Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Last Samurai

The Last Samurai

The Last Samurai    

R 154 min

7.7
IMDB: 7.7/10 302,915 voturi

Genul: AcţiuneDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã – la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) – dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.
Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri – în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere.
Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Râului Washita, Algren si-a pierdut sufletul.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Unul din acele filme care a scris pagina de istorie a cinematografiei. Alte comentarii sunt de prisos. Nota 10 cu felicitari !
  • Nu mă așteptam deloc să fie un film asa bun, a ajuns greu sa găsești un astfel de film in prezent. Cele 2 ore jumate au nu s-au simtit lungi, nimic din scenariu nu m-a scos din atmosferă
  • L-am văzut de vreo... 20 de ori, dar chiar îmi era dor sa sa îl revăd. Excelent! Bine realizat, bine interpretat, cu un subiect excelent, cu decoruri de excepție, filmat într-un peisaj nemaipomenit...Costume, machiaj, coloana sonora - la superlativ. Un film ce trebuie reținut ca etalon. 
  • Filmul nu merge am primit eroarea We can't find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.

Filme Asemanatoare