Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD

Serverul Openload

Buna dimineata,

Daca ne urmariti pe facebook am anuntat aseara ca serverul openload are ceva probleme si nu am stiut nici noi exact problemele cu care se confruntau decat foarte tarziu am aflat.Se pare ca domeniul openload.co a fost suspendat de catre site-ul de unde l-au achizitionat motivul nu este unul clar , nici macar ei nu stiu cauza.In dimineata aceasta a fost schimbat si la noi pe site domeniul openload.co cu domeniul nou openload.co .Sunt inca in negocieri sa recupereze domeniul vechi , pana atunci functionam cu domeniul nou.

Actulizare 29.07.2016 : 

Serverul Openload si-a recuperat domeniul a doua zi de cand le-au fost suspendat.Au si unul nou acum de backup in caz ca se mai intampla astfel de lucruri.

Actulizare [2] 03.08.2016 : 

Sunt din nou aceleasi probleme cu domeniul openload.co.Domeniul oload.co este in aceeasi situatie iar cum un alt domeniu de rezerva nu exista , nu avem alta rezolvare.Ramane doar sa asteptam sa rezolve echipa tehnica de la openload.Revenim cum mai multe detalii in momentul in care o sa le avem pana atunci folositi serverul Videomega.

Actulizare [3] 03.08.2016 23:54 : 

Nu avem date oficiale dar putem confirma din testele efectuate de noi accesand site-ul din mai multe locatii cu diferite ip-uri ca serverul Openload este functional.

Actulizare [4] 03.08.2016 00:23 : 

La scurt timp dupa ce am anuntat ca este functional , problema a aparut din nou.Ca o rezolvare definitiva pentru cei care folosesc sistemul de operare windows.Intrati in C:\Windows\System32\drivers\etc dati click dreapta pe fisierul hosts -> Edit with Notepad++ adaugati acest ip insotit de domeniu :

104.16.164.50 openload.co
104.16.164.50 www.openload.co

Dupa ce ati dat salvare o sa apara urmatorul mesaj „Save failed The file cannot be saved and it may pe protected.Do you want to lunch Notepad++ in administrator mode?” Apasati Yes si incercati din nou sa salvati fisierul.

Un scurt tutorial video cum se face acest lucru : https://www.youtube.com/watch?v=FZmohV259dI

Actulizare [5] 04.08.2016  : 

Avem confirmare oficiala din partea suportului de la openload.Serverul este din nou functional si au promis ca una ca asta nu o sa se mai intample.

Cu stima,
Echipa FsOnline

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • buna ziua din nou . nu am vrut sa va mai deranjez inutil pentru ca s-a remediat fara sa-i fac nimic.acum iar a inceput. pe open load apare mesajul acela cu add block  si nu-mi dau seama cum se dazactiveaza din tv. pe celelalte...netu.tv nu functioneaza deloc iar rapid video ba ia ba nu ia sbtitrarea...asta daca incarca. ma gandesc ca poate aveti dumneavoastra o solutie cu ad block-ul acele.am un samsung ue 43j5600.(tizen) .sa stiti ca in rest functioneaza foarte bine pe orice site.raman indatorat in speranta ca poate exista o solutie. felicitari inca o data pt site si minca depusa.
  • pana acum cateva zile urmaream direct de pe smarttv ptin openload...acum nu mai functioneaza iar de pe celelalte surse fie nu ia subtitrarea fie nu ''le vede'' deloc. un sfat v-as ruga. felicitari pt site.