Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Lord of the Rings: The Return of the King

The Lord of the Rings: The Return of the King

The Lord of the Rings: The Return of the King    

PG-13 201 min

8.9
IMDB: 8.9/10 1,147,689 voturi

Genul: Acţiune

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Forţele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreţ nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină şi să-şi întâmpine destinul?
Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forţele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deşi sunt loiale, curajoase şi pasionale, forţele oamenilor – cu Eowyn şi cu Merry ascunşi printre ele – nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului.
Un sacrificiu imens însoţeşte fiecare victorie. În ciuda pierderilor uriaşe, Frăţia se avântă în cea mai importantă bătălie a vieţii lor, uniţi în scopul unic de a-l distrage pe Sauron şi de a-i da lui Frodo o şansă de a-şi realiza misiunea.
Călătorind pe tărâmuri străine, înşelătoare, Frodo trebuie să se bazeze din ce în mai mult pe Sam şi pe Gollum, în timp ce Inelul continuă să-i pună la încercare credinţa şi, în final, umanitatea.

No links available
No downloads available

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • Am si eu o intrebare legata de film, in timp ce i-l inteapa pe Frodo cu acul acea tarantula de ce nu este protejat de acea vesta de mytril, ca in turn unde este adus este depisedat de obiecte,inclusiv vesta.
  • Am un net foarte bun,dar in cazul vostru trebuie sa am un net de la nasa ca sa imi intre macar in 30 de secunde
    • Conexiunea de la internet posibil. Dumnevoastra ne-ati mai tot scris de problema asta. Schimbati pe Evoload,Mixdrop Userload. Cu timpul o sa mai adaugam si o alta sursa la filmele importante. Posibil ca in viitor sa avem 100 de surse sa putem sa multumim pe fiecare cu orice net. In cazul dumnevoastra ar trebui sa fie o rezolutie mai slaba sa mearga bine.
    • Nu decalarea subtitrarii era problema, video-ul in sine prezenta probleme. Nu ati observat acele mici blocaje de imagine incepand cu acel minut ? Din cauza aceea aparea desincronizare. S-a re-uploadat video-ul si la subtitrare nu s-a modificat nimic. Verificati din nou !
  • Sa-mi bag pla ca tampita asta blonda ma enerveaza de acu' 15 ani cand am vazut prima oara filmul. Dupa ce ca il omoara pe sefu regilor decazuti prin plot-armor, mai baga si rahatul ala neo-feminist "I am no man". Mars la cratita! In rest, film exceptional.
    • Neo-feminism? Acelasi lucru il spune si in carti Eowyn, iar Tolkien a fost departe de a fi un neo femist. Poate ar trebui sa cercetezi putin inainte sa comentezi prostii.

Filme Asemanatoare