Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD The Most Unknown

The Most Unknown

The Most Unknown    

PG-13 88 min

7.5
IMDB: 7.5/10 25 voturi

Genul: Documentar

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Trecând prin discipline precum fizica sau psihologia, nouă oameni de știință împărtășesc idei și caută o cale de mijloc prin explorarea întrebărilor profund existențiale.

No links available
No downloads available

8 comentarii

 • Salutare, guest
 • Interesant. Daca ar pune acelasi interes si aceiasi bani sa rezolve probleme ca foamea in lume atunci chiar ca ar fi ceva extraordinar. 
  • Ce-mi face ochiul sa twitch-uie mereu la intrebari de genul asta, sau propuneri, in cazul tau.Stiai ca poti incepe cu tine? Stiai ca poti efectiv sa spui "Eu am redus risipa de mancare, produc mai putine deseuri si incurajez stilul de viata eco (non-poluant) prin felul meu de-a trai" ?Astfel de remarci aduc mai multa inspiratie si motiveaza mai eficient, efectiv decat comentarii ca al tau. Daca te intereseaza, sincer, acest subiect, poti incepe prin a te documenta mai mult si cine stie poate lansezi proiecte si cu putin noroc "one small step for man..."https://www.concernusa.org/story/top-9-causes-world-hunger/
   • eu fac acest lucru de vreo 2 ani de zile dar nu am incercat si nu am promovat in vreun fel acest lucru pe nici un site de socializare pt ca dezamagirea este foarte mare,si nu numai, toate faptele bune care le fac si le-am facut raman in mintea mea nu are rost sa scriu aici cam ce fac cand pot,ideea este in felul urmator zic in cazul meu si am si trait o experienta de genul asta acum o saptamana, lumea este extraordinar de rea si de rece mai repede te ingroapa decat sa te ajute in ghilimele, oricare ar fi ajutorul repet mai repete te ingroapa, cu stima si nu pot decat sa va spun SA FIM OAMENI, cam acest mesaj am de lasat pt noi toti
  • Foamea in lume e redusa si aproape eradicata complet in afara de anumite locuri de pe pamant. Ai mai mari sanse sa mori de la obezitate decat de foame. Asa ca du-te si fa foamea ca probabil esti obeza.
  • "SA FIM OAMENI" nici nu stii ce inseamna sa fii om .Nu te mai plange ca un copil mic cand oamenii din jurul tau sunt extraordinari de reci si rai cu tine. 

Filme Asemanatoare