de azi se pot vedea bine si netu si restul playerelor .Deci se poate asa ca nu nu am facut afirmatii false .Multumesc
  • Admin
   Nu ati oferit nici macar o dovada , asa ca avem de unde sa stim ce probleme ati avut.Foarte bine ca s-a remediat.Invatati sa faceti un print screen macar , sa vedem si noi exact care este problema.
  • Admin
   Complet fals , vizionarea este ok la toate episoadele si filmele de pe site care au aparut noi.Oferiti mai multe detalii , de preferat un video sau o imagine cu problema.Altfel nu va putem ajuta.
   • Am verificat si pe alte site-uri pot vedea deci ma gindesc ca problema este in continuare la voi
   • Admin
    Problema ca problema dar care este ? Dumnevoastra nu vreti sa oferiti un print screen.Si noi tot Google Chrome avem si functioneaza toate sursele.