Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD

Ultimele actualizari site !

Buna ziua,

In luna iunie site-ul implineste un an de la deschidere iar in decursul acestui an site-ul a avut parte de tot felul de intamplari fericite si mai putin nefericite.Astazi am ajuns la final cu toate nevoile utilizatorului si anume : – adaugarea unui film/serial in lista de watchlist/favorite
– marcarea unui episode ca vizionat/nevizionat
– design redimensionabil conceput pentru orice device
– ultimele episoade aparute
– ultimele episoade subtitrate
– cautare avansata
– episodul anterior / urmator
Noi credem ca este de ajuns cat s-a lucrat si chiar am lucrat suficent de mult pentru a va onora cerintele.In continuare vom vorbi pe larg de ultimele actualizari aduse si anume :

In pagina de Acasa veti putea vedea de acum si „Ultimele Episoade Subtitrate”.
In acest slider apar un numar de 20 de episoade subtitrate.Pentru a putea vedea lista in afara slider-ului trebuie sa apasati clic pe titlu „Utilmele Episoade Subtitrate”.Acelasi lucru se aplica si la „Ultimele Episoade Aparute”.

Introducem o noua pagina si anume pagina „Cauta” sau pe intelesul tuturor cautare avansata.
In acesta pagina putem alege o cautare dupa Serial sau Film.In cazul in care alegem Serial o sa ne apara mai jos Genul si Anul serialului pe care il cautam.Iar in cazul in care alegem Film o sa ne apara Genul , Calitatea si Anul.
Le puteti cauta dupa data sau nume si le puteti ordona fie crescator fie descrescator.Dupa ce ne-am setat exact filtru de cautare nu mai ramane decat sa apasam butonul cauta din partea de sus-stanga iar in partea din dreapta o sa va fie afisate un numar de maxim 10 seriale/filme.

In continuare o sa vorbim de pagina „Contul Meu” aici puteti gasi Profilul , Favorite si Watchlist.Fiecare pe cate un tab si usor de navigat.


De primele doua am vorbit deja intr-un alt articol.
O sa vorbim de „Watchlist” si ce reprezinta el.
Nu ne-a placut o traducere mot-a-mot si am ramas cu numele aceasta.Cu toti avem un film care ne-a placut si poate intr-o zi am vrea sa-l revedem doar ca nu ne amintim tot timpul cum se numea sau numele actorului si poate nici nu il mai gasim sau il gasim doar foarte greu.
Pagina Watchlist va ajuta pe voi ca utilizatori sa va adaugati in lista filmele care v-au placut si ati dori sa le revedeti.
La fiecare film o sa apara in partea din dreapta butonul „Adauga in watchlist”.Pentru a-l adauga in lista de watchlist apasam clic pe buton si o sa va apara un mesajul „Filmul a fost adaugat in lista ta de watchlist”.Daca doresti sa-l stergi din lista ta de watchlist apasati pe butonul „Sterge din watchlist”.

In urmatoarele luni o sa ne ocupam de continut si adaugarea serverului Videomega la fiecare episod si film de pe site.

Cu stima,

Echipa FsOnline

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Ar trebuii sa bagati mai multe filme pe site,Sugerate de noi,De exemplu filmele de anul acesta ...Love,Simon si alte filme care se gasesc din pacate mai mult pe Netflix si nu toata lumea se poate uita.