Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Aeronauts

The Aeronauts

The Aeronauts    

PG-13 100 min

6.6
IMDB: 6.6/10 19,417 voturi

Genul: AcţiuneAventuriBiografic

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Anii 1860. Pilotul de baloane cu aer cald Amelia Wren și cercetătorul James Glaisher pornesc într-o călătorie științifică și sfârșesc luptând viețile lor când zborul la mari înălțimi începe să le pună probleme mai mari decât sperau.

No links available
No downloads available

12 comentarii

 • Salutare, guest
 • Ca film nu este rau, dar nici exceptional. Bunicel, cam cliseic. De apreciat ca nu este plin de vulgaritate precum o mare parte a productiilor moderne. Dar chiar a fost necesara inlocuirea lui Henry Tracey Coxwell cu duduia din film? Care este scopul? Asa-zisa miscare de "empowerment" a femeii? Precum zicea filmul, "Nu schimbi lumea doar uitându-te la ea, o schimbi prin modul în care alegi să trăiești în ea." - Ce pot intelege? Schimbi lumea prin furt si falsificarea istoriei? Cu siguranta nu in bine.
  • Numai spun de faptul ca NU exista nici un INDIAN la aceea vreme in Royal Society ... decat pe post de majordom 
   • Gresit. Primul indian intrat in Societatea Regala a fost inginerul Ardaseer Cursetjee Wadia in 1841, la varsta de 32 de ani.
  • da....ai dreptate,dar suntem in zilele in care imaginea conteaza si ca sa vinzi ,faci orice...marketing.Puteau macar sa scrie la sfarsit ca fapotele s-au petrecut altfel in realitate si ca unul din personaje a fost inlocuit.Asa cum face orice regizor si producator care se respecta si respecta publicul
   • Hah. Tocmai m-am uitat la primul sezon al seriei "despre" Freud care are parte de "procedee artistice" similare. Netflix, ce pot să mă aștept...

Filme Asemanatoare