Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Switched for Christmas

Switched for Christmas

Switched for Christmas    

TV-G 90 min DragosteDramă

6.7
IMDB: 6.7/10 1,324 voturi

, , ,

USA

Subtitrare:

Doar pentru că sunt identice nu înseamnă că aceste gemene se plac reciproc. Doua surori gemene înstrăinate se reunesc pentru un prânz obligatoriu înainte de Crăciun, la un an după moartea mamei lor. Ambele femei sunt nefericite și frustrate cu propria lor viață si fiecare este invidioasa pe viața celeilalte. Avand nevoie de noi perspective, cele doua fac schimb până în ziua de Crăciun și, prin aceasta, fiecare femeie descoperă adevăratul sens al vieții și descopera ca ar trebui sa aprecieze mai mult ceea ce au.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Unul dintre cele mai reusite filme din seria de Craciun. Foarte fainut! Ma bucur ca nu l-am vazut pana azi :)
  • Sunt si eu de acord,sunt cele mai frumoase filme,si ma uit cu placere la ele in fiecare seara,au de toate poti sa rizi sa plingi sa devii melancoloic,si te fac sa intri foarte usor in spiritul acesta de sarbatori cu adevarat fericite.Daca ar fi asa si un realitate....lumea ar fi mai buna.
  • Salut mă alaturi și eu maratonului de filme,mai am un film și le am văzut pe toate, mă simt mai bine știind că nu sunt singura care e inebunita după filme de Craciun.
  • Cred ca-n toata viata mea n-am vazut atatea filme de Craciun cate am vazut in ultimele 5 zile! Nu esti deloc ridicola, Atena, cred ca regasim in ele bucuria pierduta de cei din jurul nostru.
    • deloc. si eu ma bucur de abundenta lor...chiar ma mir ca sunt filme mai vechi pe care nu le-am vazut inca . :)

Filme Asemanatoare