Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Devil All the Time

The Devil All the Time

The Devil All the Time    

R 138 min

7.6
IMDB: 7.6/10 766 voturi

Genul: CrimăDramăThriller

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

22 comentarii

 • Salutare, guest
 • O aberație tipic religioasă sărită cu totul de pe șine! În nici un caz nu este un film din care se poate învăța ceva. Cu nota aia IMDb te mai miri de ce sunt atâți de mulți săriți de pe fix care fac tot felul de nenorociri că a auzit el o voce din cer sau mai ști ce alt motiv a avut.
   • Când Dumnezeul tău e Florin Salam, ce pretenții poți avea?
   • Un film cu un puternic impact emoțional, actori jucând excelent! Nu e pentru oricine care poate crede că poate fi o pierdere de timp vizionarea acestuia.Manelele care le bubuie în timpane cu siguranță ii culturalizează!
   • si eu is manelist(bine, ascult orice), dar destul IQ incat sa vad ca filmu e bun rau, deci va rog, nu mai categorizati
  • Nu din toate filmele trebuie sa inveti ceva, unele pur si simplu prezinta ceva anume dintr-o anumota perspectiva. Daca vrei sa inveti uita-te la documentare
  • Pt ca va exista mereu o interpretare subiectiva asupra semnificatiei Dumnezeu, se vor asocia mereu stari prezumtive despre esenta spiritualitatii.....iar de cele mai multe ori conduc spre infuzie de tipare eronate a semnificatiei divine.Dumnezeu a fost si va fi mereu despre spirit, nu despre trup, ci despre o evolutie spirituala si nu trupeasca. Trupul este doar un instrument in acesta evolutie.Iar cel mai adesea nu se poate cuprinde acest aspect in mentalul uman. Pt ca nu suntem pregatiti sa acceptam. Credinta este un dar. Cel care il capata este cel care este pregatit sa accepte si a vazut existenta umana ca  o trascendenta a spiritului si deci a decis ca asta vrea sa creada. A ales sa vrea sa creada, si a primit darul acesta al credintei.
  • Daca se pomeneste despre conceptul de destin, Universul/Dumnezeu e crud pentru ca oamenii traiesc fara sa aiba libertate de alegere.. daca Dumnezeu traseaza libertatea de arbitru, pe un sistem de efect-cauza, nu ne asumam responsabilitatea pentru absolut nimic si Dumneze e crud :)) E dificil tare cu un asemenea sistem de valori, sa stii :) Asta ca sa nu mai pomenim faptul ca astfel de concepte despre spiritualitate, credinta si o Forta Superioara sunt mai intotdeauna exprimate intr-o maniera super reductiva, gen alb si negru :)
 • un film care porneste de la o aparenta normalitate si duce catre grotesc, asa ca in viata, mi-a fost putin greu sa il urmaresc dar in acelasi timp nu l-am putut lasa, actorii joaca foarte bine, net superior filmelor terminator, twilight or spider unde i-am mai intalnit. merita vizionat.
  • Grotesc este puțin spus,  chiar monstruos și primitiv, când îți împuști câinele care te iubește în speranța că un zeu imaginabil îți va salva soția de cancer. Eu văd un caz clar de psihiatrie. PS. Nu vă împușcați animalele, zeii sunt imaginabili, mituri, ficțiuni...

Filme Asemanatoare