Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL The Colony (Tides)

The Colony (Tides)

Tides    

PG-13 104 min

5.6
IMDB: 5.6/10 235 voturi

Genul: SFThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În viitorul nu prea îndepărtat: după ce o catastrofă globală a distrus aproape toată omenirea de pe Pământ, un astronaut de elită din Colonia Spațială Kepler trebuie să ia o decizie care să decidă soarta oamenilor de pe ambele planete.

No links available
No downloads available

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • Excelent ! Speranta omenirii.... " Mai marii lumii" , dupa ce distrug " corabia" , o parasesc ..." pentru ca vreau si pentru ca pot" iar dupa ani multi vor sa revina si sa subjuge din nou populatia " pentru ca vreau si pentru ca pot"....
  • omg,toata actiunea petrecuta intr-o mlastina de nisip,filmat aiurea ori de un batran ori de un incepator,stiu ca este varianta web dar nu are nicio legatura cu asta. Plictisitor pentru mine,in 20 de minute i-am dat shutdown. Am mai derulat in fatza,dar degeaba.
    • Aha... pai filmele cu Steven Segall sunt la alta sectiune.Este un film eruopean si nu o productie hollywood-iana! destul de reusit, cu iz de Waterworld. Din pacate in ultimi ani nu mai vedem decat filme despre sfarsitul lumii, dezastre naturale sau provocate de rasa umana si unele prind la public, altele nu.Din punctul meu de vedere filmul de fata este stralucit! Buget mic, poveste si transpunere pe ecran pe masura.
      • Ca sa ne familiarizam cu ce va sa vina, probabil. Chestia cu epidemiile am fumat-o deja in filme gen Outbreack si Contagion. Acum e realitate. Mai vedem.

Filme Asemanatoare