Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Circle

The Circle

The Circle    

PG-13 110 min DramăSFThriller

5.3
IMDB: 5.3/10 18,931 voturi

, , ,

Limba:

Subtitrare:

Cândva în viitor, Mae (Watson) se angajează la The Circle, un gigant tehnologic ce oferă o experiență completă clienților săi, îmbinând revoluționar facilități social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă, pe principiul „secretele sunt minciuni”. Doar că, evident, această identitate presupune renunțarea la orice formă de intimitate, iar Mae se va trezi curând fugind de tehnologia omniprezentă.

No links available
No downloads available

12 comentarii

 • Salutare, guest
 • Bun daca sti să-l vizionezi. practic ne arată cum ne-au furat intimitatea si e adevărat fb e pe primul loc..
 • o adunatura de programatori ce descopera o noua micro camera...pierdere de timp .....plictisitor !!!!!!!!!!!!!!!!
  • N-ai înțeles nimic, amice.Este vorba despre dreptul la viața privată și felul în care renunțăm voluntar la aceasta, iar de aici felul în care corporațiile sau guvernele propun și profită de pe urma acestor demersuri. Viață mai ușoară, transparentă! Cip-ul pe care lumea-l va cere!
   • oare ar fi un lucru atat de grav ca ABSOLUT toata lumea sa fie transparenta cu ajutorul tehnologiei, sfarsitul filmului cam asta sugereaza.
   • Da, e al dracu' de grav ca toata lumea sa fie "transparenta". Cu alte cuvinte Securitatea si supravegherea populatiei au fost ceva bun iar Ceasca a fost un martir neinteles. Mai ramane sa-i regreti pe Stalin si Hitler.

Filme Asemanatoare