Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Xena şi Fresh Prince of Bel-Air revin cu variante moderne pentru TV

Ediţia de anul acesta a turului de presă Television Critics Association Summer cu siguranţă a fost una plină de surprize, printre numeroasele adaptări TV ale filmelor artistice aflându-se informaţii şi despre revenirea unor seriale de care credeam că ne-am luat ‘la revedere’ cu ani în urmă.

 

Dacă Fox zice că poate pregăti o revenire de succes pentru The X-Files, Prison Break şi 24 iata că nici cei de la NBC nu se lasa mai prejos doar cu Heroes:Reborn, anunţând o revenire şi pentru Xena: Warrior Princess. Chiar dacă în ultimile săptămâni în media a apărut o serie de declaraţii contradictorii, în cadrul TCA Robert Greenblatt a confirmat că se lucrează în prezent la o revenire a proiectului fiind dorit pentru grila 2016/17, însă în momentul de faţă totul este încă în stadiul initial de producţie. Pentru versiunea modernă a prinţesei războinice se lucrează cu producătorii executivi ai seriei originale, Rob Tapert şi Sam Raimi iar în privinţa noii protagoniste, acesta a declarat că se va căuta o actriţă care să aibă carisma lui Lawless şi inteligenţa lui Katniss din seria The Hunger Games, aceasta fiind noua Xena pe care şi-o imaginează pentru proiect. Xena:Warrior Princess a făcut parte din grila NBC în perioada 1995/2001.

În paralel cu aceasta dar independent de NBC, a fost anunţat şi un reboot al comediei The Fresh Prince of Bel-Air care l-a avut protagonist pe Will Smith în anii ’90, varianta modernă a serialului urmând să fie produsă de Overbrook Entertainment, cu Smith ca producător executiv alături de partenerii săi, James Lassiter, Caleeb Pinkett şi Jada Pinkett-Smith. Pentru moment, proiectul este într-un stadiu iniţial şi nu a fost încă căutat un post TV pentru difuzare însă, directorul NBC, Robert Greenblatt a declarat în cadrul TCA că i-ar face plăcere o revenire a comediei în grila lor de programe şi nu exclude o posibilă discuţie cu Will Smith pe acest subiect în viitorul apropiat. (NBC, 1990/96).

Fii primul care comentează.

  • Salutare, guest