Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Monuments Men

The Monuments Men

The Monuments Men    

PG-13 118 min

6.1
IMDB: 6.1/10 95,500 voturi

Genul: DramăRăzboi

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Fiind bazat pe povestea adevărată a celei mai mari căutări de comori din istorie, filmul Eroii Monumentelor este o dramă de acţiune concentrată asupra unui număr de şapte directori de muzeu, artişti, curatori, şi istorici ai artei, bătrâni şi ieşiţi din formă, care au mers pe front în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a salva capodoperele artistice ale lumii de hoţii nazişti şi pentru a le înapoia proprietarilor de drept. Dar ce şanse de izbândă au aceşti oameni, dat fiind că operele de artă sunt ascunse în spatele liniilor inamice? Dar, întrucât Eroii Monumentelor s-au angajat într-o cursă contra cronometru de salvare a 1000 de ani de cultură de la distrugere, aceştia sunt dispuşi să-şi rişte vieţile pentru a proteja marile realizări ale lumii.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • fuck the russians. nenorocitii au si acum opere de arta furate din germania, care le furase din tarile ocupate. cel mai inspirat a fost da vinci ca a pictat cina cea de taina pe un perete. in felul asta nu putea nimeni sa ii fure opera.
  • Pina acum am vazut ca :1.  trupa se ocupa de vprotejarea averilor evresti , 2. rusii fura cu nerusinare stahanovist fata de germani , 3. evreii ramin cei mai curati fara sa picteze un tablou culmea , CRESTIN .
    • Asta pentru ca e propaganda proasta! Cand e propaganda de-aia buna (vezi 'Philadelphia' sau 'Lista lui Schindler'), te unge pe suflet :) Cumva... diferenta dintre o centurista si 'girlfriend experience'

Filme Asemanatoare