Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Supernova

Supernova

Supernova    

R 93 min

6.8
IMDB: 6.8/10 766 voturi

Genul: DragosteDramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Sam and Tusker, partners of 20 years, are traveling across England in their old RV visiting friends, family and places from their past. Since Tusker was diagnosed with early-onset dementia two years ago, their time together is the most important thing they have. As the trip progresses, however, their ideas for the future clash, secrets come out, and their love for each other is tested as never before. Ultimately, they must confront the question of what it means to love one another in the face of Tusker’s illness.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Cum ar fi fost sa l lase sa faca dementa completa si dupa sa l foloseasca doar pentru sex ....gen sex doll...inchipuieti sa vina in fiecare noapte sa te ** unul si sa nu sti cine e:))))))
  • Indiferent de poveste ,chiar dacă e una emoționantă,nu pot să  nu observ că în loc de femeie și bărbat ,au ales o poveste cu doi bulăi✌Nu vreau să impacientez pe nimeni,dar cu atâta promovare a acestui tip de relații LGBT mă tot face să  mă întreb...Oare unde ne îndreptăm😏
    • Sute de filme apar an de an la Hollywood. Un procent extrem de mic este ocupat de cele care au cu adevarat tematica LGBT (nu vorbesc de cele care au cate un personaj random, doar ca sa bifeze si caserta aia). Intrebi unde ne indreptam? De parca persoanele LGBT ar fi aparut brusc acum cativa ani si ar fi venit sa iti acapareze lumea ta pe care te straduiesti sa o vezi complet cishet? Am o veste pentru tine: am fost aici de la inceputul timpului. Si meritam sa avem macar cateva filme in care sa ne vedem pe ecran.
    • E amuzant cand ma uit la un film cu nepotii si incep cu intrebari. Chiar nu stiu uneori ce sa le raspund legat de LGBT. Caut cu atentie filme mai vechi unde nu apare nici un personaj de genul ca sa scap de intrebari ... Nu stiu care este criteriul prin care sunt inclusi in toate filmele recente. Adevarul este ca sunt doar una din multele minoritati dar care incep sa se impuna. 

Filme Asemanatoare