Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Seriale reînnoite/anulate

Buna ziua,

Cum alte site-uri au disparut (ex. TvBlog) si informatiile care apareau acolo erau preluate  de pe alte site-uri externe ca SpoilerTV .
Noi ne-am gandit sa facem acelasi lucru si cu ajutorul colegului nostru Andrei care a realizat aceasta stire va prezentam lista serialelor reînnoite sau anulate.

Game of Thrones, Silicon Valley si Veep reînnoite de HBO.

Toate vor aparea in 2017 dupa ce isi termina sezoanele curente, Game of Thrones va debuta cu sezonul 7, Silicon Valley cu sezonul 4 si Veep cu sezonul 6.

In ianuarie, Michael Lombardo, presedintele HBO a declarat ca a discutat cu producatorul serialului Game of Thrones, David Benioff pentru a reînnoi serialul pentru 2 sezoane, 7 si 8, insa s-au razgandit, dar sezonul 8 este cu siguranta in plan.

Veep a castigat Emmy-ul pentru cea mai buna comedie in 2015, astfel ca actrita principala Julia Louis-Dreyfus a castigat pentru al patrulea an la rand premiul de cea mai buna actrita intr-o comedie.

Silicon Valley a primit cateva nominalizari pentru Globurile de Aur (Golden Globes) pentru primele doua sezoane in categoria cea mai remarcabila comedie.

The Mindy Project si The Path reînnoite de Hulu.

The Mindy Project reînnoit pentru sezonul 5, iar serialul plin de drama care a debutat anul acesta, The Path, reînnoit pentru sezonul 2.

Criminal Minds reînnoit de CBS.

Criminal Minds a fost lasat mai la urma, fata de alte seriale veterane, insa a sfarsit reînnoit precum asteptat pentru sezonul 12.

Life in Pieces reînnoit pentru sezonul 2 de CBS, ocupand locul fruntas, fiind cel mai vizionat serial (freshman show) de anul acesta la CBS.

CSI: Cyber anulat dupa 2 sezoane de CBS datorita rating-urilor care nu mai puteau face fata concurentei fiind cel mai putin vizionat serial al postului CBS. Serialul nu trebuia sa primeasca nici sezonul 2, deci anularea serialului era de asteptat.

Supergirl reînnoit pentru sezonul 2, insa, acest serial „va migra” de la CBS la The CW, astfel fixandu-se orarul pentru toamna al postului The CW, Supergirl avand un rating mai mare considerabil fata de majoritatea serialelor de la The CW. Inteligenta decizie in opinia mea, atat pentru CBS cat si pentru The CW, amandoua avand de castigat.

Nashville anulat dupa 4 sezoane de ABC.

25 mai nu va mai fi doar finalul sezonului, ci finalul serialului. Serialul a fost intr-un impas majoritatea sezonului, ABC nestiind daca sa ii ofere un sezon final de 13 episoade, mai scurt decat obisnuit, sau sa il anuleze. Astfel au luat o decizie influentata mai mult de rating-urile slabe scadeau tot mai mult, ultima data cand a obtinut peste 1 in demo-ul (18-49) a fost in noiembrie.

Castle anulat dupa 8 sezoane de ABC.

Episodul de saptamana viitoare va fi finalul serialului, insa partea buna e ca producatorul a luat in calcul toate variantele astfel ca actori au fost nevoiti sa filmeze 2 finaluri, unul pentru finalul sezonului in cazul in care ar fi continuat serialul si inca unul pentru finalul serialului in cazul in care serialul se incheie, ceea ce s-a si intamplat. Era de asteptat din partea ABC-ului sa il anuleze deoarece fara Stana Katic, actrita principala, serialul nu mai parea promitator. Majoritatea fanilor s-au bucurat de veste pe Twitter spunand #NoStanaNoCastle.

The Muppets, Agent Carter, Galavant si The Family anulate de ABC.

The Muppets a inceput cu dreptul, dar a terminat sezonul cu rating-uri dezamagitoare, anularea serialului nu a fost o surpriza.

The Family, de asemenea, a inceput cu dreptul, iar pe masura ce serialul a inaintat, rating-urile au scazut, sansele la alt sezon erau slabe, de asemenea.

Agent Carter anulat, era de asteptat, nu doar datorita rating-urilor dezamagitoare, ci si datorita faptului ca actrita principala va debuta in rolul principal al dramei Conviction, care va debuta in aceasta toamna la ABC.

Galavant a obtinut 0.6 in demo-ul (18-49), fiind cel mai slab serial detinut de ABC, deci existau 0% sanse pentru sezonul 3. Sezonul 1 nu a avut rating-uri sezationale, insa ABC l-a reînnoit sperand sa se imbunatateasca, dar din pacate s-a intamplat exact opusul.

ABC a reînnoit si cateva seriale care au debutat in perioada anului 2015 respectiv 2016.  The Real O’Neals, The Catch, American Crime si Dr. Ken au fost reînnoite de ABC pentru anii 2016-2017.

The Real O’Neals nu a fost o surpriza, avand rating-uri satisfacatoare pe tot parcursul sezonului, fiind foarte stabil si foarte asteptat sa se intoarca pentru sezonul 2, probabil in toamna va debuta intr-o zi diferita.

The Catch a fost o surpriza totala, avand in demo-ul (18-49)  doar 1.01, ceea ce este destul de dezamagitor pentru un serial care a debutat cu un prim sezon. Dar aici sunt mai multe de spus, acest serial fiind produs de Shonda Rhimes, producatoarea serialelor Grey’s Anatomy, Scandal, How to get away with murder, a influentat oarecum reînnoirea acestui serial.

American Crime de asemenea o surpriza foarte mare, avand in demo-ul (18-49) 0.94, iar The Muppets cu demo-ul (18-49) 1.26 a fost anulat. Dar bineinteles, exista mai multe motive in afara de rating-uri, strategii, si multe altele. Sezonul 3 din American Crime va debuta cel mai probabil in toamna acestui an, precum marea majoritate a serialelor.

Dr. Ken a fost reînnoit pentru sezonul 2, ceea ce nu e o mare surpriza fiind foarte stabil in demo si fiind o potrivire perfecta pentru comedia Last Man Standing, care a fost recent reînnoit pentru sezonul 6, amandoua seriale facand vinerea canalului ABC foarte placuta si amuzanta  pentru telespectatori.

The Grinder, Grandfathered, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life, Second Chance si Bordertown anulate de FOX.

Singurele dintre acestea care aveau sanse pentru alt sezon, mici, dar existente, sunt The Grinder si Grandfathered, insa rating-urile acestora nu au fost suficiente, iar pentru celalalte seriale care au avut rating-uri semnificativ mai mici, sansele erau intre 0%-10%.

La The CW, canalul TV minune care a reînnoit toate serialele curente, a anulat serialul Containment dupa doar un sezon, deoarece este un serial limitat (limited series). Alt motiv nu ar putea fi, deoarece numerele obtinute in demo au fost destul de satisfacatoare si foarte stabile.

Faking it, care a debutat in 2014 a fost anulat astazi de MTV dupa 3 sezoane. Episodul care va aparea miercurea viitoare nu va mai fi finalul sezonului ci finalul serialului, ceea ce mi se pare foarte bizar, ar fi trebuit macar sa lase tot sezonul sa debuteze pentru ca producatorul sa se poate gandi la un final convenabil si pentru ca MTV sa gaseasca alte comedii care sa le difuzeze. Anularea era asteptata datorita rating-urilor slabe si difuzarea tarzie a serialului, la ora 22:30, insa nu se stie ce va face MTV fara Awkward care se incheie cu sezonul 5, si fara Faking it, doua dintre serialele cu cei mai multi fani pe site-urile de socializare.

Game of Silence, Telenovela, Crowded, Undateable si Heartbeat anulate de NBC.

Game of Silence nefiind o surpriza avand numere foarte mici in demo, fiind aproape imposibil sa primeasca un alt sezon.

Telenovela de asemenea a obtinut numere mici in demo, avand sanse mici la un alt sezon, desi parea promitator deoarece Eva Longoria care a jucat in serialul Desperate Housewives (2004-2012) a fost actrita principala in acest serial, dar asta nu a ajutat serialul, fiind anulat dupa un sezon.

Crowded, a debutat cu numere bune, deoarece a avut premiera marti, iar dupa aceea cand a inceput sa apara duminica, a inceput sa scada foarte mult, ajungand la numere foarte slabe care nu erau demne de un al doilea sezon.

Undateable, anulat dupa 3 sezoane nu e o mare surpriza avand in vedere ca rating-urile au scazut drastic. In sezonul 2 producatorul a decis sa difuzeze un episod live, in direct, iar sezonul 3 a continuat la fel, in direct, dar nu a avut atat de mare rating-ul precum primul si al doilea sezon al serialului.

Heartbeat, anulat dupa un sezon, un sezon care a debutat promitator la inceput avand premiera cu o zi inainte decat trebuia, in loc de 23 martie(miercuri) a debutat in 22 martie(marti) dupa show-ul The Voice, a obtinut numere destul de satisfacatoare, insa cand episoadele au inceput sa fie difuzate miercurea numerele din demo au scazut enorm, astfel ducand la anularea serialului dupa doar un sezon.

Code Black, Criminal Minds: Beyond Borders si The Odd Couple posibil sa fie reînnoite de CBS. Limitless pe de alta parte, nu atat de posibil.

Ieri, CBS a decis sa reînnoiasca doua seriale aparute in perioada 2015-2016, Code Black si Criminal Minds: Beyond Borders, dar nu se stie inca sigur deoarece CBS asteapta sa auda de la producatori daca vor sa continue cu un alt sezon.

The Odd Couple e in impas, deoarece e detinut si de CBS si de ABC, astfel CBS nestiind daca sa il pastreze sau sa il ofere ABC-ului sau sa il anuleze.

Limitless, serialul care arata cel mai promitator pentru o reînnoire a ajuns sa fie cel mai nepromitator. Nu se stie motivul, insa CBS are dubii fata de reînnoirea acestui serial, iar CBS se gandeste serios sa ofere acest serial altui post.

Recovery Road anulat dupa 1 sezon de Freeform. Recovery Road a obtinut numere foarte nesatisfacatoare in demo-ul (18-49) astfel Freeform a decis sa il anuleze, alt motiv nu ar putea exista.

Actualizari : 15.05.2016

Mysteries of Laura anulat oficial de NBC dupa 2 sezoane. Un serial foarte controversat, cu numere extrem de stabile, cred ca cele mai stabile numere din aceasta perioada, NBC a decis ieri dupa-amiaza sa il anuleze, rating-urile obtinute nefiind suficiente pentru un al treilea sezon care urma sa debuteze in perioada 2016-2017.

The Carmichael Show reinnoit pentru sezonul 3 de NBC. Initial, numar episoadelor a fost 22 pentru sezonul 3, insa canalul s-a razgandit astfel ca sezonul 3 va avea 13 episoade.
Reinnoirea acestui serial nefiind o surpriza avand numere foarte stabile in demo, iar reinnoirea pe ultima suta de metri face ca data reintoarcerii serialului sa fie necunoscuta.

Autor : Andrei Cucu @ FsOnline
Sursa : SpoilerTV

Fii primul care comentează.

  • Salutare, guest