Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Tea with Mussolini

Tea with Mussolini

Tea with Mussolini    

PG 117 min

6.9
IMDB: 6.9/10 10,149 voturi

Genul: ComedieDramăRăzboi

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un prim scenariu a fost scris chiar in 1951, numindu-se la vremea aceea „Le Nemiche” (Inamicele), avand drept intriga rivalitatea dintre englezoaicele si americancele aflate in Florenta acelor timpuri… Dar, dintr-un motiv sau altul, nu era momentul potrivit pentru un astfel de film, care avea sa astepte pana spre sfarsitul secolului, cand si-a publicat autobiografia, dovedind astfel ca anii sai de tinerete se pot aduna intr-un exceptional material de film.
Un grup de expatriate se intalnesc la mormantul lui Elizabeth Barrett Browning, pentru o ceremonie comemorativa anuala si mai degraba excentrica. Dar una din participante absenteaza nemotivat.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Super. In timpul Italiei lui Mussolini, odată cu intrarea in război a Marii Britanii și mai apoi a Statelor Unite,  un grup de doamne din Marea Britanie și din SUA, in trecut personalități respectabile de rang înalt, ajung sa fie trimise in campusuri (ca un fel de lagăr, mai putin dur), ca aparținând unor nații cu care Italia era in stare de război. 

Filme Asemanatoare