Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Joys and Sorrows of Young Yuguo

The Joys and Sorrows of Young Yuguo

The Joys and Sorrows of Young Yuguo    

PG 28 min

8.0
IMDB: 8.0/10 40 voturi

Genul: DocumentarShort

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În acest documentar emoționant, adolescentul Yuguo pornește în aventura vieții lui și părăsește China pentru a-și urma pasiunea pentru literatura și cultura română.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • In concluzie, fost UCIS de incompetenta CFR, probabil cea mai corupta institutie din Romania. Sustinuti puternic de Ministerul Transporturilor
  • Am tot evitat sā văd acest filmuleț pentru ca am citit comentariile şi m-am gândit ca are un final trist. L-am văzut acum şi am plâns , ce păcat pentru un tânăr atât de deosebi un tânăr străin care a iubit țara noastră şi pe Eminescu mai mult decât noi..
  • Mi-am dorit tare mult sa vad acest documentar, dat tot atat de mult m-a intristat destinul acestui copil deosebit, chiar am lacrimat. Multumesc frumos pentru traducere si postare !
  • deosebit, multumim pentru acest documentar superb! chiar de mirare ca din exterior totul pare altfel decat atunci cand traiesti in Romania. MERITA VAZUT!

Filme Asemanatoare