Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD

Problemele din ultimul timp !

Buna seara,

Lucram in continuare sa rezolvam problemele cu incarcarea grea a site-ului.
Principala problema a fost traficul mare zilele acesta si l-am rezolvat achizitionad un server mai bun.
Din pacate problemele persista la un alt nivel si anume faptul ca avem atacuri de tip ddos.
O sa incercam sa le rezolvam pe toate in cel mai scurt timp !
Am creat o pagina de facebook unde o sa va putem anunta daca vom mai avea probleme @fsonline.org

Actualizare 19.07.2016

Problemele care au dus la incarcarea grea a site-ului in ultima perioada au fost depistate si rezolvate.

Cu stima,
Echipa FsOnline

17 comentarii

 • Salutare, guest
 • bunade saptamana trecuta nu reusesc sa vad nici un serial orice as alege ca si player...netu.tv.......in schimb la filme nu am nici o problema.....aveti idee ce e de facut?multumesc!
  • Admin
   Puteti sa oferiti mai multe detalii ? De exemplu din browser-ul Google Chrome , sistem de operare Windows 10 chiar nu probleme si toate sursele sunt functionale la fel si pe device-ul mobil.
   Sursele sunt aceleasi si la filme si la seriale , nu are nicio legatura.
   • cand aleg serialul pe care vreau sa-l vad primul player e netu .tv care are in chenarul respectiv unde ar trebui sa vezi flmul un dreptunghi gen fata trista....cu mesajul...Pagina web de la https://hqq.watch/player/embed_player.php?vid=230239242239242256209225226241260243194271217261258&autoplay=no poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.pe rapid video apare mesajulPagina web de la https://www.rapidvideo.com/e/FPB73HV312 poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.pe open load mesajulWarning: Unsafe Website Blocked! openload.co This website has been blocked temporarily because of the following reason(s): HTTPS Site: Blocked site uses S-HTTP encryption. You may have received a browser security message before loading this unencrypted warning page. Hacking/Warez: Site may offer illegal sharing of copyrighted software or media
   • Admin
    Inseamna ca este ceva de la provider-ul dumnevoastra de internet. Ip-ul arata ca ati fi in USA si e cam blocheaza tot pe acolo. Testati cu un alt browser poate aveti noroc in felul asta sau folositi un vpn.
  • Admin
   Poate aveti probleme cu conexiunea la internet sau provider-ul dumnevoastra nu prea se intelege asa bine cu serverul Openload iar daca nu le puteti porni deloc , sa nu cumva sa aveti adblock pornit.
 • Abia de azi se pot vedea bine si netu si restul playerelor .Deci se poate asa ca nu nu am facut afirmatii false .Multumesc
  • Admin
   Nu ati oferit nici macar o dovada , asa ca avem de unde sa stim ce probleme ati avut.Foarte bine ca s-a remediat.Invatati sa faceti un print screen macar , sa vedem si noi exact care este problema.
  • Admin
   Complet fals , vizionarea este ok la toate episoadele si filmele de pe site care au aparut noi.Oferiti mai multe detalii , de preferat un video sau o imagine cu problema.Altfel nu va putem ajuta.
   • Am verificat si pe alte site-uri pot vedea deci ma gindesc ca problema este in continuare la voi
   • Admin
    Problema ca problema dar care este ? Dumnevoastra nu vreti sa oferiti un print screen.Si noi tot Google Chrome avem si functioneaza toate sursele.