Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Beguiled

The Beguiled

The Beguiled    

R 93 min

6.5
IMDB: 6.5/10 20,807 voturi

Genul: DramăRăzboi

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Miss Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența sa este binevenită inițial, iar tinerele vor să-i arate o adevărată ospitalitate specifică sudului, evenimentele iau curând o întorsătură sinistră. Pe măsură ce stă închis la școala internat a tinerelor fete, soldatul rănit păcălește inimile singuratice ale femeilor, făcându-le să se pornească una împotriva celeilalte și în cele din urmă, împotriva lui. Prezența lui acolo otrăvește în curând relațiile dintre acestea. Dacă la început totul pare ca o poveste de dragoste simplă, problema este că, soldatul le perturbă mediul, le amăgește și în cele din urmă, femeile ajung să se răzbune pe el. Va reuși soldatul să scape din complicata situație care îl ține captiv?

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • mda, pierdere de vreme. scenariul era bun pentru un film porno. am apreciat insa peisajele superbe. cand ma gandesc la sudul statelor unite, imi inchipui conacuri cu un etaj si colonade, cu vegetatie luxirianta si copaci batrani, exact ca in film.
  • 1.25.25 daca crede cineva ca ciupercile otravitoare actioneaza in 20 de secunde dupa ingerare, se insala. si nici nu au ca efecte dificultatea de respirare, ci durerile mari de burta, starile de voma, ametelile si durerile de cap. simptomele sunt asemanatoare toxiinfectiei alimentare.
  • greseala de montaj grava. la 12.01 deschide usa si iese kristen dunst si la 12.03 o inchide nicole kidman :))))

Filme Asemanatoare