Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Death of Louis XIV

The Death of Louis XIV

The Death of Louis XIV    

PG-13 115 min BiograficDramăIstoric

6.9
IMDB: 6.9/10 949 voturi

, , ,

France, Spain, Portugal

Subtitrare:

August 1715. After going for a walk, Louis XIV feels a pain in his leg. The next days, the king keeps fulfilling his duties and obligations, but his sleep is troubled and he has a serious fever. He barely eats and weakens increasingly. This is the start of the slow agony of the greatest king of France, surrounded by his relatives and doctors.

No links available
No downloads available
Sursa Jetload a fost inlocuita de sursa Evoload la tot ce publicam nou pe site sau la serialele unde este nevoie de o alta sursa de vizionare. Astazi 5 iunie s-a mai facut o schimbare la player si aveti cateva functii noi (aceleasi ca la serverul Netu.tv).

Trecerea de la Jetload la Evoload a fost facuta pentru viteze de streaming mai bune si un player compatibil cu toate device-urile.

Asteptam un feedback din partea voastra , daca va place sau nu aceasta schimbare.

P.S : Sursa Jetload este inca functionala si nu o sa fie inlocuita curand la serialele si filmele pubicate in ultimele luni sau de cand s-a inceput adaugarea acestei surse. Daca aveti un model smartv si nu va functioneaza sursa Evoload, va rugam sa ne spuneti ce model este acela.

4 comentarii

  • Salutare, guest

Filme Asemanatoare