Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Assistant

The Assistant

The Assistant    

R 87 min

6.1
IMDB: 6.1/10 9,703 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Filmul urmărește o zi din viața lui Jane (Julia Garner), care a absolvit recent facultatea și își dorește să devină producător de film. Ea s-a angajat de curând și este asistenta unui puternic mogul din showbiz. Ziua ei este ca a oricărei asistente personale – face cafea, schimbă hârtia din copiator, comandă mâncare, rezervă bilete de avion, răspunde la telefon. Dar pe măsură ce ziua lui Jane se desfășoară, ea devine conștientă de abuzul care se găsește în fiecare aspect al muncii sale, o acumulare de elemente negative pe care Jane decide să le confrunte doar ca să descopere adevărata forță a sistemului în care a intrat.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • WTF. Primul film vazut de mine care ma face sa ma simt plin de intrebari si putin ciudat. Daca asta e modul de lucru in state... poti sa crezi ca Visul american e o iluzie fata de viata din Europa. Angajati care se uita unii la altii cu atata indiferenta...sunt precum niste roboti fara inima si suflet. Nu prea am inteles nici finalul dar poti sa intelegi un lucru: daca lucrezi zi de zi in modul asta...te duci drq de tot in 3-4 ani, daca rezisti.
    • Asta pentru ca nu te duce capul... Cauta mai bine un film cu impiuscaturi! Asta e prea mult pentru tine. Da lucrai naibii undeva intr-un minister ori vreo filrma mare de stat, sau si mai bine...intr-o mizerie de asta de multinationala, ai fi inteles despre ce e.

Filme Asemanatoare