Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


S-a hotărât! Un nou spin-off 24

Se pare că în sfârşit s-a luat o decizie cu privire la soarta serialului 24. Acum rămâne de văzut cum o percep fanii, dacă e de bun ori de rău augur.

Aseară în cadrul ceremoniei Critics Choice Television Awards, Howard Gordon a confirmat pentru TvLine că 24 va continua, însă în format de spin-off, cu un nou protagonist şi un nou villain. Chiar dacă Kiefer predă ştafeta, producătorii doresc ca acesta să fie guest star în noile episoade, apărând sporadic, ori atunci când este nevoie de el. Tot la capitolul reveniri mai mult sau mai puţin permanente, figurează şi personajul lui Yvonne Strahovski, Kate Morgan despre care s-a luat la un moment în calcul să fie personajul central al unei continuări 24:Live Another Day.

Spin-off-ul va menţine formatul original de 24 de episoade şi chiar dacă la început va fi lansat ca miniserie/limited series, în funcţie de rating-uri şi de public, proiectul poate fi reînnoit.

Informaţii despre producţie şi alte detalii cu privire la noua distribuţie, plus o posibilă listă cu personajele deja parte integrantă 24 care pot reveni în noile episoade, urmează a fi date publicităţii în perioada următoare.

Voi  ce părere aveţi de această decizie? Veţi urmări noul spin-off 24?4

Un comentariu

  • Salutare, guest