Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Loading...
Loading...
The Great Hack

The Great Hack

The Great Hack    

PG-13 113 min Documentar

6.8
IMDB: 6.8/10 76 voturi

,

, , ,

USA

Subtitrare:

Descoperă cum compania de date Cambridge Analytica a ajuns să simbolizeze partea întunecată a rețelelor de socializare după alegerile prezidențiale americane din 2016.

No links available
No downloads available

10 comentarii

 • Salutare, guest
 • si n Romania nimeni nu face nici o invetigatie nimic. Nici cei de la putere si macar opozitia caci nu stim cine a lucrat cu ei
 • ''nu puteti schimba voi lumea,deja o controlam noi'' - toti membrii ai masoneriei la nivel modial dupa brexit si trump. dovada clara ca cine este impotriva lor are de suferit. pacat de lucrurile frumoase facute de aceasta companie, a adus lumii 2 lucruri bune, brexit si trump presedinte. sper ca lumea a continua pe acest drum.
   • Ar trebui sa argumentezi cu ce ma contrazic singur. Apoi sa spui de ce sunt spălat pe creier, după care sa îmi spui cum o persoana rațională și logica alege sa își ia informațiile dintr-un film facut de netflix, platforma care și-a ales sa slujească drept unealta a idiocratiei de stânga. 
  • Propaganda ruseasca pe platforma romaneasca...credeam ca vad asa ceva doar in UK...filmul descrie realitatea britanica
   • Propaganda ruseasca, dar dacă te pun sa faci o descriere a ceea ce înseamnă propaganda ruseasca, te pierzi. Poate îmi dai și mie un exemplu ce susține Rusia din ce am spus. Dacă pentru tine, libera exprimare sau dreptul la proprie opinie reprezinta o problema atunci nu știu care dintre noi este mai aproape de Moscova. Dacă sunteți idioți de socialiști care fac și spun tot ce sun alții ca este corect, va rog sa comentați atunci cand va revine minte din vacanta. 

Filme Asemanatoare