Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Term Life

Term Life

Term Life    

R 93 min CrimăDramă

5.4
IMDB: 5.4/10 1,759 voturi

, , ,

USA

Subtitrare:

Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. În momentul în care se alege o țintă care să fie atacată, el este cel care pune la punct fiecare detaliu pentru ca misiunea să fie încununată de succes, iar dacă acest lucru se întâmplă primește și el o parte din câștiguri la final.Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.
Se pare că acest ultim client al lui Nick era nimeni altul decât băiatul unui faimos conducător de cartel (Jordi Molla) cu o influență extrem de mare. De asemenea, acest jaf a atras în ecuație și un polițist corupt pe nume Keennan (Bill Paxton) împreună cu unitatea lui, care au ucis hoții ca să pună mâna pe ceea ce reușiseră respectivii să fure, iar printre victime se numără și copilul traficantului. Când Nick realizează gravitatea faptelor și că pe urmele sale au pornit atât brutalul traficant cât și polițiștii corupți, el încearcă să își pună fiica la adăpost.
Chiar dacă nu are o relație tocmai calda cu fiica lui, Cate (Hailee Stainfeld), Nick știe că dacă va fi prins cel mai probabil va fi ucis și vrea ca fiica lui să aibă un viitor mai bun, astfel că își cumpără o asigurare de viață pentru ca atunci când va muri Cate să primească o sumă de bani care să-i asigure un trai fără griji. Însă agentul de asigurări îi spune lui Nick faptul că trebuie să supraviețuiască măcar trei săptămâni pentru ca asigurarea să-și intre în rol, altfel Cate nu va primi nimic.

No links available
No downloads available

Fii primul care comentează.

  • Salutare, guest

    Filme Asemanatoare