Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Laundromat

The Laundromat

The Laundromat    

R 95 min

6.3
IMDB: 6.3/10 570 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

O văduvă este escrocată de banii de asigurare și, în căutarea adevărului, dă peste doi avocați ticăloși din Panama specializați în tăinuirea banilor celor foarte bogați.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte tare filmul si foarte adevart. Din pacate jungla in care traim in prezent nu mai este una naturala, este una conceputa chiar de cei mai parsivi dintre noi. Principiile de baza raman aceleasi.  Nota 7 !
  • 1.07.46 ce prostie... nu se preleveaza niciodata organe de la pacienti decedati... organele se iau INTOTDEAUNA de la pacienti in viata, aflati in moarte cerebrala. daca a murit, organele sunt inutile.
  • 1.07.09 scena e filmata in pavilionul chinezesc din gradina botanica din montreal. am poze acolo, chiar in poarta rotunda din perete. :)
  • GENIAL! Cum comenta cineva pe IMDB: are o nota atat de mica pentru ca e prea complicat pentru rabdarea consumatoruui de rand... fara a vrea sa jingnesc pe cineva... E ca si motivul pentru care acceptam diferentele fabuloase de pret la acelasi produs: doar pentru ca nu vrem sa ne deplasam cateva sute de metri pentru un pret incomparabil mai mic... comoditate/indiferenta/NEGARE, iar cand se acumuleaza prea mult, vine revolutia! (cu tot ceea ce implica ea!)
  • Cam asa stau lucrurile prin lumea asta, desi acum multi se agita ca doar la noi e coruptie.. Suntem mici si la coruptie, e clar.

Filme Asemanatoare